מק-מק-מקוויקנד

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח הלוואי MTV הי משדרים מק' ><"

ואני זוכרת אותך
למרות שאת בכלל לא מכירה אותי XDD

kelly7i

New member
בטח שאני זוכרת אותך! ../images/Emo71.gif

ואת הפיק שלך
עם התגובות שלי את חיבת לזכור גם אותיXD למה הרבה זמן לא היית פה?

Little Sapir

New member
האמת ש...

הממ קצת נמאס לי מהפורום XD ובטח שאני זוכרת! איך אפשר לשכוח?

meningher

New member
ווואייי תקשיבי

הנגן שלל מדהים! אהתבי תריעון של הרקע מאוד! כמה ג'יגה יש בו ואיך קוראים לו?

N e r d y

New member
ווואי תקשיבי

מה לעזאזל את עושה ערה?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קמתי רק לפני איזה חצי שעה... היה מדהים

meningher

New member
וווואו

אחד הטובים ביותר שחוויתי. התעוררתי בשבע וחצי אבל אחרי זה הלכתי לישון מ10 עד אחת וחצי כי התעוררתי וגם מחמש וחצי כככה עד עשר :) אופססס איך אני אשן עכשיו? :p

purple floyd

New member
אני עוברת לירושלים.

|חותך| סתם אני לא. וזה חבל. מצעד הלהיטים של מקפליי: אין X: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע baby bash ft. t-pain - cyclone prod by lil jon טחחח סגלל חברה שלי
Me First and the Gimmie Gimmies - Walking on Sunshine 2 Hearts - Kylie Minogue קיטצ' נוש. הלהקה המגניבה של השבוע: הלהקה הצרפתית הזאת איך קוראים לה.. קילרפילז? אלבום שחרשתן עליו: אין. קליפ שעשה לכן את זה: של קיילי הוא ממש וואנבי מרלין מונרו! [מרלין
] תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השרדות DDD: והחיים ע"פ ריאן שוב, וסקינססס משהו שהכעיס אתכם השבוע: מה שיהיה בטיול השנתי כיאלו שיאווו משהו ששימח: יש לי ת"ז חה! ואני בת 15! חה! משהו שהעציב: שהוא עדיין אוהב את האקסית שלו /: וחבר של חברה שלי שיצא ממש זבל /: ציטוטיה: בדיחות פרטיות רולז
כפיר: יעל את צריכה ללכת לשם! |מצביע על שירותי נכים| ~~~ "את אימואית? את חותכת?" ילדה מט' לחברה שלי שיש לה הרחבות כמה צחקנווווווווו ~~~ "שחף, רוצה להצטרף לבית ספר למפגרים? שיעור ראשון חתולה נדרסת! שיעור שני חתולה מיוחמת! באוווווווווווווו" ~~~ "זה מוזר איך את יכולה להפוך מפריקית לפרחה תוך שנייה" ~~~ "הוא לא מת!" "איפה איפה?!!" ~רצה מהכיתה החוצה~ "יא מפגרת הוא לא פה יש לו פשוט חופש בגרות!" ~~ "הוא מת ממנת יתר." "מי חבר שלך?" "הוא חבר שלך!" "הוא חבר שלנו." ~~~ "האריה נגד הזברה" AKA נעם נגד גיא
~~~ "אני מסימה לכם לדבר..לרקוד..להתאהב.." המחנכת שלנו על הטיול השנתי ומה אפשר לעשות עם הבית ספר השני שיהיה שם
מתנגן בראש / בפלייליסט: של KOBE התמונה הכי חמה: מסורת זאת מסורת

hooba

New member
../images/Emo80.gifירושלים זה פיכסה.../images/Emo69.gif

האריה נגד הזברה XDDDDD גמני קיבלתי ת"ז כשהייתי בת 15. זה היה הדבר הכי מיותר בעולם. ואפילו כמה אנשים חשבו שזייפתי את התעודה ><

purple floyd

New member
אבל יש שם את חתיכי ;;

אבוי! אני שוברת שיאים של עצמי XDDDDDD בוהו. תחתכי איתי? XDDD או שנעבור לחופית?
אני יהיה דבורה את תיהי עז?
חחחחחחחחחחחחחח אשכרה לא שימושית
דברי איתי כלבה

hooba

New member
../images/Emo80.gifחתיכי? לא הייתי כמה שבועות וכבר יש תחליף

לבלאקי?
לאלאלא, אני העז ואת הדבורה.
אני אתחבר יותר מאוחר ונדבר

O0NoNi0O

New member
למה ירושלים זה פיכסה?

לא כי אני גרה שם. אני סתם אוהבת את העיר הזאתיD: היא יפה נורא.

למעלה