שרשור דמדומים

דקל69

New member
מעבר לזה, מבחעינתו הקהל העניק לו את הפרס

בהשרדות זה רק חבר המושבעים הדפוק שגזל זאת מימנו. כרגע במוחו הוא חושב שהוא תלוי רק בעצמו, כלומר אם יעשה את המהלכים הנכונים הוא יזכה, מבחינתן לשגות זה לדפוק את עצמו. ההפסד הקודם צרוב לו כפצע מדמם, הוא לא יעשה שום מהלך שעלול לפגום לו בסיכויים. הוא כ"כ מחושב שהוא מפספס את המטרה, הוא נעול על זה שהקהל יעריך צעדים תבונתיים וחכמים. ובוא נאמר שאם בהשרדות זה היה אכשהוא חינני, מעורר ענין ומרגיש מוצדק שהוא יזכה פה כל הטקטיקות רק מציירות אותו כאדם מנותק, לא רגשי וגם לא כ,כ עמוק. גם בהשרדות הוא לא נפל לעניינים רומנטיים הוא לרגע לא מניח לעצמו לחדול מלתכנן.

KEEK

Member
אתמול דיבר על אימפוטנציה

היום שוב אומר שהוא מנותק מינית הוא עושה הכל כדי להתחמק מאינטימיות הוא פשוט לא שם, הראש שלו לא במקום הזה מבחינתו אינטימיות עם אחת הבחורות זאת לא המטרה, אלא מוקש והסחת דעת בדרך למיליון כמובן שזה רק תחילת המשחק וזה השבוע הראשון שלו אבל זה נשמע כל כך מצחיק שהרווק המבוקש מעיד על עצמו מנותק מינית.

לואיזה7

New member
אולי הוא שומר אמונים לחברה שכביכול נפרד ממנה

אולי נפרד מחברתו רק לצורך הכניסה לווילה, והוא משתדל לשמור לה אמונים ולא להרחיק לכת ?!

דקל69

New member
לא בפעם הזאת, הוא לא מתוחכם הוא פשוט

מודד את השיקולים הנכונים לבחירה. אין פה עניין של צדק רק של הגיון ברור, גב הולך לחבור שאיתה יגרוף את הפרס, לפחות ינסה. אין לו עניין אמיתי באף אחת, יכולה להווצר לו כימיה והתעניינות אך הוא עצמו יודע שבתוך חודש לא ימצא את אהבת חייו (וגם אם כן הוא יכול לנסות את זה בחוץ) ולכן זוהי טעות מצידו לחבור לבחורה חלשה ולפספס סיכוי לפרס.

דקל69

New member
אכן נסכים, בכל מקרה יש מצב רק

ל- 100%, לא קיים מצב של מליון אחוז, רק מצב של מליון שקלים, לפני מס. האמת נראה לי נוטה יותר לכיוון רוח הדברים שלי מאשר שלך. אולי הוא לא כזה מתוחכם אך הוא בהחלט מחושב ומתכנן את מהלכיו.

Klayhamn

New member
בכל מקרה, אני מסכים לגבי השיקולים של גב

והרצון שלו לזכות בפרס, אני רק מרגיש שנותנים לו פה קצת יותר מדי קרדיט - זה הכל

KEEK

Member
זה לא עניין של קרדיט

לא חושב שהוא איזה אסטרטג על וגאון גדול (למרות שמאוד הרשים בהשרדות) פשוט הוא משחק את המשחק הזה בסטייל של השרדות הוא מאוד קר ומחושב, מנתח דברים כאילו הוא עדיין על אי בודד צריך לשרוד. הוא לא משדר מינימליות של רומנטיקה או משהו מיני קצת מרגיז לראות שהביאו שורד שעדיין חי את את השרדות גם אם יבחר בבחורה ויגיע איתה לרמה של מיניות, זה יבוא ממקום אסטרטגי לחלוטין. הוא ילך רק עם מי שטובה לו למיליון.

דקל69

New member
וגם פה אין בו טיפת פלרטטנות טבעית של גבר,

הכל כ"כ יסודי אצלו. גם את החיבור לקרן הוא יצר בשיחה אסטרגטית - "יש מצב שאני ואת נתאהב" - קרי, יש מצב שאני ואת נחבור ונהיה הזוג שינסה לגרוף את הפרס, לא היתה שום כוונה מצידו בשיחה לזוגיות או לנסיון לפתח משהו, זה הגיע ממקום מאוד הגיוני עבורו (בהעדר אפציות אחרות בזמנו). אם אצל דניאל עוד רואים את הרצון שלה (בעיקר) לרומנטיקה, ליחס, להנאה, לחיבור והשקעה בכך אצל קרן וגב זה נעשה לגמרי מחוסר ברירה והתאמה למצב. אני לא מצפה מימנו שיפול מהבנות או יתאהב מעל הראש אבל גם כשהוא מתחיל קשר שיעשה את זה במעט פלרטטנות שובבית או חיזור מינימלי ואצלו זה פשוט רק תכנון וזה מאוד לא חינני ומרשים. תחשוב שבסוף צריך להצביע לאיזה זוג, על סמך מה אצביע לו - על סמך שהוא בחר בבחורה עם הסיכוי המירבי לזכות איתה. או על סמך שיקולי הקרים? ואולי הוא מצפה שנצביע לו כי הוא היה מאסטר בהשרדות ועשה לכל העלובים שם בי"ס (בעזרת ואן ואן שעשה לו עבודה שחורה).

noaxxx

New member
ויש מצב שבגלל זה הוא יפסיד את המיליון

חבל שהוא לא לקח כמה שיעורים אצל גיא גיאור, שעשה את זה עם כ"כ הרבה חן.

KEEK

Member
איתן, צנון יהיר ככל שיהיה

כל כך חמוד לצד דניאל. כיף לראות את מה שמתפתח שם במשדר המרכזי האחרון הראו איך הוא צילם את שניהם על הספה והם צוחקים במבוכה, זה היה הרגע הכי אמיתי בהקשר של הפורמט הזה. לצורך זה התכנסנו. קצת רומנטיקה אותנטית. באמת שכיף לראות אותם ביחד..

דקל69

New member
ד"א קראתי ראיון עם גיא ודפנה קצת אחרי שנגמר

הרווק והם התוודו שם שכבר אחרי חודש מיום תחילת התוכנית גיא ידע שדפנה היא האחת שלו אבל המשיך לזרום בגלל החוזה עם ההפקה ושהוא כיבד את החוזה וההסכם וההפקה לקחה בחשבון שהוא יתאהב במהירות במשיהו והיא תשאר עם עודף מוקדם של רווקות דפנה אמרה בתגובה בראיון שמבחינתה היא לא היתה סגורה כמוהו ואפילו שרמז לה שהיא זאת שהוא רוצה היא ביקשה מימנו להמשיך ולראות שהוא לא משנה את דעתו ולא ירצה אחרת אח,כ, היא כ,כ רצתה שהוא ימצה את כל התהליך ושיבחר בה סופית רק בסוף אחרי שחווה הכל והחליט שהיא המתאימה לו מבלי ששלל את כולם על הסף כבר בהתחלה. שם היו כמובן ענייני עריכה ונתנו לנו לחשוב בטעות שהכל פתוח. פה גב לא יכול להסתיר את חוסר העניין האמיתי שלו בבחורות, פה הכל שקוף ונגלה לעין. ככל שהקשר יראה לא אמיתי והאינטרס שלו בפרס יבלוט כך הוא יאבד עוד אהדה ורצון להעניק לו את הפרס. כרגע המועמדת שלי היא אורטל לזכיה אבל יש עוד זמן ונראה מה התפתח, בכל מקרה גב לא יקבל את התמיכה שלי בעיקר שהוא כנראה יבחר בקרן (מחוסר ברירה) או באורטל בכדי לנכס לו את הזכיה שלה.

noaxxx

New member
אז בהגיון של הפוך על הפוך,

היה עדיף לגב ללכת על אחת החדשות, כדי לא להצטייר כאסטרטג (כמו מה שיקרה אם ילך על אורטל), ולהתחיל מהמקום הכי נקי שיש. ואז, לא משנה לאיזו דרגה של אינטימיות זה יגיע, עצם העניין שזה נעשה ממניעים לכאורה אמיתיים, יש לו סיכוי לזכות בפרס. ואגב, לגבי גיא ודפנה, ראיתי את פרק הפתיחה בזמנו וכבר אז זה היה די ברור שהיא תהיה זו שתזכה. כשיש שניים שכ"כ מתאימים, אי אפשר שלא לראות את זה.

רגע רק רגע

Active member
כמי שראה הישרדות...

לא נותר לי, אלא להסכים איתך. לגב אין סנטימנטים ובשם המשחק... הוא יעשה מכירת חיסול. רק הפרס עומד לנגד עיניו.

דקל69

New member
ואי אפשר להאשים אותו, הוא לא הגיע למצוא

אהבה, הוא הגיע בגלל המשכורת, בגלל פרסום נוסף ובגלל סיכוי שיש לו לזכות בפרס. אם כבר ניתן להאשים את ההפקה שלא הביאה בחור רומנטיקן ופלרטטן אלא טקטיקן. ולגבי השרדות, צודק ואין מה להוסיף, אם אתה זוכר את ההתנהלות שלו במשימת הפרס והצ'ופר שחילק למשתתפים שם, גם לקרובים שלו שם. הבחור מדוד בכל מהלך שלו.

רגע רק רגע

Active member
וגם לא שוכח...

איך יונתן אכל בשביל גב משהו גועלי... וגב בתמורה העיף אותו מהמשחק, כי זה היה המהלך הנכון לעשות. הוא לא מצליח לעשות את ההפרדה בין המשחקים והשוני ביניהם.

klapim

New member
דקל יש לך טעות בסיסית גדולה

גב לא יכול לזכות במליון ללא בחורה רק בחורה יכולה לזכות במליון לבד לפי קטריון אהדת הקהל כך שאם גב רוצה לזכות הוא חייב בת זוג

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifסליחה אבל רק תיקון קטן...

אמרו לו: "רוצה מלא כסף והזדמנות לזכות בעוד יותר כסף?" הוא מיד אמר: "אוקיי". מצא את ההבדלים...

למעלה