מק-מק-מקוויקנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifWill Young-leave right now../images/Emo99.gif

לאן הוא נעלם? =0 ממש אהבתי אותו
הוו ברבדוס??
~מקנאה~

rox love BSM

New member
XD ראיתי את הקליפ בהיטס לפני שבוע בערך

וממש אהבתי אותו. XDD כ ברבדוס אבא שלי נוסע ואני איתוXDD

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo154.gifI Better Leave Right Now

Before I Fall Any Deeper
מצעד הלהיטים של מקפליי: Easy Way Out Umberalla Not Alone Dont Know Why
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Will Young-leave right now
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: וונדרלנד ו ROT3F
קליפ שעשה לכן את זה: התוכנית של מקפליי בפופוורלד (הישנה שהם עשו לפני וונדרלנד)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מתחילות מחדש,בובות,הפיג'מות,אמריקן איידול,קייל XY
משהו שהכעיס אתכם השבוע/משהו ששימח/משהו שהעציב:
מלא מבחנים
אני נוסעת לברבדוס עוד שבועיים בערך
...לא היה משהו כזה
ציטוטיה: אח שלי חושב שעמית מאוהב בפיצ'ו (מבובות)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התמונה הכי חמה: יש לי כמה

NoNo xD

New member
I AM BACK ! :)

ובדיוק בזמן למקוויקנד P: אווו HOME SWEET HOME טוב היסחפות בדיוק הלכתי לחמישה ימים XDD אני שזופה לאללה DD: אני שונאת למרוח קרם הגנה זה מעצבן XO ומסביב לעיניים אני לא שזופה כי היו לי את המשקפי שמש אז זה מצחיק XDDDDD טוב נרגעתי [:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
שמעתי הרבה מוזיקה בתור אחת שנסעה ארבע שעות טיסה ושלוש וחצי שרכבות [גם בהלוך וגם בחזור]
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כנ"ל
הלהקה המגניבה של השבוע:
הרבה ... [מקפליי בניהם
]
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
לא יכולתי לראות קליפים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא פתחתי לרגע את הטלויזיה השוויצרית אני פשוט לא יכולה לשמוע הרבה גרמנית זו שפה מציקה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שומדבר :)
משהו ששימח:
הייתי בסקי באתר מדהים עם מלא מסלולים וממש טובים וגם היה שלג ממש טוב ונרשמתי לבצפר אנגלית [בצפר לסקי שהמורים דוברי אנגלית] והייתי בקבוצה עם מבוגרים ועם אמא שלי [6 אנשים גג] כי אין להם קבוצות ילדים ונוער .המדריכה נולדה בלונדון עוד 3 בנות היו אנגליות ואחד היה מסקוטלנד לכולם היה מבטא כזה וזה היה כזה מגניב שומעים את הבנות אומרות כמה LOVLY [עם כותבים ככה] וזה אחד הדברים המגניבים לומר במבטא XDDDD -נרגעתי- וגם עשיתי ביום הראשון מסלול שירד ממקום מסוים בהר ישר לעיר למטה ויכלתי לקחת גם רכבל אבל אבא שלי שאל באינפורמיישן עם המסלול קשה ואמרו לו שהוא כחול ממש ממש קל [כחול זה מסלול שהוא לא למתחילים שפעם ראשונה עושים סקי אבל הוא טוב תמיד ללמוד וסתם כיף לגלוש אותו כי הוא לרוב ממש ממש קל] אז אמא שלי ירדה ברכבל ואני ואבא שלי ירדנו במסלול בסוף מסתבר שהמסלול לא היה כחול והוא היה ממש קשה ! הוא היה צר מפוצץ אנשים ועם מוגלס [גבעות קטנות כאלה שקשה לגלוש עליהן] ירדתי את זה בפחד אבל לא נפלתי ! [טוב מודה באשמה מחוסר ריכוז בקטע מישורי נפלתי על הפנים והתחלתי לצחוק כי זה לא קטע קשה גם מתחילים יכלו לגלוש בו אבל הייתי לא מרוכזת XDDD]ואז כשהגענו כבר למלון ראינו במפה שזה אדום כהה מאוד [אדום זה מסלול יותר מאתגר מכחול ויותר תלול וכהה מאוד שזה כאילו יותר קשה מאדום רגיל] ואז בבוקר שאלתי את המורה איפה יש כחול קל לרדת לעיר כי אמרתי לה שירדתי באדום ואז היא אומרת לי [אני אכתוב בעברית] "גם אני עשיתי אתמול את השחור ההוא הוא היה מאוד לא נעים" ואז הסתבר שזה שחור #%!&%#*##@ ששחור כאילו זה למקצוענים זה הכי הכי קשה ! מזה שמחתי שאני הצלחתי לעבור את זה ! וגם התקדמתי מלא בסקי הסיבובים הגדולים שלי הם פראלל מושלמים ואני כבר מתחילה לעשות סיבובים קצרים שזה התחלה של סללומים ! וביום האחרון הצלחתי סיבובים קצרים בפארלל וכל כך שמחתי !!!!!
משהו שהעציב:
יש לי להתכונן ל3 בחנים ליום ראשון .. 2 באנגלית ו1 במתמטיקה .. כמה כבר הספיקו כשלא הייתי !?!?!?
ציטוטיה:
אין לי ממש ציטוטים כי הייתי בקבוצה עם מבוגרים אז לא רצו צחוקים .. אבל מה שכן אני ביקשתי מהמדריכה שלי את הבקשה הכי מפגרת בעולם ! ולא האמנתי שעשיתי זאת ! שאלתי אותה עם היא יכולה להגיד כמה מילים שאני אגיד לה [יש לה מבטא בריטי] והלקליט אותה לפלאפון שלי ולהפוך את זה לצלצול שלי היא הסכימה כמובן ואז הקלטתי אותה אומרת "SOMEBODY CALLING YOU PICK UP THE PHONE" [סורי עם זה בשגיאות אני ולכתוב באנגלית זה רחוק .. |:]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הרינגטון שהמורה הקליטה לי ! אני כל הזמן אומרת אותו XDDD
התמונה הכי חמה:
אין .. הייתי כל השבוע בשלג בקור .. שוב ההומור הלא מצחיק שלי תוקף זה היה אמורה להיות כאילו שאין לי תמונה הכי חמה כי הייתי בקור בשלג אבל זה ההומור הלא מצחיק שלי אז תצטרכו לסלוח לי .. [חחחח XDDD] חפרתי XD |זיהרות|

NoNo xD

New member
*../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif שכחתי את מאומצי , * ../images/Emo18.gif

sweet shir

New member
התמונה הכי חמה?! XDDDD

הלהקה המגניבה?
עוד מעט תכתבי התמונה הכי שאקלית והלהקה הכי מדליקה. XD מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אווו, יש הרבה! <: Breath - Anna Nalick
Mr. Brightside - The Killers Somebody Told Me - The Killers Happy Ending - Avril Lavigne Fall To Picese - Avril Lavigne American Idiot - Green Day One Love - Blue Best In Me - Blue
All Rise - Blue Lucky - Britney Spears Beautiful - Christina Aguilera Tribute - Tenacious D כל מיני שירים של לינקין פארק שהיו בטופ 5 שלהם באמטיוי2. <: הלהקה המגניבה של השבוע: לינקין פארק, בלוג, טנשיוס די, ד'ה קילרז וסימפל פלאן. אלבום שחרשתן עליו: האלבום שנסטיה שלחה לי של בלו והחדש של סימפל פלאן. קליפ שעשה לכן את זה: Mr. Brightside - The Killers. אחד הקליפים היותר יפים.
וסרטון.... http://uk.youtube.com/watch?v=1XTFusYMOm4&eurl זה סרטון שדניאל רדקליף מתנשק עם מישהו שמעניק לו פרס על התפקיד שלו באיקווס (ההצגה שהוא מאוהב בסוס.
). חהחהחהחה דניאל3> הוא כזה קפרא! <: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הטופ 5 של לינקין פארק, הישרדות ותשיר את זה (תגלו מה זה במשהו ששימח.
). משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא מתקנים לי את הפלא'.
משהו ששימח: *הלכנו כל הכיתה להיות הקהל של תוכנית טלויזיה חדשה (עדיין לא שודרה) של אסי עזר <<: הוא כזה חמוווווווווד!!! וקפראאאאא!!! ומצחיקקקקק!! ס'מותק3333> * קיבלתי 94 בבוחן בהיסטוריהD: * קיבלתי מחזור -> לא יהיה לי בטיול שנתי! D: משהו שהעציב: אני הולכת לקבל ציון גרוע במת' וקיבלתי ציון גרוע בביו'. S: ציטוטיה: חברה שלי שלחה לי ציטוט ממש חמוד שחבר שלה אמר לה... ღ...שרמי...ღ says: חחחח אררררררררררררר. *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDD איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! ღ...שרמי...ღ says: יאפD: ღ...שרמי...ღ says: והוא שלי, דיי לרייר! ღ...שרמי...ღ says: XD *naf(8)(D)שירD: says: מי מרייר חחחחחחחחחחח *naf(8)(D)שירD: says: הוא חמוד כמו שהעז מהישרדות חמודהXDDDDDDDDDD ღ...שרמי...ღ says: חחחחחחחחחחח אני חוששת שלעז אני נמשכת פחות. ღ...שרמי...ღ says: XD ღ...שרמי...ღ says: ~ומזל שכך
~ *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מאוד. אני מפגינה חוכמה בבוקר: * "וואי, אני הולכת להירדם בעמידה. ... אני יושבת." * "הכיסא הזה משקשק! ... זה שולחן." * "תחשץ." מסקנה: תנו לי לישון! XD ילד חדש עבר לכיתה שלנו~ קובי: "כרגע עשית את הטעות הכי גרועה בחיים שלך." אני: "אשכרה!" ~שיעור מתמטיקה~ מישהו (לא זוכרתXD): "כמה קיבלתם בבוחן ההוא?" אני: "40." ילד: "45..." ילדה: "95." הילד: "מה?! יא כלבה!!" אני: "זהו, אני והוא ביחד זה לא הציון שלך!" הילד: "למה? זה בדיוק יוצא!" אני: "לא... זה יוצא 85." הילד: "אוי, אופס. XD" אני: "העיקר אתה ב-5 יחידות!
" המורה: "טוב, אז אני אתחיל להכתיב." נעם: "אבל נשארו רק 3 דקות." המורה: "ב-3 דקות אפשר להספיק הרבה, מי כמוך יודע." ~הכיתה נקרעת~ ילד: "לא הבנתי..." ניצן: "למה כולם צוחקים?!" דיברנו על זה שזה לא הגיוני שמשהו הוא רק 20 ס"מ: שירD: אומר/ת (21:05): זה בגודל של סרגל רגיל חח ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:05): כה, נשמע ממש מוזר (בגודל של זין ממוצע+ ) ממוצע++ ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:06): ממוצע+++ XD ~משהו שתדעו מראש, הפלאפון שלי לא עובד אז אין לי מספרים של אפחד ><"~ אני: "קמי, אמא שלי רוצה את המס' טלפון שלך." קמי: "אז תביאי לה אותו." אני: "אבל אין לי אותו..." קמי: "אז תתקשרי אלי ואני אתן לך אותו." XDDDDDD עד שהיא קלטה מה לא בסדר!!!!!
קמי: "שתינו מאוד מבינות בכדורסל. 2 סלים, כמה שחקנים וכדור כתום. הוא תמיד כתום...?" לא ידעתי לענות לה!
ברצינות עכשיו, הוא תמיד כתום? XDDD בתוכנית טלויזיה עם אסי עזר<:: מישהו מהקהל: "איזה שיר מוזר! מי המלחין שכתב את המילים האלו?!" אסי: "זה לא המלחין כתב, נשמה, זה המשורר." מה שחברה שלי אמרה שהיא תלך להגיד לאסי עזר XDDDD "היי, אסי, ראית פעם 'הכי גאים שיש'? כי יש שם מישהי שביקשה מאיזה גיי אחד שישכב איתה בפעם הראשונה... רק אל תספר לחבר שלי."
הקטע הוא, שאם לא היה לה חבר היא באמת הייתה הולכת להגיד לו את זה LOLLL המורה: "איפה נעם?" תלמידה: "נעלם." המורה: "פעם באמת תלמיד בא אלי ואמר שחטפו אותו חייזרים." מתנגן בראש / בפלייליסט: אמטיוי היטס - מצעד שירי 2004. התמונה הכי חמה: ישלי 5 תמונות כי אני לא מצליחה לבחורXDDD חתיך3>

sweet shir

New member
תמונה ||

הדף שטלוקית המושי-מושלמת עשתה לי! שבוע שלם לא דיברנו.
הכלבה חוזרת מחר! D:

L D N

New member
../images/Emo215.gif מקסייי ../images/Emo99.gif|ריר|

בושי לך! איך לא ראית?!!?
מהר לראות... אפילו שזה היה טיפה משעמם אבל מקסי+סיד=

למעלה