שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

meytula

New member
דניאל חושבת שהביאו את הבנות לבחון את הקשר

שלה עם איתן

meytula

New member
יוני טוען שהבנות החדשות הן לא תחרות לדניאל

ושחן סקסית בעיניו

meytula

New member
קרן מספרת שאיריס שאלה אותה אם היא אוכלת

משהו כי היא נורא רזתה וצוחקת על יוני ששבוע שעבר העיר לה על האכילה המרובה של המתוקים היא לקחה את ההערה שלו קשה.ותאכלס זאת הערה לא במקום.קרןיכולה לאכול מה שבא לה וכמה שבא לה בלי לדפוק חשבון.יוני דפוק שהעיר לה כי היא גם מספרת שהיו לה הפרעות אכילה .

meytula

New member
היא מאוד נעלבה מזה וכמעט בכתה אז נראה לי

שהעיר לה שזה ''משמין''' .ככה זה נשמע מפיה

goodpink

New member
היה לה הפרעות אכילה והיא התיחסה לענת כמו שהיא

התייחסה? כמה מגעילה צריך להיות עם באמת היו לה הפרעות אכילה לא להבין את המצב של ענת ומה שהיא ואתי וליהיא עשו ואמרו לענת בהתחלה עד אשר אתי אמרה לענת על הירקות וענת דיברה איתה ולא הראו את השיחה אבל לפי מה שענת סיפרה בצורה מאוד ברורה שלא תדבר עליה או אליה בצורה הזו יותר וכו. גועל של בחורה ורוע צריך להיות כדי להתנהג בצורה כזו אחרי שעברת הפרעות אכילה בעצמך זה גרוע גם אם לא היתה עוברת אבל עברה וזה מה שהיא עושה. להתחשבן עם ענת על הירקות והצורה שהיא ואתי דיברו לא להאמין.

meytula

New member
שדניאל כאילו יותר מתאימה לאיתן

ואיתן מרגיש אליה והם כבר בנו משהו משלהם.נראה לי שלזה התכוון

meytula

New member
איתן''דניאל הכי צעירה פה אבל הכי בוגרת''

''היו לי איתה המון שיחות'' ''גב אולי כן קשור אלי למשיכה שאין לי שליטה עליה והוא גם לא נגיש'' דנה ''אל תשפטי אולי פה עבר עליו משהו ולא ניתן להגדיר את הבן אדם כל כך מהר'' איתן ''אני הבעיה שלי שאני חסרת סבלנות בחוץ כשיש לי מטרה אני משיחגה אותה''דנה מה איתך?'' דנה ''מה זאת אומרת?'' איתן 'לגבי דניאל '' ''עם דניאל יש אנטמיות שהולכת ונבנית ויש משהו ולא חשבתי שזה יקרה לי פה במשחק והסיטואציה פה זה לא מה שקורה במציאות עברנו פה דברים שהייתי באנטמיות עם כמה בנות וזה היה קשה ובטח שלהן היה פי כמה יותר קשה אבל צריך להחזיק מעמד..''איתן ''אי כן יכו לדעת שהרגשתי משהו לדניאל קרן ואורטל אבל היה לי דייט עם קרן והיה לדניאל מאוד קשה אחרי שיצאתי מהדייט ראיתי אותה פצועה בבוהן ולא עזבתי אותה יומיים ודאגתי לה ואז הבנתי שאני מרגיש אליה רגשות וירד לי האסימון שאני רוצה אותה מעבר'' ''אבל זה מוזר כי יש לי אחריות במשחק ועכשיו כשגב נכנס האחריות פחתה,כשהוא נכנס זה איכזב אותי בהתחלה כי הבנתי שאני מאכזב אבל אחרי שראיתי שאני ודניאל יכולים להיות חופשיים בזוגיות שלנו אני התחלתי להנות מהמצב שהוא פה,לקח לי זמן להבין שכניסתו של גב מקלה עלי גם בקבלת אחריות כל המודחות.יש פה קונוטציה שלילה על המשחק ומה שמתנהל פה לא היה מתנהל ככה בחוץ'' דנה''האם אתה סגור על דניאל'? כי אני רואה שאתה כן מדבר עם קרן הרבה'' ''את קרן אני מאוד מכבד והיא יקרה לי אבל לגבי השאר אני לא סגור אבל מה שבניתי עם דניאל זה משהו שנבנה עם הזמן '' 'אני התחלתי להתלהב מדניאל ככל שהכרתי אותה,יש בה דברים שעושים לי את זה,ברגע שהתחלתי להרגיש זהו ידעתי שאני מרגיש '''

goodpink

New member
איתן CLUELESS הדבר היחיד שיש לדניאל זה ניסיון

אדיר והבנה מדהימה ביחסי גברים ונשים. בזה היא מומחית המבינה הגדולה מכל הגברים והנשים בווילה אולי חוץ מגב. היא לחלוטין לא הבכורה הכי בוגרת בווילה לא עכשיו ולא לפני לא משנה מה הגיל שלה הגיל שלה לא רוולנטי היא לא כל כך מבוגרת מבחורות אחרות שהיו שם או עדין נמצאות שם ובכל מקרה אין הבדל גדול בגיל 24-28 רק האישיות של הבן אדם.

meytula

New member
ההבדל הגדול הוא שאיתן מכיר אותה ואנחנו לא

הוא זה שמנהל איתה מערכת יחסים ומדבר איתה והוא יכול לראות מי בוגרת ומי לא.אם הוא מעריך אותה כל כך זה אומר המוןן

עקבת אחריה המון שנים שאת יודעת את כל זה?

את יודעת כמה חברים היו לה? עם כמה היא שכבה? איך היא בזוגיות? את מכירה אותה? איך אפשר להגיד כזה משפט מבלי להכיר בכלל באמת את העבר של הבנאדם?

goodpink

New member
כמו שאומרים כל דבר על אחת הבנות בווילה חחחחחח

לא צריך לדעת את הדברים האלה...רואים בתנהלות שלה. וגם נובע מהדברים שהיא אומרת

מה אומרים על הבנות בוילה?

מישהו בכלל הזכיר או דיבר על העבר שלהן? העבר שלהן לא מעניין. היחידה שהייתה מדברת על העבר של הבנות בוילה, היא דידי9 (שלא פה וטוב שכך) שהייתה מטנפת ומשמיצה את דניאל ואביה על דברים שאינם קשורים לוילה. ועכשיו את.. אמנם לא מטנפת, אבל אומרת משהו שקשר לעבר שלה, משהו שלנו אין בכלל ידע עליו.

למעלה