מק-מק-מקוויקנד

hooba

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDDD

איך התגעגעתי לציטוטים שלך!!!!! >< ולא שיר, הוא לא תמיד כתום XDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה אומר שאת צריכה לדבר איתי

יותר!! DDD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת? איזה עוד צבעים יש?!
333333>

purple floyd

New member
יחי המחזור!

את רואה מה קורה שאת מכריחה אותי להגיב לך? XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
אשכרה יחי המחזור אבלXDDDDDDDDDDDDD

ברוך השם!!!!!!! זה היה פאקינג יום 44!

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל#@$%../images/Emo85.gif

סחמוד הואXDDDDDDDD אבל האיש הזה שמנשק אותו נראה מאיים לגמריXD * "וואי, אני הולכת להירדם בעמידה. ... אני יושבת." * "הכיסא הזה משקשק! ... זה שולחן." * "תחשץ." את נורא נוראאאא חכמה <<: התמונות של הארקו מושיווות3333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח נכון?! ס'קפרא3>

אני חייבת למצוא לך את הסרטון ההואXDDDDDD ~הולכת לחפש~ מצאתי!! http://www.youtube.com/watch?v=w86e4S3AJ6s&eurl הוא כזה מושמוש!!!! XDDD זה הסרטון שגרם לי להתחיל לאהוב אותו נוראXD אל תזלזלי בחוכמה שלי!!!!!!!!!!11 אני אחבר לך שירXDDDDDDDDDDDD נאכל עמבה בגבעתיים
נכון.
3333>

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחח אומגד איזה כפרה הוא@#%../images/Emo85.gif

איך הוא מנופף לוXDDDDDDDDDDDDD ואז מנשק אותו33333> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני? מזלזלת? מהפתאום! 0= את גאון עם שירים גאוניים. $#@@!#חייבים ללכת לאכול עמבה בגבעתיים. ~אף פעם לא טעמתי עמבה טחח~ יואואאאאאאאא הסירטון הזה יותר חמוד מהקודם@#$ הוו דניאל.

sweet shir

New member
חחחח כההההההההה אעאעאע הוא כלכך חמוד! XDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמני לא. ממה עמבה עשוייה בכלל?
ממנגו! אמרו ב"האי".
נכון?! איזה חמוד!! ומתוק!! ופשוש!! ~נכנסת להתקף~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה קורעת קמי הזאתXDDDDDDDDDDDD

"תתקשרי אליי ואני אביא לך אותו" XDDDDDDDDDDDDD קורעת יואואוא נכון שאסי עזר קפרא?
חתיכי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כןןןןןן!!! כמו שהוא

בגיא פינס ואקזיט ככה הוא ~בול~ במציאות!
היה כזה קורע שם XDDDDDDD ס'נשמה הוא3333>

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה את רוצה?! ניסיתי דברים חדשים XD

והציטוטים שלך
וזה שבתמונה שלך
ילד חדש עבר לכיתה שלנו~ קובי: "כרגע עשית את הטעות הכי גרועה בחיים שלך." אני: "אשכרה!"
אני: "קמי, אמא שלי רוצה את המס' טלפון שלך." קמי: "אז תביאי לה אותו." אני: "אבל אין לי אותו..." קמי: "אז תתקשרי אלי ואני אתן לך אותו." XDDDDDDDDDDD המורה: "איפה נעם?" תלמידה: "נעלם." המורה: "פעם באמת תלמיד בא אלי ואמר שחטפו אותו חייזרים."
חחחחחחחחח בא לי להיות בביצפר שלך1! XDD

sweet shir

New member
חחחחחחח הוא שיחק ת'נסיך במכושפת, לא?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כדאי לך, יש מלא כוסוניםXDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא ראיתי מכושפת XD אבל אני

מכירה אותו ממקומות אחרים כמו......היומן XD כן?! יאללה תביאי קצת לפה! חבל שהם בטח קטנים ממני XDDD אבל זה בסדר אני כבר פדופילית מורשת XD

sweet shir

New member
הוא שיחק ביומן? O:

את מי?! חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נראה לי, הבנתי שאת קטנה לגילך... לא? חחח כי הם ברובם י"בניקים וי"אניקים <:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתה~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח **** תיקון!! ---> הבנתי שאת קטנה בכלליות!!! בכלליות!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD גאד אני כלכך סתומהXDDDDDDDג

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחחח

חחחחחח אני נראית קטנה לגילי ולכיתתי חחחח אני בי"ב XDD זה בסדר חחחחחח איזה קרועההה

למעלה