שרשור לילה
פוסט הדחה

izmeral1

New member
גם אני על אתי? אם האם יכולה ואורטל וביצ'ית ד

החדשות. בגלל שהם על גב כולן? אז הם בעד אתי בגלל התחשבות ודניאל כי יש משהו..בדברים שלהם. -שהיא חמודה. וכמובן 2 התחברו לאורטל. כאן כתבו שקרן תתחבר הרבה לדניאל. היא כבר מוחברת. ואני בטוחה שדניאל תעשה אחד בלב ואחד בראש. וכמובן שהיא תבין שהיא במשחק חזק. ו ותזכרו דניאל תקבל כמה מילים מי.איתן שלא תהיה הרבה קרובה לקרן. איתן לא אוהב את זה. ואיתן יודיע שהוא בקרב .על הקופה או מה שיש? והמשפטנית דניאל תענוד לצד בן זוגה. ולא בצד של קרן וגב. או שאיתן יעיף אותה לאלף קיבינמת. מקווה שכך כותבים . בעוד כמה ימים המצב יהיה להכנת הגמר. הבנם. הבנים חושדים בקרן ועל המשחק שלה. והמחמחם אותם זה יוני ובצדק. התור של אורן כבר שם עכשיו יבוא גם בן. בן אמר קודם החבר שזה איתן. ואז הבת זוג. אז ליהיא לא יכולה הרבה לעזור לקרן. ואני חושבת שהסוף של משחק של קרן. לילה טוב לכולם.
ועוד קטע הכי חשוב תודה לאל שפטרנו מהרעשים על הרמקולים בקטנים מהנשנושים של 24 שעות לעיסה של ענבר. ההפקה הרסה לנו את האוזן חח. ההפקה אחרי המסיבות היו מוחייבים להעיף את הנשנושים. וכמובן המנשנשת בכול המטבח עפההההההההההההההההההההההה פחחחחחחחחחחחחחח. שיהיה לה בחוץ רק טוב.

איזה בלאגן הולך להיות עם זה...

למרות שלא ממש הבנתי אם הן ידעו על זה מראש או שישר יודיעו להן על השלוש שיזכו לביקור...בכל מקרה יהיה בלאגן...מסכנות החדשות,איזו משימה נפלה עליהן...

היי מיטולה, לדעתי קרן אורטל ודניאל יזכו לפגוש

את האמהות. גם אני סקרנית בקשר לאמא של דניאל, יצאה לה ילדה פשוט מדהימה, מכל הבחינות, אני נדהמת כל פעם מחדש מהעמוד שדרה שיש לילדה הזאת, זאת חייבת להיות עבודה טובה שעשו בבית. מגיע לה שאפו ענק.

adiyon2

New member
אין סיכוי שאתי לא תקבל את זה

אמא שלה חולה והיא יודעת לשחק על זה.

הבנות החדשות יודעות שאמא של אתי לא בדיוק חולה

והם יתנו את הקול שלהם לאורטל שוויתרה לה על השיחה לבית בעבר.

adiyon2

New member
אין סיכוי

נראה לכם שאתי לא תקבל? היא הכי יודעת לגרום לאנשים לבחור אותה. ראו את השיחה שאורטל זכתה בה.

לואיזה7

New member
המפגש הקרוב של הדייריים עם גורמים מבחוץ

הוא יותר מדי, וכך עובר מידע מבחוץ לדיירים/דיירות, שלעיתים משפיע על מהלך העניינים. (לא במקרה של בן...) האם יש מצב שאמא של קרן לחצה להיפגש איתה, כדי להעביר לה כמה מסרים סמויים (או גלויים) וההפקה נענתה לבקשתה?! נראה לי שהחדשות יבחרו בקרן, (חוץ מחן, כמובן) כדי להתחנף לזאת שקרובה לגב, ואולי גם כדי לעשות דווקא לחן, וגם את דניאל שקרובה לאיתן ושם זה דווקא במקום, כי יש סיפור אהבה.

izmeral1

New member
א החדשות לא סובלות את קרן. אז הטעות כאן

כולם מחפשים את גב בקירבתם. והמפריעה היא קרן. הרכילות על קרן. עוד יעשו לה מהלכים הרבה יותר קשים. לא מבינה לא הלך לה עם איתן אז בא האוטובוס הבא. זה זול והכי זול. לו היה זה גבר היינו מבינות אבל צעדים של בחורה.אישה זה דוחה. מכאן גן חושש.ץ גם גב יעשה חישוב. והיה ועוד גבר נכנס. בתחרות גם עליו היתה הולכת. כול מה שעושה קרן זה להרוס תדמיד של בנשים שם.אין קלסיקה אין עדינות נפש. בוכה אצל איריס דמעות של תנין. בושה לאנושות אמרה נופר מור על ליהיא גרניר. מה תגיד על קרן בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לבוזזת. מעשה ביזה חחחחחחחחחחחח. לילה טוב מתוקים
.

webguy

New member
מי שלא בזוגיות זכאית לביקור ..!!

אורטל קרן ואיתי .. כי לשאר הוותיקות יש תמיכה מהחברים ..!!

efrat800010

New member
גם אני חשבתי כך שהרווקות שלא בזוגיות

יזכו לביקור כך הבנות החדשות יחשבו

merilue

Well-known member
פרק זוועה-סרט אימה שהכוכב עולה--קרן שחם

איזו הפקה מזוויעה,גועל נפש--הפקה שיקרית,חלאתית,רעה מאירי,מה?????????????????יש דברים בגו בינך לקרן????מה המטרה??מה הרווח????למה??? מה קרן שחם הבטיחה לך שאנחנו לא יודעים ,מה?? ותפסיקו להראות את בן וליהי נכנסים יוצאים מהמקלחת,י'עלובים!!!

שרון-ב-

New member
קרן זה שם נרדף לפתאטית....

ככל שמראים אותה כך זה הולך ונהיה יותר גרוע. לא יאומן. אני ממש מרחם עליה כבר. בושה למין הנשי. אין טיפת כבוד עצמי בשיט היא חיה בסרט שהיא עצמה המציאה גב מתייחס אליה מגעיל שאימא שלה תיקח אותה הביתה..... ויפה שעה אחת קודם

למעלה