שרשור
דמדומים

24שעות1

New member
דקל - כמה שטויות את יכולה לכתוב

או שפשוט אין לך הבנת ההומור . או שאת סתם נהניית להשמיץ את ליהי

דקל69

New member
ליהיא עושה את הלעג עליה בעצמה, בחורה שמודה

בפני "בן הזוג" שלה שהסצנה במקלחת נועדה בכדי שלא יעמידו אותה להדחה ואף מתדיינת עם הבן זוג אם זוהי סצנה מספיק חזקה בכדי שהקהל יקנה את הסיפור שלהם מעיד על חוסר אמון. הפקפוק בשפיטה של הקהל שמחסן אחרת על חשבון הזוגיות שלהם ו"ההקרבה, שלה וכמה רחוק היא מוכנה ללכת בשביל לשדר אמינות מעיד שכל הזוגיות הזאת נועדה לייצר אמפתיה ותמיכה. מה יש לי להשמיץ את ליהיא או כל אחת אחרת? קבלתי על דניאל שהתנהגה לא בסדר ואני מחבבת אותה, כתבתי על הקטע עם אורטל בקשר לאורן שהבהירה לו עמדות רק אחרי המועמדות להדחה ואורטל היא הפייבוריטית שלי כרגע. אני מגיבה לפי כל מצב נתון שקיים. ליהיא מושמצת מעצם התנהלותה וקיומה, היא כ,כ עלובה, נגררת וזולה והכי גרוע חסרת חשיבות שלא רק שהיא מועמדת להדחה אלא היא במקום האחרון אפילו אחרי ענבר ואתי, מעניין אם זה לא אומר דרשני ושכך רואים אותה כל הצופים, למרות הקידום המאסיבי שלה, זמני השידור הארוכים שקיבלה ואף יצירת סימפטיה מידי המנחים והצגתה באור נעים ולא כנצלנית עלובה שתעשה הכל בכדי להשאר במקום. שום הומור אין בין בני זוג ששבוע כמעט לפני ההדחה עושים חישובים אם הקטעים שלהם מתקבלים ע"י הצופים ויגרמו להם להשאיר אותה בוילה ולהצביע לה. אותי לא היה מצחיק להודות בפני בן הזוג שלי שאני צריכה להגיע איתו למקלחת ואולי לשדרג את העניינים בדברים כמו אזיקים בכדי בלא לעמוד להדחה, אני מצטערת שאני רואה דברים אחרת מליהיא.

קשקשה9

New member
דייי זה מדליק!!! אני חולה על סרטים כאלה

"הסיוט שלפני חג המולד"-זה שם הסרט? תקשיב ,אני חרשתי עם הילדים שלי לילות שלמים בחופש הגדול על סרטי אימה ואנימציה מוסיפה לאוסף

קשקשה9

New member
אתה קולט איפה אני עכשיו?בדור הבא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

izmeral1

New member
KLAY ...... חזק אתה כאן אהבתי מה שהבאת......

כמובן אתמול כתבתי לך הודעה אני גולשת לפעמים הרבה מהנושא. כי אני לא מתקשרת פה הרבה עם כולם. הכוונה לכותב קצר. לכן כמו הפתגם צריך לשפוך הכול. מהדעה עד לבדיחה. נכנסתי רק לכמה דקות. מקווה שההתנצות שלי התקבלה.? ולא פגעתי לרגע כמובן בך. היה נכון רק הערה על הנושא של אתי. והבנתי שכול אחד רואה אחרת. כמו הרבה זויות. ואפ על פי זו אותה תמונה וזו אותה מילה. אבל יש המפרשים איך שהם מבנים? או חושבים? המציאות היא האמיתית. בתוכנית כמו זו הראליטי. .היא לא ראליטי .אלה בלגן משחקים גם באנשים הצופים. וזה דעת הקהל. הנהנה".אם בכלל. וכמובן גם נזק לעצמם הם עושים. לילה טוב לך
ומתוקי ושבת שלום לך לכולם.

למעלה