יום חמישי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDD

לפחות הוא יכול לפגוש את נעם ];

rox love BSM

New member
יש אייקונים של פורים!!!../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אהממ היה יום נחמד הלכתי רק ל 4שעות ומתוכם שעתיים אנגלית אז בכלל. ויש לי עבודה להגיש מחר ועדיין לא התחלתי וגם אין לי כח להתחיל
. ואתמול ראיתי סרטונים של מקפליי עד 3:00 בלילה,אין לי מושג איך קמתי היום בבוקר. ונקרעתי אתמול שמיקי אמרה שהיא מלמדת את דני על השואה
התחלתי לדמיין את זה! ואממ זהו,אין לי ממש בדיחה זה יותר דברים אישיים עם חברות שלי

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן, גם אותי שניצל הצחיקה אתמולXDDDDDDD

די מיקע את קרועה!

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifרצח! אני כל הזמן מדמיינת אותה

מנסה ללמד את דני XDDDDDDDDDDDD ומה שהכי גרוע! שאני גם עושה את זהXDDDDDDDDDD
Enough said :-B

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיופי! אני לא היחידה לפחות XDD

חחחחח דני הוא תלמיד נורא... אבל נורא טוב, עושה כל..אבל הכל מה שאני אומרת לו
XDDDD אחח ללמד את דני על השואה, חלוםם XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני בטוחה../images/Emo6.gif ואני גם בטוחה ש...

יש המון דברים שהוא יוכל ללמד אותי
חהחה
אח אח ...... והזה על השואה זה סתם כי זה היה הנושא בשרשור הקודם עם השיחה שלי איתו חחחחח
כפרע על התלמיד הזה....

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחח XDD מה לעשות

שאני מושפית מהזיות שלי על דני

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifשחררו אותנוD: אבל זה לא לטובה../images/Emo69.gif

במקום ללמוד עד ארבע למדתי עד 2...יופידו אני יודעתXD אבל זה כי יש לנו מבחן יום ראשון בצרפתית בהתראה מאוחרת מאוד
אבל אני לא עושה מבחן
כולנו החלטנו שאנחנו מביאים פתק מההורים...^^ אז שחררו אותנו כדי ללמוד..[אבל למה נראה להם שאני אלמד?XDטוב,אני אלמד למת'..><] וזהו לא היה היום משו מיוחד... אבל אתמול היה לנו התנדבות להכין משלוחי מנות לארגון 'שפירא' משו כזה... והיה שם מישו מאזה חמוד
הוא היה דומה ליהודה לוי ועיניים נוצצות כאלה
והיה לו קול צוויצי כזה אבל יפהXD אז כזה אחרי ההתנדבות טיטאתי את האולם[אני משועממת,כן..><] הוא בא כזה ואמר לי-''כל הכבוד.אחרי שאת מסיימת פה יש בצד השני...'' וחברות שלי כזה היו בצד וצחקוו ואמרו טוב שלא!
והוא כל הזמן צעק כי לא שמעו אותו והוא צעק על אחת בכיתה [בצחוק כמובן] ואמר לחבר שלו ''מה נאי אוהב לצעוקXD''
סורי על החפירה^^ אבל זהו להיום... ואין לי בדיחה שמצחיקה אותי כ''כXD חוץ מ- מה פרסים מגישים לאורחים? אבטיח-גם גרעינים,גם שתייה,וגם אוכל
יומטווב=] אני אלך לראות בובות...אני עושה מרתוןXD

חצמבוש

New member
ח'2 חוליגנים><

יצאתי לביור שלח עם ח'2 וזה היה פשוט סיוט. נתחיל בזה שבתור המשצית שלהם הם סינג'רו אותי להשיג לכל ה"גאונים" ששכחו מים וכובע בבית>< אחרי זה, היה מתוכנן שנעשה בישולי שדה אבל הדבילים הביאו רק קמח>< בלי שוקולד,בלי לבנה>< יצאנו לדרך, והייתי צריכה להוציא עליהם ת'קול כדי שילכו על המדרכה ולא על הכביש ואז המורה לשלח מצא איזה נחש על המדרכה והחלטנו שהוא ערסיXDD ואז איזה גמד מכיתה ח' התחיל איתי בשביל שאני אשכנע את המורה לשלח לבטל לו את ההרשמהD: היא הפכה לכפולהXD אבל לא נורא הדרכתי, ומשום מה ההדרכה שלי הפכה לדיון על סקס ואז אני המורה לשלח ועוד משצית אחת הלכנו כדי ליראות את הנקודות בניווט, והמורה שלח אותנו לנקודה אחת והלכנו לאיבודXD ואז בזמן אמת, כשהייתי צריכה להיות בנקודה 5 כדי להוביל אותם הלאה, וכדי שלא ילכו לאיבוד בחור שהיינו בו הסברתי להם לא נכון ויצא שהם פשוט עשו סיבוביםXDDDDDD ואז כשהמורה לשלח רצה להגיד לי שאני אבוא לנקודת התחלה, הוא בטעות שלח אסמסים לאמא שלי ואמא שלי לא הבינה מה הוא רוצה ממנוXDDD ואז הלכנו לישמוע חפירה, שגם היא הפכה לדיון על סקסD: ואז הגענו לביצפר, והלכנו הביתה:) הסוף^^

michalie XD

New member
יום חמישי ../images/Emo9.gif

היום היה לי 4 שעות חופשיות (אפשר לקרוא לזה ככה) בגלל שיש לי עוד מעט גיחה ואנחנו מתכוננים אליה ולמדנו איך לבנות אוהלים וגם למדנו איך לעשות קשירות ובלה בלה בלה בשעה החמישית היה לי ספורט שזה כמו שעה חופשית שעה שישית מדעים
כמעט נירדמתי באמצע השיעור אז המורה העבירה אותי קדימה כדי שאני לא ארדם ואני לא אדבר ואני אהיה מרוכזת (למרות שכל זה קרה גם כשישבתי מקדימה) המשימה היומית אממ.... שאלה: למה נרקומן לא הולך לבת ספר? תשובה: כי יש לו את כל חומר בבית...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהו, יומחמישי....(החפירההדו-שבועיתשלי)../images/Emo11.gif

המהמ... לפני שאני אשכח כמו בכל פעם: הבדיחות- אין באמת בדיחה אמתית שאני אוהבת הרוב זה אישיות אולי חוץ מהבדיחות של דוד שלי *מנסהלהיזכר* אוףף אני לא זוכרת ודווקא יש לו מצחיקותת...טוב אם אני אזכר במצחיקה ההיא אני אוסיף אותה... יום חמישי- הו- ברגע נזכרתי שאני צריכה לעשות את המקוויקנד
(אני תמיד עושה יום לפני כי בשישי אין לי זמן אז אני רק מעלה אותו בשישי) בכל אופן, היום השתחרננו שעתיים לפני הזמן, בערך כי בשיעור ספורט רקה ראינו משחק כדורסל של הבית ספר שלנו, מול בית ספר שקוראים לו בית אל משהו כזה, אני מניחה שלא מתל אביב ואז ניצחנו אותם 22:13 נראה לי, משהו כזה
ואזז...זה נגמר חצי שעה לפני סוף השיעור אז הלכנו
במקום 7 שעות חמש וקצת:) אממ..בבצפר היה חביב כל שיעור אנגלית אני הכנתי לדריה ונעה תפזורות והן הכינו לי, בשיעור מונסה אני ודנה שוחחנו על הישרדות ושהקלטות לגמרי שינו לנו את הדעות ושדן בכה(
) בביולוגיה לי ולאור הייתה שיחה מאודמאוד "עמוקה"(ראו מקוויקנד) אממ ואז חזרתי הבייתה כל מיני דברים לא מעניינם ואז דיברתי ועדיין מדברת עם דנה במסנג'ר, ו..ו...ו..אה כן! דיברנו על זה שזאק אפרון מתאפר ואיכשהו הגענו לפמסקנה שהוא מסוממם וונסה מסוממת(כי היא הייתה בסרט על הסמים לשניה
הסרט שדנה ראתה בבצפר) ושכל האנשים שכתבו את הומוסקולמיוזיקל היו על סמים, וכל העולם על סמים ואז נרגענו ואז דיברנו על פינקי והמוח והגעתי למסקנה שפינקי והמוח הם טום דני כי טום חכם וזה ודני גם עכברוש וגם..איך לומר..לאממש חכם. והם בעצם לקחו שיקוי והפחו לטום ודני ופינקי נגמל מלהגיד נאף ועכשיו הם מסווים את עצמם בתור נגנים בלהקה והם מנסים להתלט על העולם אבל אז הגענו(או יותר נכון- הגעתי) למסקנה שזה לא יכול להיות כי זה לגמריי נוגד את התאוריה שלי ושל דריה שהגרמניםהם בעצם אלו שתמיד משתלטים על העולם אז ירדתי מזה למרות שהעלתי את האופציה שפינקי והמוח במקורמקור הם גרמנים אבל ירדתי את זה הם חמודים מדי וכל מה שחמוד הוא בריטי... להלן התאוריה: הבסיס לתאוריה: הגרמנים(אני לא מכלילה או מדהו חסוחלילה זה הכל בצחוק)הם או שהתחילו את 2 מלחמות העולם. אז אני ודריה ישבנו חשבנו מה גורם לבן אדם להתחיל מלחמת עולם
וחשבנו שהאיש הגרמני הקנצלר או וואטאבר קם מהמיטה וחשב לעצמו 'הממ משעמם לי היום, מה אני אעשה?הו, אולי אני אשתלט על העולם!' וכך הכל נתחיל.. טוב הגעתי למסקנה שאני לא יודעת לכתוב וכבר נמאס לי לחפור אז..אה וגם דנה עוד מסקנות מהשיחה ם דנה: היא שונאת בננות ולא בגלל שהם צהובות, בצופרה מוזרה והשחור בפנים מורעל(טום
) אלא בגלל השם שלה
וגם בגלל(ואני מצטטת:)"Dana ツ אומר/ת: הן כמו ג'לי הן רוטטות כאלה,צהובות,עקומות,עם כתמים שחורים ויש בפנים ן...מן חוטים כאלה שפשוט Dana ツ אומר/ת: בבבבעעעעעעעעעע חחחח וכאילו:דנה..בננה..טראומת ילדות.טוב אני אפסיק חפני שנתחיל נושא חדש אני אכתוב גם אותו פה
HAVE A GREAT WEEKEND
THE END

דנושש XD

New member
גילי,את ילדה שרוטה ../images/Emo6.gif

מה לעשות? יש לי טראומה.. בננות זה לא דבר נחמד...
וואי,יש לך הרבה תיאוריות...

purple floyd

New member
היום הכי טוב EVER.

אז מה אם לא ראיתי אותו? אז מה אם הבצפר התפגר? אז מה אם אני יכשל במבחן בג"ג? יש לי את החברות הכי טוב בעולם יעני, והכל מסתדר כמו שאני רוצה, ואני פשוט שמחה להלה

גרבע

New member
XD בחיים שלי לא ראיתי מלך האריות XD

כןכן אני יודעת שכל בן אדם נורמאלי ראה את זה פעמים בחייו במומצע XD אבל לא יודעת לי יצא לי אף פעם XD אבל ראיתי אוליבר וכאלה XDD אני מנסה להשיג את זה
יש מצב שחברה שלי תביא לי XD

למעלה