מק-מק-מקוויקנד

Charley XD

New member
אכן כאפה ~~

מה זה ? הספייס גירלס ~בקסטריט בויז~ הכי
(כאפה כה?) ווסטלייף חחחחח נו טוב מותר לך היית חולה XD

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

עלק טוב שלא הבאת איתך את האסלה >< השנים הטובות! אומגד! אני מתה על הסדרה הזאת
דבון הזה כל כך..... גרררררררררררררררר|מזילריר| ווסטלייף
תיהיי בריאה
לול

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו גאד, דבון../images/Emo99.gif$#@$%@#

וטרנט!!!!!11 ונוח קפראליו איך הייתי רוצה כזה חבר333> טוק וויד מי ביץ'

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח

"טוב שלא הבאת איתך תאסלה"
יש פלקון ביצ' בחינם נVOD וראיתי ת-4 פרקים הראשונים והם היו ממש משעממים אז התייאשתי חחח שווה לי לראות תהמשך? XD -היום!!!!-

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברור ששווה לראות ת'המשך!

דבר ראשון, יש את ג'ייסון, שהוא שווה את כל הסדרהXD דבר שני זה מתחיל להיות משממשממשממש מעניין לקראת פרק 6 והלאה כזה.. וגם העונה השנייה מושלמת
את חייבת לראות DD: -היום@#!@$@$-

Yu vi

New member
כאפוש333333>../images/Emo85.gif

טחח הציטוט קורע XDDDDDDDDDDDDDD ווסטלייף
בקסטריט
כפרות עלייך333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעלייך333>

י'זבלXDDD את מטפלת בעצמך?

Yu vi

New member
סתמי 'פגרת../images/Emo85.gif

את מקבלת פיצויים מהמדינה? ._. טל מוסרי ווהההההההוו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיעל בן זוהר מלחמההההההה

אני מגדל גם חילזון.. אה כן ואיך אתה קורא לו? חתולה, בואיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואיואיואיויו קורעיםםםםםםםםםםםםם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif החדש של סימפל ../images/Emo99.gif

לאביו פאטי

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo69.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Ignorance TCFC BW THNL NA כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : Afterlife- A7X!@##@!!
Almost Easy- A7X כל האלבום של מדינלה My Heart- Paramore הלהקה המגניבה של השבוע: מדינהלייק אלבום שחרשתן עליו: From Them, Through Us, To You- ML קליפ שעשה לכן את זה: how to be hardcore הרג אותי http://www.youtube.com/watch?v=ZY_3q73bh0w וafterlife של A7X תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: 8 כללים פשוטים משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה למתמטיקה ._. משהו ששימח: נתי
משהו שהעציב: כלום מיוחד ציטוטיה: There's no smiling in Hardcore!!!!!!1 מתנגן בראש / בפלייליסט: My Heart- Paramore התמונה הכי חמה: עע סקסי ניית'ן סקסי מת'יו

adiozery101

New member
עניתיי XD

מצעד הלהיטים של מקפליי כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: McFLY - Transylvania, Mcfly - memory lane הלהקה המגניבה של השבוע: תמיד מקפליי קליפ שעשה לכן את זה: Mcfly please, please תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ההישרדות משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לאנגלית המפגרתת משהו ששימח: השבועע לא היה שמחח :((( היה שבועע מעפןן ))): משהו שהעציב: XD לא זוכרתתת מתנגן בראש :Mcfly - Sorry is not good enough התמונה הכי חמה: אין לי מושג איךך מעלים תמונותת!! (למדוו אותי) חחח

../images/Emo58.gif D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Hypnotised
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Sum 41-With me Good Charlotte-Festival song
הלהקה המגניבה של השבוע:
GC
אלבום שחרשתן עליו:
Avril Lavigne-Under my skin
קליפ שעשה לכן את זה:
פסטיבל סונג
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות-דןןןןןןן אאעאעעאעא
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
אמא הייתה היום לארג'ית וקנתה לי 2 זוגות וואנס וזוג דיאדורה D:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
חברה שלי למורה למדע: "אין לי את התרגיל כי........[התחילה להמציא כל מיני שטויות]" אני לחברה שלי: "ליאב,מה את משקרת? חחחחח תודי שאת לא כותבת בכלל!!" חברה שלי: "אני?!?! -את- זאת שלא כותבת כלום!!!!!!11" אני לחברה שלי: "לא נכוןאני דווקא כותבת י'א שקרנית" חברה שלי: "מה מה את משחקת אותה? כולם יודעים שיש שם רק ציורים של סאם 41" XDDDDDDDDDDDD אני לא הפסקתי לצחוק.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sum 41-With me
התמונה הכי חמה:

YuvalJones

New member
חוזרת לכושרP:

וואו. אחרי המון זמן שלא הגבתי כמו שצריך,אני מנסה לחזור לכושר הפורומי-מקפלייי שלי. P: מצעד הלהיטים של מקפליי: look at the sky
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: et over it- avril הלהקה המגניבה של השבוע: 30 שניות למאדים
אלבום שחרשתן עליו: בלק פרייד של MCR קליפ שעשה לכן את זה: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בובות, פשוט מאוהבת. משהו שהכעיס אתכם השבוע: -- משהו ששימח: סודיסודיסודי משהו שהעציב: -- ציטוטיה: אני וחברה שלי החלטנו להקליט דברים כדי לעבוד על ילד אחד, והתחלנו להשפך מצחוק וזה כמו איזה מפגרות. וכשכבר הצלחנו להקליט אחד נורמלי-התרגשתי ולכן אמרתי לה "הצלחנו קפטא!" וכמה מעפן שזה נשמע זה היה כלכך מצחיק. אחכ התחלתי לדבר עם המדריך שלי ספרדית בטלפון והוא משחק אותה כאילו הוא יודעXD מתנגן בראש / בפלייליסט: רילקס של מיקה. התמונה הכי חמה: -- בערב מסיבה, ואז דייט סוערP:

למעלה