איתן''דניאל הכי צעירה פה אבל הכי בוגרת''
''היו לי איתה המון שיחות'' ''גב אולי כן קשור אלי למשיכה שאין לי שליטה עליה והוא גם לא נגיש'' דנה ''אל תשפטי אולי פה עבר עליו משהו ולא ניתן להגדיר את הבן אדם כל כך מהר'' איתן ''אני הבעיה שלי שאני חסרת סבלנות בחוץ כשיש לי מטרה אני משיחגה אותה''דנה מה איתך?'' דנה ''מה זאת אומרת?'' איתן 'לגבי דניאל '' ''עם דניאל יש אנטמיות שהולכת ונבנית ויש משהו ולא חשבתי שזה יקרה לי פה במשחק והסיטואציה פה זה לא מה שקורה במציאות עברנו פה דברים שהייתי באנטמיות עם כמה בנות וזה היה קשה ובטח שלהן היה פי כמה יותר קשה אבל צריך להחזיק מעמד..''איתן ''אי כן יכו לדעת שהרגשתי משהו לדניאל קרן ואורטל אבל היה לי דייט עם קרן והיה לדניאל מאוד קשה אחרי שיצאתי מהדייט ראיתי אותה פצועה בבוהן ולא עזבתי אותה יומיים ודאגתי לה ואז הבנתי שאני מרגיש אליה רגשות וירד לי האסימון שאני רוצה אותה מעבר'' ''אבל זה מוזר כי יש לי אחריות במשחק ועכשיו כשגב נכנס האחריות פחתה,כשהוא נכנס זה איכזב אותי בהתחלה כי הבנתי שאני מאכזב אבל אחרי שראיתי שאני ודניאל יכולים להיות חופשיים בזוגיות שלנו אני התחלתי להנות מהמצב שהוא פה,לקח לי זמן להבין שכניסתו של גב מקלה עלי גם בקבלת אחריות כל המודחות.יש פה קונוטציה שלילה על המשחק ומה שמתנהל פה לא היה מתנהל ככה בחוץ'' דנה''האם אתה סגור על דניאל'? כי אני רואה שאתה כן מדבר עם קרן הרבה'' ''את קרן אני מאוד מכבד והיא יקרה לי אבל לגבי השאר אני לא סגור אבל מה שבניתי עם דניאל זה משהו שנבנה עם הזמן '' 'אני התחלתי להתלהב מדניאל ככל שהכרתי אותה,יש בה דברים שעושים לי את זה,ברגע שהתחלתי להרגיש זהו ידעתי שאני מרגיש '''