התמונה הכי חמה?! XDDDD
הלהקה המגניבה?
עוד מעט תכתבי התמונה הכי שאקלית והלהקה הכי מדליקה. XD
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אווו, יש הרבה! <: Breath - Anna Nalick
Mr. Brightside - The Killers Somebody Told Me - The Killers Happy Ending - Avril Lavigne Fall To Picese - Avril Lavigne American Idiot - Green Day One Love - Blue Best In Me - Blue
All Rise - Blue Lucky - Britney Spears Beautiful - Christina Aguilera Tribute - Tenacious D כל מיני שירים של לינקין פארק שהיו בטופ 5 שלהם באמטיוי2. <:
הלהקה המגניבה של השבוע: לינקין פארק, בלוג, טנשיוס די, ד'ה קילרז וסימפל פלאן.
אלבום שחרשתן עליו: האלבום שנסטיה שלחה לי של בלו והחדש של סימפל פלאן.
קליפ שעשה לכן את זה: Mr. Brightside - The Killers. אחד הקליפים היותר יפים.
וסרטון....
http://uk.youtube.com/watch?v=1XTFusYMOm4&eurl זה סרטון שדניאל רדקליף מתנשק עם מישהו שמעניק לו פרס על התפקיד שלו באיקווס (ההצגה שהוא מאוהב בסוס.
). חהחהחהחה דניאל3> הוא כזה קפרא! <:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטופ 5 של לינקין פארק, הישרדות ותשיר את זה (תגלו מה זה במשהו ששימח.
).
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא מתקנים לי את הפלא'.
משהו ששימח: *הלכנו כל הכיתה להיות הקהל של תוכנית טלויזיה חדשה (עדיין לא שודרה) של אסי עזר <<: הוא כזה חמוווווווווד!!! וקפראאאאא!!! ומצחיקקקקק!! ס'מותק3333> * קיבלתי 94 בבוחן בהיסטוריהD: * קיבלתי מחזור -> לא יהיה לי בטיול שנתי! D:
משהו שהעציב: אני הולכת לקבל ציון גרוע במת' וקיבלתי ציון גרוע בביו'. S:
ציטוטיה: חברה שלי שלחה לי ציטוט ממש חמוד שחבר שלה אמר לה... ღ...שרמי...ღ says: חחחח אררררררררררררר. *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDD איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! ღ...שרמי...ღ says: יאפD: ღ...שרמי...ღ says: והוא שלי, דיי לרייר! ღ...שרמי...ღ says: XD *naf(8)(D)שירD: says: מי מרייר חחחחחחחחחחח *naf(8)(D)שירD: says: הוא חמוד כמו שהעז מהישרדות חמודהXDDDDDDDDDD ღ...שרמי...ღ says: חחחחחחחחחחח אני חוששת שלעז אני נמשכת פחות. ღ...שרמי...ღ says: XD ღ...שרמי...ღ says: ~ומזל שכך
~ *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מאוד. אני מפגינה חוכמה בבוקר: * "וואי, אני הולכת להירדם בעמידה. ... אני יושבת." * "הכיסא הזה משקשק! ... זה שולחן." * "תחשץ." מסקנה: תנו לי לישון! XD ילד חדש עבר לכיתה שלנו~ קובי: "כרגע עשית את הטעות הכי גרועה בחיים שלך." אני: "אשכרה!" ~שיעור מתמטיקה~ מישהו (לא זוכרתXD): "כמה קיבלתם בבוחן ההוא?" אני: "40." ילד: "45..." ילדה: "95." הילד: "מה?! יא כלבה!!" אני: "זהו, אני והוא ביחד זה לא הציון שלך!" הילד: "למה? זה בדיוק יוצא!" אני: "לא... זה יוצא 85." הילד: "אוי, אופס. XD" אני: "העיקר אתה ב-5 יחידות!
" המורה: "טוב, אז אני אתחיל להכתיב." נעם: "אבל נשארו רק 3 דקות." המורה: "ב-3 דקות אפשר להספיק הרבה, מי כמוך יודע." ~הכיתה נקרעת~ ילד: "לא הבנתי..." ניצן: "למה כולם צוחקים?!" דיברנו על זה שזה לא הגיוני שמשהו הוא רק 20 ס"מ: שירD: אומר/ת (21:05): זה בגודל של סרגל רגיל חח ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:05): כה, נשמע ממש מוזר (בגודל של זין ממוצע+ ) ממוצע++ ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:06): ממוצע+++ XD ~משהו שתדעו מראש, הפלאפון שלי לא עובד אז אין לי מספרים של אפחד ><"~ אני: "קמי, אמא שלי רוצה את המס' טלפון שלך." קמי: "אז תביאי לה אותו." אני: "אבל אין לי אותו..." קמי: "אז תתקשרי אלי ואני אתן לך אותו." XDDDDDD עד שהיא קלטה מה לא בסדר!!!!!
קמי: "שתינו מאוד מבינות בכדורסל. 2 סלים, כמה שחקנים וכדור כתום. הוא תמיד כתום...?" לא ידעתי לענות לה!
ברצינות עכשיו, הוא תמיד כתום? XDDD בתוכנית טלויזיה עם אסי עזר<:: מישהו מהקהל: "איזה שיר מוזר! מי המלחין שכתב את המילים האלו?!" אסי: "זה לא המלחין כתב, נשמה, זה המשורר." מה שחברה שלי אמרה שהיא תלך להגיד לאסי עזר XDDDD "היי, אסי, ראית פעם 'הכי גאים שיש'? כי יש שם מישהי שביקשה מאיזה גיי אחד שישכב איתה בפעם הראשונה... רק אל תספר לחבר שלי."
הקטע הוא, שאם לא היה לה חבר היא באמת הייתה הולכת להגיד לו את זה LOLLL המורה: "איפה נעם?" תלמידה: "נעלם." המורה: "פעם באמת תלמיד בא אלי ואמר שחטפו אותו חייזרים."
מתנגן בראש / בפלייליסט: אמטיוי היטס - מצעד שירי 2004.
התמונה הכי חמה: ישלי 5 תמונות כי אני לא מצליחה לבחורXDDD חתיך3>