שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

רינתי77

Active member
אוי אוי אוי כשהממלכה השביעית מחליטה

להתלבש על משהו( או מישהו, לצורך העניין..) אוי למסכן..לא שאני חושבת שהגזימו..הפעם!

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifדנה וחן בשיחת רעות והמלצות

דנה מספרת שהיא מתקשה לגשת לגב, חן מייעצת לה כיצד להתקרב לגב מניסיונה המבוסס על שיחה של שעה וחצי עם גב.

לונדרון

New member
דנה וחן משערות שענבר תודח

שתיהן מודות שקשה להן להתחבר איתה כי היא נעולה. דנה גם משערת את מסלול ההדחות הקרובות: ענבר, ונינה והיא (דנה).

adiyon2

New member
מה זה הבנות החדשות האלה?

לא הביאו אותן שיכניסו עניין? דנה בשיחה עם חן, רוצה לדבר עם איתן ומתביישת לבקש ממנו שיחה. חן מעודדת אותה לשלוח סמס. דנה אומרת שהיא לא מבינה למה היא צריכה ליזום?! כאילו דה, לא ראית מה קרה בבית עד כה, שאיתן צנון ולא יוזם כלום. טוב, עוד בנות שבאו להתפרסם על הגב שלנו. יאק.

מה גם שדנה מנופפת לא פעם בדגל הפמיניסטי שלה

פתאום לא מתאים לה ליזום , בעיני היא סתם רוח וצלצולים.

../images/Emo45.gif

וגם בחורה משעממת שמנסה להיות בסדר עם כולם. מקטרת שלא מתברת לכל הדיירים בבית, הרי לא כולם מתחברים אחד לשני.

לפי הסטטוס כתוב שהיא דיברה על איתן

דנה אובדת עצות איך להתקרב לאיתן בהמשך השיחה עם חן, היא חושפת שהיא הייתה רוצה לנסות להתקרב לאיתן, אבל "זה כל כך קשה. דניאל כזאת חמודה, ואני אוהבת אותה". הבנות מתחילות להבין שהסיטואציה בווילה הרבה יותר מורכבת ממה שהן תיארו לעצמן

היא דיברה על גב, כי היא אמרה שבהתחלה

כששמעה שאיתן הוא הרווק, אמרה לעצמה, וואי, שווה להכיר, ואז "הוא " נכנס והיא וואוו...כלומר, דיברה על גב. אבל הכל יכול להיות............

אני לא זוכרת ציטוט מדוייק, אבל משהו בנוגע לכך

שבתוכנית הבנים הם אלו שקובעים ומחליטים (לא הבינה את הקונספט?) בהזדמנות אחרת קבלה על כך שמכשיר הכושר נמצא אצל הבנים ולא אצל הבנות ואמרה שזה לא מקובל עליה מגדרית. וכך גם בנוגע לשולחן הבילארד, למה היא צריכה לקבל אישור של גבר לשחק... היו עוד כמה, לא עולים לי כרגע.

לונדרון

New member
דנה הדגישה גם בהמשך השיחה שזה גב

היא סיפרה לחן שבמהלך המיונים כשהיא שמעה שהרווק החדש הוא גב היא עפה....

דיי3

New member
ההנחיה של איריס לקרן: בשום אופן לא להראות לגב

שקשה לה. זה בהחלט בסדר שיהיה לה קשה, אבל זכותו לרצות להכיר גם אחרות. קרן עכשיו קדושה מעונה.

adiyon2

New member
תפרטי יותר

למי היא סיפרה. חן ודנה ישבו בחוץ ואמרו שקרן יצאה מאיריס בוכה

למעלה