שרשור דמדומים

דקל69

New member
וגם ליהיא רכלנית איומה, שכחת כבר את כל

לילות הפרלמאתי? ליהיא כרגע בפאזה אחרת וחוששת לסיכויי ההשארות שלה אז היא משקיעה אנרגיות בלתפוס את בן במצב שהיא היתה בטוחה לגבי הסיכויים ה יא כבר היתה יושבת איתם וטוחנת עד דק בדיוק כמותן.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד

לא אמרתי שלא
אני התייחסתי רק לעובדה שדידוש השמיטה את קרן מהביקורת שלה

noaxxx

New member
ועוד יותר מזה...

ברכילויות, היא רק צריכה פוש קטן ממי שנמצא לידה והיא עפה... זה המקום היחיד אצלה שבו היא יוזמת ולא רק נגררת.

didush100

New member
ממש לא נכון

היא עשתה טעות אבל היא כבר לא נוהגת כך וזה ייאמר לזכותה. היא מעולם לא לכלכה על קרן ורק פירגנה לה ולכן זה מרגיז אותי לשמוע את קרן פעם אח פעם מלכלכת על ליהיא.

noaxxx

New member
מעניין על מה הן מדברות כ"כ הרבה זמן. רעיונות?

או שהן הלכו לישון בזמן שלא הייתי מול המסך?

דקל69

New member
הן מדברות עדיין, וההפקה כרגיל מסתירה.

הפסיקו להראות את השיחה בזמן שקרן נתנה לענבר עצות להתקרב לאיתן ולרכוש את אמונו. כשענבר אמרה שלא ניתן להגיע לאיתן קרן התחילה להדריך אותה, בתאור מפורט ומדוייק מה לעשות ואז קטעו לי את השיחה בשביל לראות את ליהיא ישנה. יש מצב שבשידור ההפקה לא תראה את השיחה רק תראה איך ענבר פועלת ולמה זה גרם ההתקרבות לאיתן אם זה צלח או לא, בכל מקרה ההפקה מסתירה את כל תוכניות הפעולה של קרן והמהלכים שלה לגבי הכל. את השיחות המתבכיינות של ענבר עם כולם לעומת זאת הקרינו בשמחה וללא הפוגה במשך הערב. הם רוצים שנראה רק את הצד הטוב והמסכן שלהם ולא את התכנונים ליצירת האמפטיה אלא רק את התוצאה של זה.

noaxxx

New member
בהקשר הזה,

תהליך קבלת ההחלטות שלהם של מה להראות לנו ומה לא תמוה. למשל, בלילה שאח של בן היה, הם הראו לנו ברצף את כל השיחה שלהם לתוך הלילה, לדעתי זה היה משהו כמו שעתיים. אין לנו מושג בכלל מה קרה בוילה באותו הזמן עם כל שאר הדיירים. לכי תביני, אני כבר הפסקתי לנסות

למעלה