מק-מק-מקוויקנד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהאריה נגד הזברהXDDDDDDDDDDDDD

גן חיות באה"ב רולז XDDDD אני יודעת למה זה חבל שאת לא עוברת לג'רוזלם בואנהההה יש עידכונים? את צכה לספר לי
333>

just orr

New member
"האריה נגד הזברה" XDDDDDDDDD

אהבתי את הציטוטים חחחחחחחח מקסי

Charley XD

New member
חח

"האריה נגד הזברה" AKA נעם נגד גיא XD ענק
מקסי גם לי יהיה תעודת זהות ביום שני ><" היה אמור להיות לי לפניך ! נענעבננה

Sharon Kez

New member
לא סתיווי,

לא לירושלים! אני בעד שתטוסי לקליפורניה ותגנבי לאנה את החבר שלה. XDDD בעצם אין צורך, הוא גם ככה בא לפה עוד מעט מואהאהאה
תשלחי לי את המיספייס של חתיכי שאני אראה תמונות. <: חחח האריה נגד הזברה
אהבתי. XD

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifמיי מקוויקאנד../images/Emo9.gif

אין לי כלכך הרבה כוח לעשות מקוויקאנד רגיל, אז אני יעשה מקוצר.. [זה לא שהיה לי שבוע כלכך מעניין]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מועדון ארוחת הבוקר
משהו ששימח:
לא ממש שימח אבל היה נחמד.. אתמול כל הכיתה שלנו נפגשה כדי לראות סרט [זה היה חובה מבצפר]
ציטוטיה:
*שעת מחנך ומישהו עושה קולות מצחיקים ומוזרים* המורה: מי עושה קולות של אמבטיה? שיחה עם ידיד שלי [ואנסי, זה עומר]* אני: אתה יודע, מקפליי עשו קוואר למר ברייסייד הוא: אבל הגרסא של הקילרז יותר טובה אני: אבל הקוואר לאמברלה הרבה יותר טובה מהמקור הוא: כל קוואר של אמברלה יותר טוב מהמקור *עם אותו הידיד, היינו בסטודיו והוא מצא כוס כדי שהוא יוכל לשתות מים* הוא: יש פה כוס! והיא אפילו נקייה! אני: מאיפה אתה יודע, אולי כלב השתין עלייה *הוא שותה* הוא: לא מרגישים בהבדל אני: מאיפה אתה יודע? שתית פעם פיפי של כלב? [כלכך צחקנו על זה! הוא אשכרה |הדג|נפל מצחוק!]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התמונה הכי חמה:
ועוד מבית היוצר של השיעמום בשיעור
הצבעים לא יצאו טוב ><"

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifתמונה שנייה../images/Emo27.gif

הציור הזה יש סיבה.. זה הציטוט שהופיע אצלי לני כמה שבועות [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: ושוב, וולקאם טו מיי קלאב, אני עדיין בהצעה שקים את מקסיטי לפורום איפה שהוא ליד תל אביב וכל הפורום יבוא לגור שם [email protected] אומר/ת: אני בעד .. [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: בואי נקים עצומה [email protected] אומר/ת: בכיף .. [email protected] אומר/ת: אחרי שנמלא את העצומה נשיג גם כסף [email protected] אומר/ת: ופועלים [email protected] אומר/ת: וציוד [email protected] אומר/ת: והנה לנו מקסיטי [email protected] אומר/ת: XD [c=30] RAVEN [/c] אומר/ת: נבנה ביניין משושה נוסף לעזריאלי, וכולן יבואו לגור בביניין וזה ונשנה את עזריאלי למקסיטי ואז יהיו 4 ביניינים ולכל ביינין יהיה שם של אחד מהלהקה. העגול יהיה טום, המשולש יהיה דני, המרובע יהיה הארי והמשושה יהיה דאגי. אז זה התוצאה

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif יצא לך מהמם !!!

אני רצה לגור שם [: אני ציירתי מזה מכוער מזל שאיבדתי את זה
ציירתי סתם עיגול , ריבוע , משושה ומשולש כי לא הצלחתי לצייר בניין
הלכתי לארוז את כל הארון שלי לקחת מונית ולסוע לביתי החדש מקסיטי XDD

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifXDDD נגור ביחד בקומה האחרונה

ונוכל לראות את כל ת"א

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif מצאתי את מה שאני ציירתי !

זה היה במחברת קישקושים שבטעות שמתי בלוקר D: אבל שלי שיא הכיעור כי אפילו מגדל לא הצלחתי לצייר |: XDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מועדון ארוחת הבוקר ../images/Emo99.gif

כבר אמרתי שאת כשרון?

Sharon Kez

New member
אחרי כמה פעמים שלא עשיתי....../images/Emo3.gif

איימ באק! שיהיה אחלה סופשבוע לכולן.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
ג'סט מיי לאק
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
~תודות רבות ליובי
~ Learning to fall - boys like girls Elliot Minor - The liar is you Blink 182- stay together for the kids I miss you first date what's my age again? Muse - can't take my eyes of you
Simple Plan- me against the world Shut up perfect untitled ~שירים לא קשורים~ tango lloron - Patito LAS DIVINAS - patito ^חחחחחחחחחחחחחח
הלהקה המגניבה של השבוע:
סימפל פלאן, בלינק 182
אלבום שחרשתן עליו:
לא יודעת כל מיני
קליפ שעשה לכן את זה:
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
פטיטו3> חחחחחחחחחחחחח ואממ..סקינס
הישרדות
ANTP
הדוגמניות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
דיאטה מתסכלת.
משהו ששימח:
יש לי ממוצע 90! <: ואממ..יומולדת לחברה ממש טובה, היה כיף.
משהו שהעציב:
אין לי תחפושת!!!! חח
ציטוטיה:
לא זוכרת כלום חח היום המורה חילק דפים, ואני וחברה שלי דיברנו בינינו ולא שמנו לב שהוא הגיע עם החילוק כבר לזה שמאחורינו, וזה הלך ככה- אני - "מה הפאקינג שעה?" היא - "12 פאקינג וחצי." אני -"מה?! פאקינג נמאס לי!!!" המורה החמוד - "על מה פאקינג אתן פאקינג מדברות פאקינג?!" חחחחחח נקרעתי. ובסוף השיעור הוא אמר לנו "פאקינג ביי!" חחחחחח איזה כפרה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
לאס דיוינאס חחח
התמונה הכי חמה:
יש למישהי מושג מי זה?

Sharon Kez

New member
אז פאקינג תתחברי!!!!

ופאקינג נדבר!!!1111 חחחחחחחחחחחחח
אני גם מתגעגעת.

למעלה