עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
that girl star girl met this girl THNL SNGE TCFC TWYMMF Transylvania ועוד המון... חרשתי עליהם השבוע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Where is the Love [Black Eyed Peas Cover] של באסטד Blue - If you come back who said של האנה מונטנה ever ever after cascada-bed boy Cascada- Everytime We Touch Cascada - Miracle
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלי!!!!!!! ברור SOD באסטד..
אלבום שחרשתן עליו:
מושן אין דה אושן וונדרלנד סימפל פלאן
קליפ שעשה לכן את זה:
Where is the Love [Black Eyed Peas Cover] של באסטד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא ראיתי הרבה טלווזיה השבוע אבל מה שראיתי היה ב- MTVHITS
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
קיבלתי בביולוגיה בבוחן 65 ובפיזיקה 60 התדרדרתי!!!!!!!!!!!!!! טוב אחר כך התחנפתי למורה שתעשה לי בוחן חוזר.
משהו ששימח:
המבחן בצרפתית שהיה לי הלך לי מצוין [ולא למדתי כול כך]
משהו שהעציב:
כימעט עשו לי מנוי ל-TOTP היום אבל אבא שלי החליט לעשות לי את המנוי שבוע הבאה למי איכפת העיקר שיהיה לי!!!!!! זה לא כול כך עצוב אבל במידה מסוימת מאכזב
ציטוטיה:
|סדגש אין לי ציטוט.... בעצם מצאתי XD יש לי ~שיעור גאומטריה~ [לא מצליחה במקצוע הזה] המורה:"אז כמה כול חלק בזווית B שווה? אני ~לא מקשיבה לך ומנסה לחפש כמה זכום הזוויות בכול הריבוע ואיך להוכיח את המקבילית~: 22.5 המורה מסתכלת עליי בהלם ואז צוחקת ואמרת :כול הכבוד הדר את צודקת 22.5 תסברי" אני <חושבת לעצמי על מה היא דיבר> :"ידוע שהאלכסון חוצה את B ל- 45 ו-45 והיא נגדי תזווית D שבה יש 45,45,22.5 חצי מזווית 45 " ואמרתי לה עול כול מיני דהברים בסוף השחיעור היא אמרה לי כול הכבוד הדר השתפרת בגאומטריה מאוד. ואני אמרתי לה שאני משקיעה במתמטיקה ובאנגלית אבל התדרדרתי מבקצועות אחרים ושתעברי אותי מכול [היא גם המחנכת שלי אם לא ציינתי XD] היה מצחיק
מתנגן בראש / בפלייליסט:
not alone
התמונה הכי חמה:
קשה אבל אקראי