שרשור לילה
פוסט הדחה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אה אז היא מרי-סון ?לא יאומן../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היום פעם ראשונה ממש ריחמתי עליה...

יש לה בעיה רצינית ולדעתי היא צריכה טיפול ארוך טווח ולא בטלויזייה. היא לגמרי תלותית וההצמדות הזאת, בכל מחיר לגב הרסנית לה ולמרות שאיריס ניסתה לנתב אותה לשם, היא לא מצליחה להתמיד בזה......עצוב.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלגמריי

הבנו שאתם רוצים לבנות סיפור עלילה עם גב אבל למה היא צריכה להיות הכוכבת הראשית??! ולמה לא מראים את הכל? כמו שהיא אמרה לענבר תבכי? ועוד המנחים "איזה מקסימה, היא פשוט מקסימה, היא גם אומרת הכל בפנים(פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) ובגלל זה היא עוד יותר מקסימה" דייי נמאס ממנה, גם כל הזמן מראים אותה בלייב זה מחרפן אותי חחח

merilue

Well-known member
כל פעם שהראו את חן וגב שמו מוסיקה סתמית,מתגרה

"שיטחית",כאילו להחצין את השטויות שקרן חושבת על הקשר בינהם--"הבנתי שהוא רוצה לעשות פאן,מישהי שיטחית,כמו חן" ובכל פעם שמראים את הגורילה,את האי טי הזאת,שמים מוסיקה מרגשת,רומנטית,"אמיתית" למה??? גב אמר שהיא פרחה--גב קלע בול-נערה שגרה במרכז בת 25 ולא מכירה את הבמאי הספרדי אלמודובר ,לא את הסרט זייפנים לא מכירה את הקולנוע הזר בשיט לא יודעת מה זה הקולנוע הזר,חוץ מלפזר את השיער כדי להסתיר את הפרצוף המכוער שלה וכלללללללללל היום לעסוק בתככים,מזימות,שקרים וזיו&^%$&^%% היא לא יודעת כלום מהחיים שלה מי מי אמר שהיא חכמה??לא חכמת חיים,לא חכמת הרחוב ולא חכמת הכיתה--טיפשה ורעה שילוב "מנצח" ופטאתית ואחות של דידי9 וואוו חיים קשים יש לה

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד

עכשיו השאלה הנשאלת,מי תמלא את תפקיד המקשיבה לקרן המפזרת רעל ? מי הפראיירית הבאה? יש מצב שזאת מור שעכשיו היא יושבת איתה?

merilue

Well-known member
לדעתי התכנית השטנית הבאה שלה-לעבוד סביב

החדשות---היא רוצה להחרים את חן-היא עוד תיצור בלגן סביב חן כדי שגב יסלוד מחן הרי ידוע שהגברים שם הם שיטחיים ורדודים,הם אוהבים את הפופולאריות,המגניבות חברתיתי,אלו שיודעות להשתלב בחברה,ולכן אם חן תהיה מוחרמת,לגב יהיה נורא קשה איתה ויכול להיות שהוא יתרחק-משום מה הגברים שם עצלנים מאוד ולא רוצים כאב ראש,וחן מוחרמת זה כאב ראש,לצערי הרב הלוואי ואני אתבדה וגב יהיה הגבר שישבור את הסטיגמה של גברי הוילה-ומעצלן,סחטן,עלוב,וילדותי יהפוך לשרמנטי,אבירי,נחמה וידיד ורע לחן-חן תצתרך המון חום עזרה ותמיכה יש לה פה עסק עם צ'אקי אמיתי לא סתם בובה בקשר לשאר הבנות-כולן נופלות אחת אחרי השניה כמו כדורים משומשים על הריצפה,אין להן כוח להתמודד-בא להן להגיע לגמר וזהו לא משנה מה המחיר-ראי "ליהי" מקרה

SSSSS33

New member
גב מכבד את מי שמכבדת את עצמה כמו חן ועוד על ה

התוכנית ליהי פשוט זוועה מוכרת את עצמה ימעניין היה לראות אותה בלי שהיא חוזרת לבן. דניאל כמו שאחת הבנות אמרה קראה לכול הבנות לשיחה לא להתקרב לא נראה לי שהוא ימשיך איתה היא קנאית ושחקנית כאילו בובה מחרסינה הכול אצלה משחק. קרן זוועה . אורטל הכי אנושית

nomi12

New member
חן ממש מכירה את כל.... הסרטים

הזרים שהוצגו, רבותי, חן לא מגיעה לקרסוליים של קרן מבחינה אישית, גב לא מסוגל כלל להתמודד עם אחת כמו קרן, הוא בעצם בחר את הבחורה הכי פשוטה שם, קל להתמודד איתה, לא יודעת למה קרן יצרה רושם כאן בפורום, אבל היא האישיות הכי מעניינת בין כל המתמודדות, פשוט נמצאת כנראה בתקופה דפוקה שלה. הטקטיקות שנקטה לא היו הפוכות, היתה צריכה להדבק לאיתן כמו דניאל ואולי היתה זוכה בו, ולא להתייחס לגב אולי היתה זוכה בו למרות שאיך שהוא מתנהג לחן בשטותניקיות כזאת לא מתאימה כלל לקרן,מגיע לה משהו קצת יותר רציני. זה נכון שהיא רגילה להיות מקום ראשון, וכאן היא לא, אז זה שיעור מאוד טוב בחיים שלה, אבל להפוך אותה למפלצת בודאי שלא מגיע לה ותפסיקו עם זה.

da26

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בנושא המוזיקה בעריכה לא בקשר לשאר

ואני ממש לא מחבבת את קרן. לא כולם מתחברים לקולנוע זר. זה לא עושה אותם פרחות / ערסים או לא אינטלגנטיים. אם אני זוכרת נכון הוא שאל אותה אם היא ראתה סרטים של אלמודובר, לא אם היא שמעה עליו. מעבר לזה, הייתה פה טענה בפורום שגב מנסה להראות שהוא חכם, כשהוא שואל אנשים על ידע כללי. אממה, הוא תמיד מכוון את השיחה לפי מה שהוא יודע. לא בטוח שהידע שלו כ"כ נרחב. אה, בקשר לעיסוק היומיומי בתככים ומזימות, את צודקת.

merilue

Well-known member
ראשית כל אמרו לה לציין סרט אחד מתוך הקולנוע

הזר--ולא אחד מסרטיו של אלמודובר אבל לא כיניתי אותה טיפשה בשל כך,אלא רק בשל העובדה שהנערה קרן שחם,משחירה את פניהן של כולן בתכנית,קוראת לרובן שם טיפשות,ומזלזלת באינטילגנציה ובאישיות של כל מי שלא מוצאת שפה משותפת איתה-הכעס שלי בא מתוך הזלזול שלה בחן,וההתנשאות שלה מול נערה שהיא מכירה שבוע-חן יש לקרן דפוס היתנהגות מתנשא ומזלזל מול נערות אחרות לכל אורך התכנית ועל מה??על היותה נערת ישראל ? הידע שלה בקולנוע הזר הוא עוד נדבך להיותה קלולס,אך מצתרפים בהחלט עוד המון נושאים שבהם אין לה ידע בכלל אין לי בעיה עם החוסר ידע שלה (אולי צרם לי יותר עם העובדה שהיא לא מכירה ולא שמעה על הסרט זייפנים)יש לי בהחלט בעיה עם האופן שבו היא מציגה עצמה --"אני יותר טובה מאחרות" ולכן אהבתי (קצת)שמישהו שם בבית הוכיח לה אחרת

da26

New member
זה נכון. היא באמת יורדת על מי שמאיימת עליה

או לא באה לה טוב בעין. אני לא זוכרת מה היא אמרה על חן אבל זה היה שקוף שזה מקינאה. עדיין לא מאמינה שהיא הייתה נערת ישראל.... היא לא בחורה יפה בכלל.

merilue

Well-known member
זה אפילו לא מגיע ממקום של קינאה

אם הייתה שם קינאה,עוד יכולתי להבין -את יודעת,אישה מקנאה לאישה אחרת בהקשר לגבר,זה בסדר היא אמרה דברים נוראיים ממקום של התנשאות-כלומר חן אפילו לא בתחרות איתה,כי אין מה להשוות בינהן,היא דיברה על חן כאילו חן לא ברמה שלה ביכלל-היא כעסה שגב יכול להעלות על דעתו מישהי כמו חן,שיש אותה היא בטוחה שהיא מושלמת,ואין טובה מימנה,וחן היא סתם פורקן למשהו שיטחי ורדוד בעוד היא "האמיתית",האישה של חייו-הזויה ביותר הילדה הזאת היא לא יפה בכלל,ואחרי שלמדתי להכירה היא אפילו מכוערת בעיני,חסרת סקס אפיל לחלוטין-גברית מאוד גם במראה וגם בשפת גוף-אין בה נשיות,עדינות,רוך,והבנים רואים זאת

למעלה