שרשור לילה
פוסט הדחה

merilue

Well-known member
ביקשו מימנה לציין סרט אחד מהקולנוע המורחב

הזר--ולא אחד מסרטיו של אלמודובר אבל לא כיניתי אותה טיפשה בשל כך,אלא רק בשל העובדה שהנערה קרן שחם,משחירה את פניהן של כולן בתכנית,קוראת לרובן שם טיפשות,ומזלזלת באינטילגנציה ובאישיות של כל מי שלא מוצאת שפה משותפת איתה-הכעס שלי בא מתוך הזלזול שלה בחן,וההתנשאות שלה מול נערה שהיא מכירה שבוע-חן יש לקרן דפוס היתנהגות מתנשא ומזלזל מול נערות אחרות לכל אורך התכנית ועל מה??על היותה נערת ישראל ? הידע שלה בקולנוע הזר הוא עוד נדבך להיותה קלולס,אך מצתרפים בהחלט עוד המון נושאים שבהם אין לה ידע בכלל אין לי בעיה עם החוסר ידע שלה (אולי צרם לי יותר עם העובדה שהיא לא מכירה ולא שמעה על הסרט זייפנים)יש לי בהחלט בעיה עם האופן שבו היא מציגה עצמה --"אני יותר טובה מאחרות" ולכן אהבתי (קצת)שמישהו שם בבית הוכיח לה אחרת

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifלא יכולתי לנסח את זה יותר טוב../images/Emo39.gif

מרילו מה שלומך? מזמן לא קפצת לביקור...

merilue

Well-known member
נועה,הכל בסדר קצת בלחצים

עוד 15 יום חוזרת לארץ(לא הייתי 8 שנים)מתרגשת פצצות הסידורים הולכים ומסתבכים לנו,אבל הכל יהיה בסדר,אני מאמינה אני רואה כל יום,וקוראת כל היום(סמארטפפון) נועה,יש מצב חזק שקרן לוקחת את המילון,איזה בעסה רק אקווה שלא יצא לי לראות את הגמר במידה והרביעייה(חמישייה)הן קרן,אתי וליהי איזה גמר זוועות -פולנסקי צריך לעשות על זה סרט-יגרוף וואחד קופה!!!חחחח בעסה,מבעס,לעזאזאל עם ההפקה לדעתי צריך להשמיץ אותם עד שיבינו שהם עושים עוול מבחינתי היום-הגמר האידיאלי יהיה כל החדשות בפנים ואת דניאל ואורטל(לא משנה מי מהחדשות)

noaxxx

New member
מקווה שהכל יסתדר../images/Emo201.gif

אבל 8 שנים? וואי... הולך להיות מרגש בטירוף.. אל תשכחי לנשום
בין לבין..
לגבי קרן, אני גם חושבת שיש מצב אם זה ימשך ככה, למרות שהיה גם קטע שלא החמיא לה, הקטע עם ה'קולנוע', גב ממש עשה לה פאדיחות. ולגבי הגמר האידיאלי, העיקר שדניאל ואורטל יהיו בו, וליהי לא!

andy181

New member
אם קרן תזכה במיליון אני לא יודעת מה אני אעשה

זה ממש מוגזם מראים אותה יותר מאשר את גב ואיתן ביחד.

ליאורי13

New member
אבל הראו קטעים מאוד מביכים שהיא עושה

זה לא מצטייר טוב למרות שמראים את הבכי שלה, לכן לא ממש הבנתי שהפרק לטובתה בזה שהיא מככבת בו (אולי אני תמימה?)

שרון-ב-

New member
היא פשוט מספקת להם חומר זול ורדוד. בורקס

ככל שמראים אותה ככה היא דוחה יותר

adiyon2

New member
לא הייתי קוראת לזה תמימה

אל תשכחי שאת קוראת כאן וצופה לא רק בשידור המרכזי, את כבר גיבשת דעה לגבי קרן, וכל מה שהיא עושה רק מוסיף לדעה עליה. עכשיו תנתקי את זה, ותנסי להזכר מה ראית בשידור. בחורה שמרגישה כל הזמן מקום שני, גם בחיים הפרטיים שלה, בתחרות מלכת היופי, אצל איתן ועכשיו אצל גב. נראה כאילו כל היום היא סובלת ובוכה. זה מה שהצופים רואים (אלה שצופים רק בערוץ 10). אלה מצביעים לקרן. לא מראים את כל הרוע שהיא מפזרת בלילות, את ההתנהגות לגבי החדשות ועוד.

שרון-ב-

New member
לא - זה לא ממש מדוייק.....

ניחא הייתה כזו מסכנה, מקום שני וכו'. ניחא. היא נדחפת היא נדחקת היא חיה בסרט שהיא המציאה היא מפרשת תגובות של גב שלא היו ולא נבראו הוא מגרש אותה מהמיטה שלו. היא שוכבת לידו כמו מסכנה מתה שייגע בה, הוא לא מחזיק לה אפילו את היד..... מה את לא קולטת????? טוסי משם ותתרחקי. אז מה היא עושה? ההיפך. פשוט טיפשה

רגע רק רגע

Active member
נראה לי...

שהתבלבלת עם הידע שלך לבין מה שהראו בפרק למי שאינו יודע מה קורה 24/7. adiyon הסבירה איך הצופה "הפשוט" רואה את התמונה.

adiyon2

New member
יפה מאוד ואיך זה גורם לך להרגיש?

רחמים עליה, היא כל כך מתאמצת, בוכה אצל איריס, אוטומטית שריר הרחמים מתעורר. אחרת אין לי שום הסבר לזה שאנשים מצביעים לה.

ליאורי13

New member
נראה לך שהצופים מסמסים לתכנית הזאת?

ההפקה משאירה אותה, כך לפחות אני רוצה להאמין

andy181

New member
אממ זה תלוי..למרות שהיו חלקים לא טובים הם היו

מעטים ביחס למציאות. העריכה לא משקפת את האופי האמיתי של קרן וזה מה שמעצבן. יש גם הטוענים שאין דבר כזה פרסום רע ..

merilue

Well-known member
הקהל הישראלי ברובו אוהב לרחם

קרן יצרה(במודע) סיטואציה של "נזרקת"-ומעתה ועד הגמר היא תנגן על מיתרי הרחמים וההתמסכנות בפני הקהל הישראלי הסולח ושוכח ומרחם--כן כן כן רוב האנשים,אוהבים לראות בחורה "מאוהבת" שעושה צחוק מעצמה,ורוצה את חסדי הקהל --כמו שאמרה לליהי על הספסל בפרק--"אני צריכה עזרה,לא מפחדת להגיד"--היא לא דיברה לליהי,היא דיברה אלינו,הקהל המרחם,שלא ישפוט אותה במצב כזה,ולא חסר בנות מאוהבות שלא מקבלות אהבה בחזרה,ועל זה היא תנגן,גם במחיר הכבוד שלה,גם במחיר היותה פטאתית קרן יודעת שהיא פטאתית,אבל אחרי שהועמדה להדחה בפעם הקודמת היא "גילתה" משהו מעניין על הקהל הישראלי,אנחנו,שוכחים מהר ואדרבא אוהבים "תיקון" קרן "מתקנת" את דרכיה,ומגישה לנו את עצמה "עירומה וחשופה"-לא מתביישת,להראות חולשה,יודעת שזה מה שיקנה את הרוב והינה ,עובדה-היא השנייה בסקר הכל הצגה,אבל עם עריכה טובה,ובעלים של ערוץ 10 שהבטיח לה השד יודע מה,קרן מצתיירת כאבודה-אנחנו אוהבים את האבודים,ולכן קרן "מקבלת עזרה "מהקהל (לא מליהי!!) היא מביכה ועדיין מי שלא רואה שידור רציף,יזדהה,ירחם,יבכה,יסמפט וייגש לטלפון לסמס,לצערי הרב

merilue

Well-known member
משהו פישי פה ברמות על !!

לא ייתכן שיתנו לה פרס על הרוע שלה,לא ייתכן!! מהווה דוגמה רעה רעה רעה לכל הבנות בארץ--מי מסמס לה?מי? עיניים רעות יש לה,כל היום חושבת,כמו דבורה,עובדת כל היום איך לבנות את הקן צרעות שלה,לאט לאט,שולחת את הדבורות האחרות שיעבדו בשבילה,ומתחבאת מאחורי הפני פוקר שלה,מול הבנים--"איזה מגניבה אני,איזה קולית וזורמת" מי שיהיה הראשון שיפוצץ את הבועה של "הבנים" שם,ויחשוף את הדבור קרן-מגיע לו המיליון לא פלא שאף אחד לא נמשך אליה מהגברים,לא משנה כמה היא תסתיר את הרוע שלה,משהו לא מסתדר בה מול גב ואיתן-אני רואה שהם סולדים ממנה אבל עדיין לא יודעים על מה להניח את האצבע,משהו בה מפריע להם זה המשחק,הדיבור שלא שלה,העיניים הרעות,שפת הגוף-רק צריך מישהו שיאמר להם -מה זה?ואולי יפול להם האסימון בעצם לא יפול להם האסימון אף פעם-הם טיפשים רצח

למעלה