איה פלוטו?../images/Emo12.gif
היתה לנו היום הרצאה ממש מעניינת על השפעת הסמים של המוח, המוח שלי מפגר גם בלי סמים
מצעד הלהיטים של מקפליי:
רגע אני צריכה לחשוב אם שמעתי משהו שלהם השבוע |פרצוףעודדנזכרבפלאשבק| לא, לא שמעתי כלום.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
נו אין לי כוח לפרט
הלהקה המגניבה של השבוע:
paramore
אלבום שחרשתן עליו:
riot!
קליפ שעשה לכן את זה:
the cribs-im a realist [וזה הקטע בו אני מתעצלת לשים קישור]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דני הוליווד
, הפיג'מות
, בניחוש חוקר, הלוחשת לרוחות, קייל XY.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא משהו מיוחד, סתם פקאצות שפוטות.
משהו ששימח:
נתקפתי בפרץ סניליות פתאומי><
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
*בשיעור ערבית* דניאל:"מה טוויטי עושה על העץ?" *בשיעור פיזיקה* המורה:"יש לנו ספר שמונח על שולחן" ילד אחד:"את אמרת שהספר מונח על השולחן, אבל אולי בעצם התכוונת לומר שהספר מונח על השולחן?" [טוב זה לא מצחיק אם לא נמצאים שם, או לפחות קוראים את זה בטון הנכון><] ילדה מושפעת מפיזיקה:"יש לך את השיר הזה של וקטור בויז?" [היא התכוונה להגיד בקסטריט בויז] מדני הוליווד: "אולי נצא מהמגירה?" אני וחברה שלי ברגעי חירפון קשים, חשבנו איך אמ...אנשים מסוימים אצלינו בכיתה ידברו אנגלית[תסלחו לי אבל אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית]: "היי! וואט הפנינג סואל" "אבריט'נג סבביישן,לייק-א-קאו-און-יו" ידיד שלי:"הם רצו בת, הם לא ידעו שתצא להם את עדי" [טוב צריך להבין את כל הסיטואציחה כדי שזה יהיה באמת מצחיק] מתוך חוברת אנגלית שלנו: "where is savta?" [נו זה ממש מפגר, מה הם כותבים סבתא בעברית?XD] -ציטוטי הישרדות- נועם לעיזה:"אנחנו צריכים לעבוד על המערכת יחסים ביננו" גיא:"נועם תן לליה"
אבא שלי:"מי זה המנחה הזה?" אמא שלי:"נו מה אתה לא יודע? זה גי"ז אשתו של יב"ז" אני:"אבל הוא היה יכול להביא לבנים קצף גילוח" אחותי:"כן שיתגלחו עם המצ'טה" אני:"היום זה הפרק שעשו עליו את הפרומו ההוא" אחותי:"איזה?" אני:"בפרק הבא-המפגש שישבור אותם, ליה פוגשת כינה בשיער"
והיו עוד מלא ציטוטים ששחכתי><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Flyleaf - I'm So Sick
התמונה הכי חמה: