../images/Emo205.gifהו, יומחמישי....(החפירההדו-שבועיתשלי)../images/Emo11.gif
המהמ... לפני שאני אשכח כמו בכל פעם: הבדיחות- אין באמת בדיחה אמתית שאני אוהבת הרוב זה אישיות אולי חוץ מהבדיחות של דוד שלי *מנסהלהיזכר* אוףף אני לא זוכרת ודווקא יש לו מצחיקותת...טוב אם אני אזכר במצחיקה ההיא אני אוסיף אותה...
יום חמישי- הו- ברגע נזכרתי שאני צריכה לעשות את המקוויקנד
(אני תמיד עושה יום לפני כי בשישי אין לי זמן אז אני רק מעלה אותו בשישי) בכל אופן, היום השתחרננו שעתיים לפני הזמן, בערך כי בשיעור ספורט רקה ראינו משחק כדורסל של הבית ספר שלנו, מול בית ספר שקוראים לו בית אל משהו כזה, אני מניחה שלא מתל אביב ואז ניצחנו אותם 22:13 נראה לי, משהו כזה
ואזז...זה נגמר חצי שעה לפני סוף השיעור אז הלכנו
במקום 7 שעות חמש וקצת

אממ..בבצפר היה חביב כל שיעור אנגלית אני הכנתי לדריה ונעה תפזורות והן הכינו לי, בשיעור מונסה אני ודנה שוחחנו על הישרדות ושהקלטות לגמרי שינו לנו את הדעות ושדן בכה(
) בביולוגיה לי ולאור הייתה שיחה מאודמאוד "עמוקה"(ראו מקוויקנד) אממ ואז חזרתי הבייתה כל מיני דברים לא מעניינם ואז דיברתי ועדיין מדברת עם דנה במסנג'ר, ו..ו...ו..אה כן! דיברנו על זה שזאק אפרון מתאפר ואיכשהו הגענו לפמסקנה שהוא מסוממם וונסה מסוממת(כי היא הייתה בסרט על הסמים לשניה
הסרט שדנה ראתה בבצפר) ושכל האנשים שכתבו את הומוסקולמיוזיקל היו על סמים, וכל העולם על סמים ואז נרגענו ואז דיברנו על פינקי והמוח והגעתי למסקנה שפינקי והמוח הם טום דני כי טום חכם וזה ודני גם עכברוש וגם..איך לומר..לאממש חכם. והם בעצם לקחו שיקוי והפחו לטום ודני ופינקי נגמל מלהגיד נאף ועכשיו הם מסווים את עצמם בתור נגנים בלהקה והם מנסים להתלט על העולם אבל אז הגענו(או יותר נכון- הגעתי) למסקנה שזה לא יכול להיות כי זה לגמריי נוגד את התאוריה שלי ושל דריה שה
גרמניםהם בעצם אלו שתמיד משתלטים על העולם אז ירדתי מזה למרות שהעלתי את האופציה שפינקי והמוח במקורמקור הם גרמנים אבל ירדתי את זה הם חמודים מדי וכל מה שחמוד הוא בריטי... להלן התאוריה: הבסיס לתאוריה: הגרמנים(אני לא מכלילה או מדהו חסוחלילה זה הכל בצחוק)הם או שהתחילו את 2 מלחמות העולם. אז אני ודריה ישבנו חשבנו מה גורם לבן אדם להתחיל מלחמת עולם
וחשבנו שהאיש הגרמני הקנצלר או וואטאבר קם מהמיטה וחשב לעצמו 'הממ משעמם לי היום, מה אני אעשה?הו, אולי אני אשתלט על העולם!' וכך הכל נתחיל.. טוב הגעתי למסקנה שאני לא יודעת לכתוב וכבר נמאס לי לחפור אז..אה וגם דנה עוד מסקנות מהשיחה ם דנה: היא שונאת בננות ולא בגלל שהם צהובות, בצופרה מוזרה והשחור בפנים מורעל(טום
) אלא בגלל השם שלה
וגם בגלל(ואני מצטטת

"Dana ツ אומר/ת: הן כמו ג'לי הן רוטטות כאלה,צהובות,עקומות,עם כתמים שחורים ויש בפנים ן...מן חוטים כאלה שפשוט Dana ツ אומר/ת: בבבבעעעעעעעעעע חחחח וכאילו:דנה..בננה..טראומת ילדות.טוב אני אפסיק חפני שנתחיל נושא חדש אני אכתוב גם אותו פה
HAVE A GREAT WEEKEND
THE END