שרשור חצות יום שבת והלאה27/8

שלום172

New member
חני מכבד את דעתך אך חולק עליה לגמריי../images/Emo39.gif

בת.ז. קרן הודתה באומץ שהיא מייחלת לזוגיות שקשה להיות לבד שיש תחושה של ריק במקום של הלבד הכי טריוויאלי הכי אמיתי הכי פשוט הכי שאני מתחבר אליו מבחירה אני לבד אחרי פרידה כואבת ומבין מתוכי את המקום שלה לא כולם בעינייני כסף היא סיפרה על הוריה שאביה היה יכול להשיג מישהי עשירה ובחר באימא של קרן עד היום הם חיים נפלא וזה משהו שקרן חולמת עליו במציאות הלא מציאותית שהיא נמצאת בה כרגע נורא קשה להתנהל ברציונל והחיבור לאיתן היה חיבור אמיתי ששניהם היו זקוקים לו היא זו שנידחתה אז על מה הכעס עליה שהיא מנסה לשקם את חייה שאפו לה שהיא מוצאת את הכוחות לנסות שוב עם אור בעיניים ועם איזה שהוא תום שכובש אותי כצופה לגמריי שם כל רגע הוא נצח שמעתי זאת ממישהו שהיה באח הגדול שם הזמן עומד מלכת כאן זה כולה שבועיים שם זה כמו חיים שלמים וכן יש לה מעידות והיא לא מושלמת אז מה? לשימחתי אני לא לבד שרואה את הטוב והקסום שבה

ליאורי13

New member
אולי ישכחו לה את ההתנהגות המושפלת

בשביל כסף שווה לרמוס ולטחון עד דק את הכבוד העצמי? לאן הגענו? בכסף לא ניתן לקנכבוד והערכה קודם לכסף, ערכים וכבוד יותר חשובים ! כנראה שלה זה לא חשוב בכלל וככה היא רגילה להיות - מושפלת,תכמנית ושקרנית פתולוגית, חינוך כושל של ההורים שלה,אין להם במה להתגאות בבת שלהם זה ברור אגב, מישהו ראה אותה פעם בלי קפה וסיגריה?

no nick 1989

New member
כן.

נראה לי הוא קצת בקטע שלה. הוא גם אמר לבנים שהוא נמשך אליה.
באסה,כי בא לי שיקרה משהו בינו לבין קרן. ולא שהיא תיפגע שוב.

שלום172

New member
אחות של סינדרלה מהיכן הרוע הזה

הכאב שלה זה העונג שלך אני בעדה רואה את האומץ שלה למרות הכאב לתת צ'אנס אמיתי לחיים גם אם יכאב היא מוכנה לעבור זאת באומץ ראוי להערכה מאחל לך מהלב שתמצאי עונג במקומות ראויים

רינתי77

Active member
נו..מה דעתך על הזוג הפוטנציאלי גב+ חן?

יש לי הרגשה שגב רואה בקשר איתה פוטנציאל למיליון. חן היא מו אתי משודרגת, לא מהססת לפתוח את הפה( גם כלא צריך..) וכתוצאה מכך מושכת תשומת לב ויכולה לעניין את הקהל. מעבר לזה היא קןראת נכון את המפה( השיחה הנוכחית עם גב מוכיחה את זה) רומזת שהיא מעוניינת(אבל לא בכל מחיר..) והיא מטאטא חדש מבחינת הצופים.

אני לא יודעת

קשה לדעת אם גב יקח את המליון עם קרן.. וקשה לדעת אם אחת מהחדשות בכלל תשאר בתוכנית. גב אולי בא לקחת את המליון, אבל הוא רואה כנראה שקרן ממש בעניין שלו, ואם הוא לא מעוניין בה באמת, אני לא בטוחה שהוא באמת ילך על זה, בידיעה שהיא תפגע.

רינתי77

Active member
לדעתי הסיבה היחידה שבגללה גב נמצא

בוילה היא המיליון. הבן אדם בא כדי לנצח. לא חושבת שמעניין אותו אם קרן תפגע או לא. כבר מהשרדות הגישה שלו (שעליה גם הצהיר) היא שכל מי שנמצא במשחק יודע/ת שזאת סיטואציה של תחרות ולצפוות לכנות מצידם של אחרים היא התייפיפות במקרה הטוב וצביעות במקרה הרע. הוא יודע שקרן רוצה לנצח ולכן נדבקת אליו. אבל...יש מצב שהוא מעריך שקרן ייבשה את דמעותיה כתוצאה מה"לב השבור" בכזאת מהירות שהקהל לא יקנה את "משיכתה" לגב.

למעלה