שרשור בוקר
יום שני 5/9

צרצרה1

New member
מה דנה חשבה לעצמה כשהיא נכנסה לתכנית???

בחורה די עלובה, בלי טעם ובלי ריח. ממורמרת, חסרת בטחון עצמי באופן קיצוני, מחפשת רק את הלגיטימציה מהבנות (הותיקות, שנחשבות בעיניה כנראה כמלכות הארץ הזו), מתרפסת בפני הותיקות עד כדי בחילה. חסרת כל כישורים חברתיים ויוצרת אנטגוניזם. אז מה היא חשבה לעצמה? שהבנים ירוצו אחריה? שהעם יכרע ברך מול האישיות שאין לה???

היא חופרת מעצבנת

על כל דבר יש לה מה להעיר. רוצה להיות בסדר עם כולם. מלקקת לבנים ולבנות הותיקות. שהיא נכנסה היא אמרה, שהיא באה לחודש של חוויה. חיה בסרט שהיא תהיה גם בגמר. אם לא שבוע הזה היא תודח, אז היא תודח בשבוע הבא שתהיה הדחה כפולה

וזה בעיקר פאתטי עם זוכרים מה היא אמרה אצל

איריס כשנכנסה לבית "אני אוכל אותן בלי מלח".. זה מביא אותי לחשוב, שרוב האנושות היא חסרת מודעות עצמית

צרצרה1

New member
צליל, את כל כך צודקת שזה כבר כואב...

המון אנשים חסרי מודעות עצמית מוחלטת. זה תקף במיוחד לאלה שהולכים לריאליטי - שבטוחים שאין נפלאים מהם, והם ישר יהפכו לכוכבים... אצל דנה זה בולט במיוחד לאור סיפוריה על מקומות העבודה הקודמים שלה, שם היתה לה כנראה בעיה חברתית גדולה - כי הבנתי ממנה שהיא תמיד עזבה על רקע של אי השתלבות..... ושכולם היו לא בסדר. כל השאר (רק לא היא......). קחי גם את מור לדוגמא: נכנסה "קרבית", "יודעת כל", נתנה "הרצאות" על "מהות החיים" וכאלה ותיקנה ופסלה דעת אחרים. כשהבינה שדעותיה נחשבות לשטויות בטלות אצל האחרים - יצאה ממנה הרוח לגמרי. היא הפכה לשטיח נרפס שמחפש לעצמו כל הזמן שאריות של מקום כדי לא להיות מחוקה לגמרי.......

adiyon2

New member
עוד פעם העריכה פישלה

שאלו את דנה את תאכלי ביצים בוילה? היא ענתה: "אני אוכל אותן בלי מלח" רגע, תלווה לי את ה-
דנה, שתקי

רגע רק רגע

Active member
אני רואה ש...

לקחת אותו בלי רשות. לך אני מרשה
רק תעשי טובה... כשאת מחזירה אותו, שימי
חדשות. אתמול "טחנתי" אותן על גב ה- %^$# #$@# &*^%

adiyon2

New member
תודה רבה איזה לב טוב ורחום יש לך

קח ת
, החלפתי
כמו שביקשת.

adiyon2

New member
מה אתה חושב שלא ידעתי שזה מה שתעשה?

הנה הספייר
וגם
ליתר ביטחון

רינתי77

Active member
זאת שאלה מעניינת..! יש לי הרגשה שהיא

יצרה לעצמה פנטזיה שבה היא כובשת את הוילה בסערה..ואז, כמו שקורה תכופות, באה המציאות ולא רק טפחה על פניה, אלא הפילה אותה על התחת

קשקשה9

New member
../images/Emo41.gif שלנו בוקר טוב,מתנצלת שלא עניתי לך

תוך כדי כתיבת תשובה(אתמול) היתה לנו הפסקת חשמל יזומה שלא רציתי להאמין לה
ואז התנתק הכל
הצחוק הוא על עצמי אגב...

easternstar

New member
../images/Emo24.gifקשקש ../images/Emo140.gif חסרת אתמול

היה מצחיק לראות את "הזוגיות" של קרן וגב. היה משהו מצחיק שכתבו בוואלה היום כשצחקו שגב אמר שהוא קורא גם לכלבה שלו לולה "פרחה" כשם חיבה.
"בשביל גב כל הכלבות אותו דבר." העיקר שעכשיו הכל מואר אצלך.
צהריים טובים, קשקש

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif קראתי את הכתבה והאמת?

צודק הבחור! גם כלבה וגם פרחה והכל בתחפושת של בחורה טובה מבית טוב
וזה בשבילך ובשביל כל השפויים שעוד נמצאים פה וצופים

../images/Emo6.gif

מספר הפצצות לפי הימים שנשאר להם להיות בוילה
השבוע הזה: 6 ימים כולם היום
השבוע השני 7 ימים.
השבוע השלישי גם 7 ימים
הפצצה האחרונה והיום של הגמר

למעלה