שרשור דמדומים

דקל69

New member
מה שמחזק את ההרגשה שהענין אם החברה

שלו לא נגמר רגשית, או לא נגמר בכלל. גב הגיע בשביל לזכות במליון, ענייני מין לא חסרים לובחוץ, הוא לא יכשיל את עצמו בשביל סיפוק רגעי וידפוק לעצמו את המשחק. כל בחירה שהוא יעשה תהי מתוך מושכל (מילה שלו). אפילו יש אופציה שהוא יילך עם אתי (סתם, לא באמת) או כל אחת אחרת שאין לו עניין איתה בגרוש בשביל לזכות. בגלל זה הוא לא ננעל על אף אחת, לפי דעתי הצעד המשמעותי הראשון שלו יהיה רק בעוד שבועיים כשהוא יראה לאחר שבועיים שבו גם החדשות מועמדות למי יש קהל ולמי לא. אם החדשות לא יצברו קהל ויהיו כולן מעומדות הוא יחזור לאופציית קרן או אורטל, בינתיים כל אחת מהחדשות תשאר כאופציה ולא לא ישלול אף אחת מהן.

didush100

New member
קרן וענבר קצת לכלכו על להיא מה הקטע?

לא אהבתי את זה בכלל ענבר רכלנית לא קטנה

Klayhamn

New member
שתיהן מרכלות

למה רק ענבר יוצאת בעיניך "רכלנית לא קטנה"?

didush100

New member
צודק

שתיהן יצאו כאן על הפנים ממש מעצבן אותי איך הן מרגישות עליונות עליה כאילו שהיא תינוקת שלא מבינה מהחיים שלה כלום

Klayhamn

New member
אבל לגבי ליהי הן צודקות

הדבר היחיד שמגעיל הוא שהן לא אומרות לה את זה בפרצוף אלא רק מדברות על זה מאחורי הגב שלה

didush100

New member
הן לא צודקות

ליהיא מותק של בחורה היא ממש לא שחקנית וזכותה לעשות מה שהיא רוצה ולדבר עם מי שהיא רוצה. גם אם הן חושבות ככה אין שום סיבה להגיד את זה כי זה מוציא אותה לא טוב וכך לא אמורה להתנהג חברה טובה.

Klayhamn

New member
ה-"משחק" לא היה הדגש בשיחה

הדגש בשיחה היה על זה שאין לה חוט שדרה ושהיא הולכת ו-"משתנה" לפי הבן אדם שהיא איתו - והאנלוגיה שקרן השתמשה בה היא של "מצבי צבירה"... קרן אמרה שליהי לא מצליחה לעמוד בכוחות עצמה והיא וענבר דיברו על זה שליהי מחפשת נחמה כל הזמן אצל אחרים... וזה נכון, על זה הפורום מדבר כל יום וכל לילה זה שהיא אולי משחקת --- זה ענבר אמרה

didush100

New member
דרך אגב

מי שאין לו עמוד שידרה לא יכול להיות שחקן אני חושבת שליהיא סה"כ בחורה טובה ובגלל שהיא כ"כ חסרת ביטחון אנשים מפרשים אותה לא נכון.

Klayhamn

New member
טעות ../images/Emo9.gif

היעדר חוט השדרה של ליהי לא קשור לתחום הרומנטי, אלא לתחום החברתי. מול בנים אני מאמין שהיא מסתדרת לא רע בחייה. הבעיה שלה היא שהיא נותנת לבנות אחרות לשלוט בה ולכוון אותה, ולזה אין שום קשר לרומנטיקה או ל-"משחק". היא ועוד איך יכולה לשחק משחק מול בן, אבל בגלל שאין לה עמוד שדרה זה לא ממש משחק טוב (וגם לא ממש רעיון שלה), זה הכל

didush100

New member
נו באמת

כשאין עמוד שדרה אין עמוד שדרה וחוסר ביטחון מקרין לך על כל התחומים לא על משהו ספציפי.

Klayhamn

New member
זה פשוט לא נכון

יש אנשים שהם חסרי בטחון בתחום הרומנטי אבל הם מלאי בטחון בכל מה שקשור נניח להופעה מול קהל. יש אנשים שהם ההפך הגמור. אין קשר בכלל בין הדברים. כל אחד מרגיש לפעמים בטחון בתחום אחד של חייו - וחוסר בטחון בתחום אחר. "חוסר בטחון מוחלט" או "בטחון עצמי מוחלט" הם מצבי קיצון נדירים מאוד

רגע רק רגע

Active member
אני אגיד לך ממה אני נגעלתי...

נגעלתי מכך שקרן אמרה שאפשר לשחק בליהי והבנות החדשות יאכלו אותה <את ליהי> וזה ברור לה שהיא <קרן> תתהפך עליה. לקרן לא הפריע שליהי ניתנת לתמרון כל עוד היא זו שתימרנה אותה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif בדיוק,רגע קיבלתי את מינחת השלום

אבל בתנאי אחד,ראיתה?

למעלה