יום חמישי

just orr

New member
../images/Emo2.gif

מההההה? כאילו, אני לא ראיתי כ"כ הרבה סרטים של דיסני... אבל מלך האריות?!?!?!?!?! זה חובה!!!! XDDDD "אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טם טם-טם" ...

kelly7i

New member
גם אני רוצה לרואת את הסרטים האלה../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהיום החרא/אחלה שלי ../images/Emo9.gif

אז ככה, אתמול בלילה התחיל לי כאבי בטן נוראיים, הלכתי לישון בסביבות 10, כל הלילה לא ישנתי בגלל הכאבי בטן האלה ולא עצמתי בכלל עיניים, פשוט לא יכולתי לישון ><" הייתי אמורה לנסוע עם חבורת לעזריאלי לכבוד יומולדת של שתי בנות ובת אחת חולה אז היא לא באה והסתמסנו וקבענו לדחות את זה לשבוע הבא אבל עלמה לא יכלה כי היא קבעה עם בת דודה שלה שהיא תיקח אותה מעזריאלי לבית שלה כי זה התחנה היחידה שהן יכולות להיפגש בה אז היא חייבת לנסוע לעזריאלי אז אמרתי לה שאני אסע איתה למרות הכאבי בטן שלא פסקו גם בבוקר, ועוד חברה אמרה שהיא תצטרף. בסוף הגענו למצב שכולן נוסעות חוץ מהילדה החולה. לא הצלחתי לעמוד בכלל ואפילו לא לשבת והתקשרתי לאבא שלי שאישר לי להישאר בבית ולא ללכת לבצפר אלא אם כן כבר לא ייכאב לי הבטן בכלל, ב9 וחצי הפסיק לגמרי לכאוב לי ושמחתי כי אז אני לא אפסיד את עזריאלי אז הלכתי לבצפר והכול היה נחמד שם ואז נסענו משם לעזריאלי והיה כיף חוץ מכמה קטעים קטנים
זה היוום שלי P:
בקשר לבדיחות הכי מצחיקות ............................ לא זכור לי

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifהחמישישי שלילי../images/Emo9.gif [שנונה שכמוני../images/Emo6.gif]

לא היה משהו כלכך מעניין.. היה לנו ביטול שעה ראשונה בכימיה *האושר!* אז יכולתי לישון עוד 45 דקות
אחרי זה היה לנו שעת מחנך שהמורה שלי הביא אותה בעוד יצאה [שתפורסם מחר במקוויקאנד] שאר היום היה סתם משעמם, רק בשעה בשביעית כשהיה לנו ספרות [היה בוחן והלך לי סופסוף טוב] קיבלנו את המבחנים שלנו ואני הייתי בשוק מוחלט! קיבלתי 82! אני חירבשתי דברים ורשמתי דברים שבכלל לא קשורים לשאלה *האושר!* ב5 הלכתי חזרה לבצפר כי היה לנו סרט לכל הכיתה, אבל לפני זה המורה שלי בדקה את הסצנה שאני הולכת לעשות עלייה את עבודת הגמר שלי [הסצנה מתוך הסרט השטן לובשת פראדה]. חברה שלי עושה על הסרט בחזרה לעתיד [כמה טיפשה אני שאני לא חשבתי על זה ><"] אז כשהיא ראתה את הסרט היא אמרה היא חשבה עליי
[אהממרטימקפלייאהמ] וממש לפני שהתחלנו לראות את הסרט דיברתי [סופסוף] עם מייקי! אחרי שנים שלא דיברנו! מייקי, אני משתתפת לצערך
ממו ישאר בליבנו תמיד

michalie XD

New member
יווו רייבן ../images/Emo16.gif

תודה אני כל כך מודה לך שאת תומכת בי ברגעים הללו
יהיה זיכרו ברוך

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifאאאמן../images/Emo201.gif

מי יתן ויהיה שושלת ויקום יום אחד ממו ג'וניור..

michalie XD

New member
הואאאאאאאאא חייייייי

תיקנווו לי אותו בפעם -134ו39048329048390482390890

talosh1234

New member
חזרתי מטיול שנתייי ../images/Emo3.gif

היהה מעולהההה
ברובו לפחות.. פגשתי את יעלסייי DDDDD: וואי היה פשוט כייייף איין לי כוח לתאר מה היהה .. אולי אחר כך .. אהה ו..אני שזופה בטירוף
אני בדרך כלל נשרפת אבלל הפעם לא

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifהעיקר שנהנת../images/Emo24.gif

גמאני צריכה לראות את יעל!@#

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאיך פגשת את יעלסי../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

ו... שמחה שנהנית

talosh1234

New member
היא הייתה שם גם בטיול שנתי XD

אז זיהיתי אותה וקראתי לה
גאד איזה חתיכים יש אצלההההה !!@##$^&*&

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif אולי לא הייתי אבל אני מזדהה..

אני גם שזופה ! אבל ממש .. חוץ מסביב לעיניים איפה שיש את משקפי השמש סקי המהממות שלי XDDD אז זה נראה מצחיק אבל חפיף.. עדיף מאשר למרוח קרם הגנה [שאני כ"כ שוווונאת] D:

מלך האריות ../images/Emo99.gif החמישי שלי

טוב רגע, קודם רביעי XD היה טיול שנתייי ^^ היה ליגה
הוא היה משמונה בבוקר עד עשר היה ממש נחמד היינו באיזה נחל שאין בו מיים D: אחר כך ב"ארוחת מאפים" שכללה ר-ק פיצה XDDDDD והיה דיסקו כזה הוא היה ממש כיייף אפילו שאני רוקדת כמו צפרדע נכה היה מצחיק
ואז הבייתה סוףסוף
ישנתי עד תשע וחצי D: והלימודים התחילו בעשר וחצי ^^ אנגלית היסטוריה היסטוריה מתמטיקה התחלתי מוקדם סיימתי מוקדם ^^ ואז חזרתי הבייתה ואמא החליטה ללכת "לבדוק" את קניון קרית אונו D: קניתי סווצ'ר ההנס (ככה קוראים להם?) סגול יפה כזה והוא ממש נעים מבפנים D: וזהו ^^ מחר תעודות
וויש מי לאק ^^

למעלה