יום חמישי

Maddie

New member
לא עניין של זמן או משהו כזה:\../images/Emo185.gif

עם איזה אחת שההורים שלה והחברים מצפים יותר מידי ונמאס לה אז היא הזמינה איזה ערס אליה הביתה והם עישנו חשיש.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifסיפור חיי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח סתם אני חושבת שראיתי את זה

sweet shir

New member
יומן נעורים אחד הסרטים החזקים, הראו לנו בבי"ס

הסרט עם לאונרדו די קפריו, כה?

JuSt My LuCk

New member
וואי מה לכולם היה באותו יום משהו על סמים?! חח

אצלינו הייתה הצגה מפחידה ברמות שזה היה כזה מונלוג וזה היה ....ואווו.... בהצלחה עם התעודות!!!

דנושש XD

New member
ראינו סרט על סמים,אנורקסיה וכל השאר ../images/Emo122.gif

יום חמישי
שעתיים אנגלית
ואז 4 שעות [
] עם המחנכת שלנו
בשעתיים מתוך ה-4 האלה ראינו סרט על סמים וכל השאר..."13" ,,וואו זה סרט אחד המזעזעים! ילדה בכיתה ז' מילדה טובה הופכת לפריקית או משהו כזה,מתחילה להסניף,לעשן,לא לאכול,לחתוך לעצמה וורידים
ועוד,ועוד,ועוד....
והכל כדי שלא נעשן סמים,אז גם בקרוב יהיה לנו יום שכולו הרצאות על סמים
אווי.. בהפסקה גילי נכנסה לכיתה,חחח כי בכיתה שלה כולם אכלו לה את האוכל שלה [נכון גילי
חחח] ואז סיפרנו לשני על דני ועל אוליביה,וניסינו לדמיין אותו כועס ושהוא לוקח לה את הכרטיס V.I.P חח .. אז פשוט התחלנו לחקות אותו
"It's mine Bitch!!"
ולבדיחות: אין בדיחה שהצליחה לקרוע אותי...בד"כ זה רק בדיחות אישיות כאלה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה קרה כולם רואים סרטים על סמים?

נראה לי מנסים שנשתמש יותר
XDDD רציני מה הולך XDDD יוא מה זה בא לי לראות את הסרט "13"!!! שמעתי הרבה עליו! לא פייררר... XD חחחחחח גפ אני חיקיתי את דני לוקח לאוליביה ת' VIP חחחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDD דוגרי!

לפחות הבצפר שלי לא היחיד שעושה לנו שטיפת מוח על סמים =S

דנושש XD

New member
חחח זה כל שנה נושא אחר..

לדג',בכיתה ח'..או ז' זה היה על סיגריות..
והסרט "13" הוא אחלה סרט,הוא מזעזע והכל בגלל התוכן שלו אבל זה בעצם מה שהוא מנסה להעביר. אני אהבתי. ד"א--זה כזה דורש לחקות את דני לוקח לה את ה-VIP

michalie XD

New member
הסרט 13 זה סרט חזק

הוא מהמם! והשחקנית הראשית שם היא חברה של מרלין מנסון

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן אני יודעת חחח היא מהממת

והיא גם זאת שהייתה בקליפ של גרין דיי בוויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס.. איכ מרלין מנסון בעע

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD כי מה לעשות שילדים בכיתה שלי שמנים?

ואני עוד יותר
בורחת לי עמוק למעמקי המזדרון הקודר והאפל שהכיתה המנודה שלכם תקועה בו
(בלי להעליב, אבל נידו את הכיתה שלכם ממש השנהXDD האמת שמזלכם, יותר כיף שם
) ITS MINE BITCH!XDDD זה היה כל כך מצחיק
איך צעקת את זה LOL ואז אנחנו צורחות והכל ותאום דניאלו באה:"איזה חמוד אושרי כהן התאהבתי בו"XDDDDD אני אפסיק
-
-

דנושש XD

New member
XD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רציני נידו אותנו...אבל לנו יש כיתה לאורך ולא לרוחב,ואין בכיתה הד ...[כן כן,המורות מנסות לנחם אותנו
] חחחח דניאלו הזו... דניאלו""איזה חמוד אושרי כהן..." - אנחנו: "דניאל? אנחנו מדברות על דני.." דניאלו :"אה.." אנחנו: "זה יכול להיות כ"כ מצחיק לראות אותו כועס.." דניאלו: "אושרי כהן כ"כ חמוד!"
משהו בסגנון חחח
גילי,די לאכול

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDD אני אוכל כמה שאני רוצה../images/Emo11.gif

~מצוטטתאתג'ואימחברים~ IM CURVEY AND I LIKE IT! XDD זה היה משהו כמו: אנחנו:GIVE IT TO ME BITCH!~מתפוצצותמצחוק~GET OUT OG HERE!!!!!!!! דניאלו:איזה חמוד אושרי כהן אנחנו:מה?מה את קשורה~ממשיכותלחקותאתדני~ דניאלו:!לאשמהלב~רציני שאושרי כזה חמוד

just orr

New member
"אנחנו השורדים!!!!!"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כןכן זה מהישרדות חחחחחחחחחחחחחחח איך ירדו על ידיד שלי חחחחחחחחחחחחחחח (הוא אחיין של יעל, והוא היה בשיר XDDDDD) איך שנכנסתי לאוטובוס הוא היה עם תיק על הרגליים, ככה שזה כיסה לו את הפנים, ושתק. ובכל זאת ילדה אחת התחילה לשיר את השיר שהוא ושאר האחיינים שרו XDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDD כאפה
~נרגעת~ ממ הבוק ריפורט שהיה אמור להיות לנו היום נדחה ^^ ומזל, כי לא סיימתי את הספר XD דווקא היה יום נחמד יחסית :)

למעלה