Little McMickey
New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום חמישי../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif
אז מכיווןן שלא פתחתי אתמול את השרשור כי התעסקתי בלחפור על ועידת ואנזה ובלאכול שווארמה אז היום אני פותחת. זהו יום יפה מדיי בשביל שאני אלך לביצפר נכון?? נכון, גמאני חשבתי ככה... אז לא הלכתי, אמא גם לא פה אבל ששש.. אז אני כרגע פה מחכה לתשובה מסיוון שלא עונה לי
ועוד מעט אני אלך לחרוש עוד קצת להיסטוריה שיש לי מחר. אתמול ב-11 בלילה התחלתי לראות את הסרט החדש שהורדתי באימיול.. מלך האריות- מלכות סימבה!! אעאעאעא קובוווווו
XDDDDDDDDD אני חשבתי לעצמי- מה מיכל? את ילדה קטנה שאת רואה מלך האריות? אבל שטויות, כל מבוגר אפילו אוהב את זה XD זה אחד הסרטים. [הסרט הבא... מולאן!] עכשיו אתם- תספרו מה עשיתם בביצפר היום וזה... כל מיני שטויות.. משימה יומית -ספרו לנו 2 בדיחות שהכי הצחיקו אתכן!! אז אני- וזה דבילי כן.. XDD
כמה מקקים דרושים כדי להבריק נורה? קשה לומר, כשהאור עולה.. מתפזרים
XDD אמרתי שזה דבילי XDDDDDD
אז מכיווןן שלא פתחתי אתמול את השרשור כי התעסקתי בלחפור על ועידת ואנזה ובלאכול שווארמה אז היום אני פותחת. זהו יום יפה מדיי בשביל שאני אלך לביצפר נכון?? נכון, גמאני חשבתי ככה... אז לא הלכתי, אמא גם לא פה אבל ששש.. אז אני כרגע פה מחכה לתשובה מסיוון שלא עונה לי