יום חמישי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום חמישי../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אז מכיווןן שלא פתחתי אתמול את השרשור כי התעסקתי בלחפור על ועידת ואנזה ובלאכול שווארמה אז היום אני פותחת. זהו יום יפה מדיי בשביל שאני אלך לביצפר נכון?? נכון, גמאני חשבתי ככה... אז לא הלכתי, אמא גם לא פה אבל ששש.. אז אני כרגע פה מחכה לתשובה מסיוון שלא עונה לי
ועוד מעט אני אלך לחרוש עוד קצת להיסטוריה שיש לי מחר. אתמול ב-11 בלילה התחלתי לראות את הסרט החדש שהורדתי באימיול.. מלך האריות- מלכות סימבה!! אעאעאעא קובוווווו
XDDDDDDDDD אני חשבתי לעצמי- מה מיכל? את ילדה קטנה שאת רואה מלך האריות? אבל שטויות, כל מבוגר אפילו אוהב את זה XD זה אחד הסרטים. [הסרט הבא... מולאן!] עכשיו אתם- תספרו מה עשיתם בביצפר היום וזה... כל מיני שטויות.. משימה יומית -ספרו לנו 2 בדיחות שהכי הצחיקו אתכן!! אז אני- וזה דבילי כן.. XDD
כמה מקקים דרושים כדי להבריק נורה? קשה לומר, כשהאור עולה.. מתפזרים
XDD אמרתי שזה דבילי XDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמלך האריות 1 הכי יפה../images/Emo99.gif

אוקיי, לא הלכתי לבצפר היום ועוד מעט אני נוסעת עם אבא שלי ואחותי ואמא שלי לבית חולים כי אבא הולך לעבור צינטור ]; אמאלה אני ממש מפחדת >:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברור שהוא הכי יפה../images/Emo99.gif

זה הסרט הראשון חח הוו מה קרה לאבא שלך? אני מקווה שיהיה טוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהו!! וסיוון מוסרת לכולןןןן

ד"ש חם חם ושנמאס לה מהמדריך שלה שחופשר במוח באוטובוס XD D כי הוא באמת חופר, בקושי שמעתי אותה מדברת XDD והיא כרגע עושה מסלול של 3 שעות- מצופות הרבה נפילות אבנים ושבילים תלולים XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אה לך היא עונה הפוסטמה? ../images/Emo69.gif

לא נאה לה לענות לי? ביץ' XD את קולטת שהם בסוויטה, והיא ישנה עם עוד חברה במיטה זוגית? ושבארוחת בוקר היה להם פנקייקים?! ושיש להם בחדר שתי טלויזיות אז הם ראו הישרדות אתמול?! אני שונאת את הבצפר שלי.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן היא אמרה לי!!

מה זה הדבר הזה אבל גם לי היה כזה חדר, בטיול בכיתה ח' ממש דירה עם מיטה זוגית ועוד 2 מיטות נפרדות שאפשר לחבר וממה מראה ענקית גדולה ומזנון לטלויזיה ולאיפור ושירותים עם אמבטיה ומטבחון יפה חבלז. ---וואוו! ארוחת בוקר פנקייקים?! היא לא אמרה לי את זה! ווי הלוואי הם ראו הישרדות כי אפשר לראות שם טלויזיה ויש מלא ערוצים ת'אמת XDD בהתחלה שהתקשרתי היא לא ענתה ואז שלחתי לה הודעה אם אפשר להתקשר חחחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifמה לא עונה? לי היא דווקא מאוד עונה

XDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיא ברוקולית ביצ'ית! מתי לא עניתי לך?!../images/Emo12.gif

תקנאי תקנאי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifאתמול היה לי יום הורים.../images/Emo11.gif

להלן הציונים:
תנ"ך- 85
תרבות ישראל- 90
מתמטיקה- 91 [אבל אני בהקבצה B]
אנגלית- 90
ערבית- 95
כימיה- 90
גיאוגרפיה- 80
אומנות- 90
לשון והבעה- 90
ספרות- 90
היסטוריה- 60!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 היא הרסה לי את התעודה הפוסטמה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת את המורה הזאת.
ממוצע: 86 בלי היסטוריה, יכל להיות לי 89! אה והמחנכת הכלבה שלי אמרה שהיא לא ציפתה ממני לציונים כאלה גבוהים!
מה שנקרא- זונה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשתקי!

תראי איזה תעודה יש לך! היום יש לי יום הורים ואני מפחדת ללכת! את לא מבינה איזה ציונים גרועים יהיו לי! אני גם אפרט לכן ותראו
גם המחנכת שלי זונה- אני מבינה אותך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנראה לך?

XDDD הכי לאאא הדבר היחיד שאני מצליחה בו זה ספורט, וגם זה בקושי. אהה! ואנגלית גם!! ברור כאילו....

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמפתאום למיקית יש -568 איקיו.../images/Emo11.gif

מוקעקעקעעעעעעעעעעעעעע

Maddie

New member
היה לנו סרט על סמים><../images/Emo185.gif

זה היה כ"כ מצחיק סרט ב-1996 והם כזה "את מתכננת דברים עד שנת 2000" וזה נשמע כ"כ מצחיק
ומוזר
לא היה משהו היום >< מחר תעודות|ראר|

למעלה