מק-מק-מקוויקנד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחהחה../images/Emo3.gif../images/Emo24.gifואת יודעת שלשיר של

פול אאוט בוי לא קוראים ככה נכון? XDD קוראים לו Grand Theft Autumn כמו GTA חחחחחח אהה ואני לא מאמינה שאמנדה עפה
היא ממש חמודה! אלב גו קרידי!! XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDD באמת??../images/Emo12.gif

לא ידעתי ^^ חח ולא באמת אכפת לי שאמנדה עפה.. כי אף פעם לא הבדלתי בינה ובין מישל [ככה קראו לאחות שלה?] אז יותר טוב ששתיהן עפו, ככה אין לי בילבול

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני חושבת שמישל XDDD

חחחחחחחח אבל הן היו ממש יפות חהחה קרידי מלכה.. איכ מלרוז XD

screamin pittas

New member
איה פלוטו?../images/Emo12.gif

היתה לנו היום הרצאה ממש מעניינת על השפעת הסמים של המוח, המוח שלי מפגר גם בלי סמים
מצעד הלהיטים של מקפליי:
רגע אני צריכה לחשוב אם שמעתי משהו שלהם השבוע |פרצוףעודדנזכרבפלאשבק| לא, לא שמעתי כלום.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
נו אין לי כוח לפרט
הלהקה המגניבה של השבוע:
paramore
אלבום שחרשתן עליו:
riot!
קליפ שעשה לכן את זה:
the cribs-im a realist [וזה הקטע בו אני מתעצלת לשים קישור]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דני הוליווד
, הפיג'מות
, בניחוש חוקר, הלוחשת לרוחות, קייל XY.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא משהו מיוחד, סתם פקאצות שפוטות.
משהו ששימח:
נתקפתי בפרץ סניליות פתאומי><
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
*בשיעור ערבית* דניאל:"מה טוויטי עושה על העץ?" *בשיעור פיזיקה* המורה:"יש לנו ספר שמונח על שולחן" ילד אחד:"את אמרת שהספר מונח על השולחן, אבל אולי בעצם התכוונת לומר שהספר מונח על השולחן?" [טוב זה לא מצחיק אם לא נמצאים שם, או לפחות קוראים את זה בטון הנכון><] ילדה מושפעת מפיזיקה:"יש לך את השיר הזה של וקטור בויז?" [היא התכוונה להגיד בקסטריט בויז] מדני הוליווד: "אולי נצא מהמגירה?" אני וחברה שלי ברגעי חירפון קשים, חשבנו איך אמ...אנשים מסוימים אצלינו בכיתה ידברו אנגלית[תסלחו לי אבל אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית]: "היי! וואט הפנינג סואל" "אבריט'נג סבביישן,לייק-א-קאו-און-יו" ידיד שלי:"הם רצו בת, הם לא ידעו שתצא להם את עדי" [טוב צריך להבין את כל הסיטואציחה כדי שזה יהיה באמת מצחיק] מתוך חוברת אנגלית שלנו: "where is savta?" [נו זה ממש מפגר, מה הם כותבים סבתא בעברית?XD] -ציטוטי הישרדות- נועם לעיזה:"אנחנו צריכים לעבוד על המערכת יחסים ביננו" גיא:"נועם תן לליה"
אבא שלי:"מי זה המנחה הזה?" אמא שלי:"נו מה אתה לא יודע? זה גי"ז אשתו של יב"ז" אני:"אבל הוא היה יכול להביא לבנים קצף גילוח" אחותי:"כן שיתגלחו עם המצ'טה" אני:"היום זה הפרק שעשו עליו את הפרומו ההוא" אחותי:"איזה?" אני:"בפרק הבא-המפגש שישבור אותם, ליה פוגשת כינה בשיער"
והיו עוד מלא ציטוטים ששחכתי><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Flyleaf - I'm So Sick
התמונה הכי חמה:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD התמונה, דווקא את הציטוט השני דמיינתי

בטון הזה..כזה אינלקטואיל כמו איש שמשפשף את היד על הסנטר כזה ונשמע חכם, נכון
חח זה הצחיק אותי

screamin pittas

New member
אני מניחה שכן../images/Emo6.gif

אני לא ממש יודעת איך להגדיר את הטון הזה אבל זה היה ממש מצחיקXD

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Danny Jones - Forget All You Know Danny Jones - Look At The Sky McFLY - Umbrella ממש קצת |: לא טוב
Busted - Who's David Jonas Brothers - SOS mp3 ringtone Mcfly & Busted - Eddie's Song Maroon 5 - Won't Go Home Without You 7. Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies Seal - Kiss From a Rose Panic! At The Disco - Nine In The Afternoon ריטה ועברי לידר - סינדרלה רוקפלה - השיר של הקבוצה שלי בוידאו דאנס - קולנוע מעשי P: V - Blood Sweat And Tears Jet - Are You Gonna Be My Girl Placebo - Special Needs Leona Lewis - Bleeding Love Coldplay - Yellow Sugababes - About You Now 05. Sugababes - Change Foo Fighters - Long Road To Ruin Sum 41 - In Too Deep Spice Girls - Viva Forever Spice Girls - wannabe Spice Girls - Spice Up Your Life Blink 182 - Everytime I Look For You Blink 182 - All The Small Things SIMPLE PLAN - Crazy Simple Plan - I'M Just A Kid Simple Plan - Jump Simple Plan - Perfect Simple Plan - Untitled Simple plan-vacation Simple Plan - Welcom to my life 30 Seconds To Mars - The Kill New Found Glory - My Heart Will Go On
Bowling For Soup - High School Never Ends
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly Simple Plan
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
|הקליפים שMaddie העלתה, סורי אני לא זוכרת את השם שלך
http://www.youtube.com/watch?v=UpuP9zNNOaI&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=UNK2L8-V5dQ http://www.youtube.com/watch?v=rIjQQSU3X9s&feature=related טי-וי|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קייל XY אבודים לאהוב או לא לאהוב - נראה לי שזה השם הוידאו קליפ שלנו D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא עשינו מפגש "גבעת חביבה" |:
משהו ששימח:
בגדים חדשים יומולדת לדבושקי יומולדת לפיפקון התעודהההה ^^ גאאד ישלי ממוצע 93 וחצי
בחיים לא חלמתי שאני יגיע להשיגים כאלה :]
משהו שהעציב:
כלום ><
ציטוטיה:
אבא: אני הולך להכין לעצמי תה גזעי אני: הא? אבא: ככה אתם הנוער מדבר היום, לא? אני: >< היו עוד כמה אבל אני לא זוכרת |:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אח שלי שומע ממש חזק >< Beautiful Girl Sean Kingston
התמונה הכי חמה: כאפה DDDDDDDDD:

Mcfly for ever

New member
הרבה זמן לא עשיתי מקוויקנד

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
Star girl Bubble wrap Don't stop me now Friday night transylvania
Rihanna feat NeYo - I Hate That I Love You Alicia Keys-on one Soulja Boy - Cranck that Everything I Do I Do It For You Timbaland Ft One Republic - Apologize
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
casi angeles
קליפ שעשה לכן את זה:
Timbaland Ft One Republic - Apologize
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אני, רובוט הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
היום חילקו לנו תעודות וראיתי שהמורה להיסטוריה נתנה לי 70!!!
משהו ששימח:
קיבלתי תעודת הערכה
משהו שהעציב:
נועם מהישרדות חולה אז יש סיכוי גדול שגיא ינצח אותו
ציטוטיה:
היום היתה לנו מורה מחליפה שפעם היא היתה המחנכת שלנו וכל הזמן סיפרה לנו סיפורים המורה: אני יתן לכם לעשות מה שאתם רוצים רק אם תקשיבו לסיפור, סיפרתי לכם ש..- עדן ומיטל: כן סיפרת ___ בטיול של שלח הינו צריכים לטפס על הרים והגענו לחלק שהיה צריך לרדת 4 מטר בסולם מירית: אמאלה!!!... אני לא יורדת המדריך: אם תגידי אמאלה את לא תצליחי.... תגידי אבאלה ___ בשיעור ביולוגיה קראנו קטע שהיה כתוב בו שראש של חרדון סיני נצבע בכחול בעונת הרביה המורה: מי הבין? ורה: אני המורה: תסבירי לכולם ורה: לחרדון יש ראש כחול בעונות הרבייה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Timbaland Ft One Republic - Apologize
התמונה הכי חמה:
בחזרות של "כמעט מלאכים"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיי מקווי <:

~כאפתי במיוחד יש לציין.
~ מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Shine - Take That כל הדיסק החדש של סימפל
!!!!!!1111 במיוחד Save You
כל השירים האפשריים של הספייס גירלס כל השירים האפשריים של בקסטריט בויז כל השירים האפשריים של ווסטלייף הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל פלאן
, ספייס גירלס, בקסטריט בויז, ווסטלייף, טייק דט אלבום שחרשתן עליו: החדש של סימפל
קליפ שעשה לכן את זה: WIG של סימפל כי חרשו עליו בהיטס DD: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדווווווות DDD:, השנים הטובות
, פלקון ביצ' ~ג'ייסון
!##@%#!~ משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה D: משהו ששימח: לא הייתי בבצפר כל השבוע P: משהו שהעציב: הייתי חולה
ציטוטיה: ישלי אחד משבוע שעבר, כי לא הייתי בבצפר השבוע >< שירה:אני יכולה לצאת להביא נייר? התפוצץ לי עט על הידיים. ~יוצאת וחוזרת אחרי 3 שניות עם מלאמלאלמאמל נייר~ אלון:טוב שלא הבאת איתך ת'אסלה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: World Of Our Own - Westlife התמונה הכי חמה: סימפל

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפלקון ביץ'? אני לא רואה את זה כבר

יש שם יותר מדיי חתיכים וזה כואב לי XDDDDDDDD אני שונאת לראות סדרה מלאה בחתיכים שאני כל הזמן מפנטזת עליהם XD כמו לגונה ביץ'
גאדד XD אני מוזרה נכון? חחחחחחח ומה זה לא הייתי בביצפר כל השבוע?! XDD מה את סטודנטית חופשיה? חחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתי חולה ../images/Emo3.gif

איך אפשר להפסיק לראות פלקון ביצ'? אני מכורה :OOO לגמרי אבל

למעלה