שרשור בוקר
יום שני 5/9

Aronsona

New member
לא נראה לי שהיא מתכננת שום מוב

אלא מתקרבת כדי שיבחר בה להישאר. דניאל לא רואה בה שום איום ולכן יש לה סיכוי בכיוון הזה.

רינתי77

Active member
לדעתי הנוכחות שלה לידו מטרתה לשמש לו

תזכורת ל"מעשה הטוב" שעשתה כאשר בחרה בגב לדייט. זה בגלל ההדחה המתקרבת...

את חושבת אבל למשל..

שגב יסכים שחן תשאר? לאור כל מה שהיה? שקרן לא תבקש ממנו להדיח אותה? ואולי חן עדיין רוצה ללכת והם יגשימו משאלתה?

רינתי77

Active member
גב יעשה מה שאלה שמשלמים לו יגידו לו

לעשות, ואלה עם הכסף רוצים שחן תשאר תקועה בפרצוף של קרן...

talibatata

New member
צהריים טובים לכולם. גב יעשה מה שההפקה תגיד לו

אם להשאיר את חן או לא, קרן לא קובעת כלום, לפי דעתי חן עדיין במשחק של גב. אף על פי שהוא משחק משחק מלוכלך איתה. אני לא מבינה מה חשבו בהפקה המגעילה כשהביאו אותו, בחור קר, מנוכר, ציני, וחסר כל רגש רק לראות אותו בבוקר זה אומר הכל.

צרצרה1

New member
ערוץ 10 "חייב" לגב את המליון של הישרדות,

אותם הפסיד בגלל חוקי המשחק, המאפשרים מפגשים בין המתחרים הסופיים במשך שבועות לפני הגמר הגדול. בתקופה זו ידוע ואף אושר, - שאירית רחמים ערכה "מסע רכישות" בין המושבעים, שיתפה אותם בעבודות שלה, הטיסה את חלקם לחו"ל על חשבונה והבטיחה להם עבודה וקשרים במידה ותזכה. וכך היה. גב כתוצאה מזה הפסיד את הפרס. ההפקה היתה חסרת אונים כי אלו הם החוקים שהותוו לה ע"י בעלי הפורמט מחו"ל. לכן הם נתנו לגב עוד הזדמנות לזכות, לפחות במשהו.

adiyon2

New member
ואל תשכחו שכולנו חשבנו

שהוא יכנס לוילה ויעשה עניין, יתעסק עם כמה בנות במקביל, ישקר, יצחיק. אבל התברר שבוא יותר שק תפוח אדמה מאיתן.

talibatata

New member
ערוץ עשר לא חייב לגב כלום, גב לא קיבל את

המיליון בגלל האופי המגעיל שלו, כל המתמודדים בהשרדות ראו מה שאנחנו רואים עכשיו, בגלל האופי המחורבן שלו, לא אהבו אותו שם בגלל זה הוא הפסיד.

צרצרה1

New member
כתבתי "חייב" במרכאות......

והצגתי את הסיבה לכך... לפחות בגלל ההאפשרות הפתוחה במשחק לשיחוד מושבעים לפני הגמר. אבל ברור שהאפשרות שהעלית היא הנכונה. בלי קשר לשוחד אם השפיע או לא השפיע.

talibatata

New member
צרצרה כשראיתי איך הוא התנהג לנטלי בכזה זילזול

וחוסר רגש לבחורה שפיתחה רגשות אליו, אז ירד לי מימנו לחלוטין, אכשיו אני רואה שזה דפוס התנהגות אצלו להתיחס לבנות בזלזול, וחוסר רגש. גם אז חשבתי שלא מגיע לו לזכות.

צרצרה1

New member
טלי, אני אז חשבתי שאולי הבעיה אצל נטלי

רק "אולי" כתבתי, כי הוא באמת פגע בה נורא. השפיל אותה גם למשחק וגם לחיים. אבל בלב אמרתי שאולי באמת היא התקרצצה עליו בחולניות... שאולי לא מראים לנו הכל. ולמרות זאת הפגיעה בה היתה מזעזעת. במקרה של קרן - כל גבר היה מזלזל בנקבה כזו שממש מתחננת להשפלות, מצחקקת להן ועוד מתחננת לקבל עוד. אבל אתמול - כשראיתי באיזו אכזריות, יוהרה והתנשאות הוא לועג לחן - הוא גמר אצלי סופית את הקריירה. הוא יצור מאוס, מרושע, אכזר וחסר רגשות חמלה לזולת. היום אני יודעת שנטלי היתה הכי בסדר, הכי אנושית - והוא החלאה.

sunflower11

New member
מה פתאום? בחו"ל מחליטים מי זוכה ישר אחרי

שמגיעים לשלישייה האחרונה. אין להם הזדמנות להגיע לארץ, לראות את התכנית, להשפיע על המושבעים וכו'.

למעלה