שרשור לילה
לשרשר הכל לכאן

goodpink

New member
לא היא צריכה להיות על רמה לפחות זה השאיפה ולא

אחת שתשכב עם מספר גברים בהפרש של מספר ימים...היי אפילו לשכב עם גבר אחד לפני כל עם ישראל לא מעיד בדיוק טובות על בחורה. אבל לשכב עם גבר אחד כדי לישר קו עם בחורה אחרת ואז אחרי מספר ימים להראות כל הנכונות בעולם לשכב עם גבר אחר אומר הכל על הבחורה AND WHAT A CLASS SHE IS כלומר NO CLASS יש כאלה שזה מקובל עליהם יש כאלה שיש להם יותר דרישות הן מגברים והן מנשים. ועצם הבחירה בסוג בחורה כזו מעיד הרבה על גב שלא נדבר שהגרוע מכול הוא שהוא ראה את הרוע שלה המניפולטביות והשקרים ובכל מקרה בחר להכינס לגועל הזה איתה ובנקודה זו הוא איבד את המליון. הבחורה שגם היום עם כל הנחיה של ההפקה עדין רואים את כל הרוע שלה יוצא שהיא לא עוטה את המסכה שלה והשקרים שלה יוצאים כמו ששיקרה על הפרעות האכילה ואמרה שהרימה בנות בוילה בנושא כשאר היא עשתה בדיוק את ההיפך צחקה עליהם ליכלכה עליה והתלוננה על הירקות שהיא אוכלת כמה רוע ועוד יש לה את החוצפה לשקר בנושא הרוע שהיא מראה לחדשות הרוע שהיא הראתה לחן ושאומרת לאיתן שמפריע לה שמראים סימפטיה לחן גועל של בחורה

sendibar0

New member
חן גם לא מי יודע מה על רמה

אינלקטואלית. לדעתי עושים דמוניזצייה לקרן כבר יותר מידי! גם אני לא מחבבת אותה, אבל מותר לבחורה לרצות להתאהב, וזה שאיתן זרק אותה לא אומר שהיא צריכה לחכות עכשיו ליבום!

goodpink

New member
ככה יכולה לשכב עם כמה גברים שהיא רוצה ולנו יש

את כל הזכות בעולם להגיד מה זה אומר עליה בדיוק. כמו שלא מאמינה שמסוגלת להתאהב כל כך מהר באחד מהם היא שיקרה או בשניהם. כמו שאמרתי בחורה ששוכבת עם משיהו לפני כל עם ישראל אומר הרבה עליה ועל האיכותיות שבה על אחת כמה וכמה בחורה ששכבה כדי לישר קו עם בחורה אחרת ומוכנת לשכב עם עוד גבר מספר ימים לאחר מכן. איכותית היא לא. שלא נדבר על האופי שלה. ושוב דמוניזציה קרן בחורה רעה שהתעללה ופגעה קשות בבחורות אחרות שמראה כל יום את הרוע שלה את השקרים שלה את המניפולטביות שבה. מה שכן יש עריכה נהדרת שמנסה להסתיר את כל זאת מהצופים במשדר המרכזי ולזרוע חול בעיני אנשים.

andy181

New member
אם איתן יזרוק את דני בגלל אבא שלו אז הוא

אידיוט. דני הרבה יותר מציאה מהבן שלו, וכל גבר שיהיה איתה יזכה.

noaxxx

New member
מאיפה הגעת למסקנה הזו לגבי דניאל?

הוא בסה"כ שאל אותה מה היה להורים שלה לומר על זה שהיא עומדת להיכנס לתכנית. שאלה לגיטימית לגמרי מבחינתו. לי לא היה נראה שהוא מנסה להביך אותה, והיא ענתה כמו שצריך. ולגבי מה שכתבת.. "הוא בפרוש ניסה להותיר באיתן רושם של "אתה לא יודע מה אומרים על דניאל בחוץ" או "אתה לא יודע מה שאני יודע" מצטערת, אבל גם את זה לא קלטתי.

קשקשה9

New member
היי כוכב ../images/Emo140.gif

מסתבר שאבא של הצנון הוא מאסטר צנון
אף פעם לא מרוצה לא יודע להביע רגשות האמא לעומת זאת חמה ומביענ ,איך שהיא קיבלה את דניאל,כל בת זוג היתה רוצה קבלת פנים כזו נקודה נוספת-כשהם חזרו איתן כן הגיב למיפגש ביחס לדניאל הוא אמר :אין אדם שדניאל לא תסתדר איתו אז כנראה שדני הצליחה לרכך את המאסטר צנון אחרי הכל

easternstar

New member
קשקש../images/Emo140.gif מתברר שבדני הקטנה יש הרבה הפתעות

היא באמת ילדה חכמה. איתן לא טעה.

izmeral1

New member
EASTE .......... לגבי ההצבעה לא הבנתם?

ערב טוב לך חמודי. קשה לי השם הנפחר הארוך ? אז כך לגבי ההצבעה הלילה ואז שזה התחיל. - הולך כך. הרבה מסמסים כאן יש לנו. והבעיה לא לדכוח. כולם היו בהעמדה. זה אחד הגורמים - שהוא הסימפטום. שהוא הכי נוראי. כי ברור שהחלשים פה יפגעו. מה זה אומר שוב . כמות ההצבעה גדולה. ויש גם את החדשות. שלא מחברים להם מיד? ואני חושבת לו היו שלוש בטוח שחן לא הייתה שם? וראו את הקריאה באקראי. ועל זה קרן מול חן. בוודות לגבי אותה ליהי הדוחה אשר נכנסה בבן כן נכנסה בו.והשאר ידוע. אלה ההורים שלה. שתמכו הרבה באסמסים. בטוח מסרו לכול בני המפשחה. לסמס החשבון לא מוגבל. נראה שהיא ממושב טוב מלה כסף. מקווה שלא מלה מכוערות. כי יש עוד חתנים לחתן......חחחחחחחחחח. זה לגבי ההצבעה וההדחה של כול הבית. עוד משהו לו היה צריך להעמיד לדן את ההפקה. שאין זכות לבן להיות במצב של זכיה לגבי בת זוג. לו היתה ליהי לבד מגיעה כן זה נורמלי. אבל בגלל אחד הבנים של איתן. כלי עייזר? בושה להקפה. והטמתום הוא של איתן. תארו לכם ולא היה לו טוב עם אף אחת. רק השראה. אז בא אחד מהחברים ואוסף את הקופה וגם כלה.....חחחחהזוי. ערב טוב לך
. בשלהההההההההההההההההה של הפקה

easternstar

New member
ערב טובizmeral../images/Emo140.gif הגמר עוד מעט

הקהל עדיין לא מכיר את החדשות ומהן כנראה חן החמודה נשארת כי גב ישאיר אותה. בטוח שהמשפחות מסמסות. יש עוד 3 שבועות לגמר וכנראה החדשות, פרט לחן, בסכנת הדחה. נראה איך חן תשתלב.

izmeral1

New member
נראה לך שגב משאיר אותה.....

זה אחד בלב ואחד בראש. ויותר נכון זה לירות כדור בראש שלו. הרי היא היחדה המתחרה של קרן. אם והיא תעשה איזה צעד חמוד חן. במהלך הימים האלה. שלא נותר לה הרבה זמן. ואם האל רוצה שקרן תמעד. אז יש מקום לחן. ועוד משהומשהו חשוב. ורק תלוי בהפקה. כדי שהיה טעם לתוכנית כדי לה להתערב. אחרת התוכניתירדה לאס והכי נמוך שהיה בכול הראליטי. וכול זה בגלל שיש אחת חוליגנית כמו קרן.זה דבר- לא נורמלי. איך נתנו לה את הכוח הזה.ועידוד ללכת על שני גברים. נכון היא היוזמת נכון ההפקשה רוצה את הלהט של הבחורה הזו. ובטוחה אני שההפקה רואה בא שחקנית סוג ז. כי שחקנית קולנוע היא לא. חברים ראליטי זה מציאות. עם כול הכבוד שיש משחק מהלכים על הכסף. לילה טוב לך
. ועוד דבר אני לא אמשיך לצפות אם וחן לא נשארת. וכמובן יהיה נחס לההפקה כנ"ל לתוכנית. הקהל מעס בקרן ובתוכנית. כמובן בליהי. גם כיעור וגם גהרבה גועל.

easternstar

New member
אני כמעט בטוח שגב ישאיר את חן../images/Emo13.gif

את מי מהארבע הוא ישאיר:דנה? ונינה? מור? ברור שחן.
לילה טוב izmeral

izmeral1

New member
אז מי שכן יכול וגם רוצה? זה איתן שחן תמשיך.

כך מתנהלים הדברים גן קצת חמלה. וקצת פאן. וההפקה תתן יד לזה.שחן תישאר.ואיתן ימרץ את הקטע הזה. מגב לא יבוא הדבר........ למה כי אז הוא פוגיע בחיית הטרף של הראליטי. קרן. רק וקרן תמעד. הוא גם ירצה בא להיות בבית. חבל יש לו מה להפסיד.תראה בשרשור של אחרי הצהריים . תראה את התמות של דליה לביא היקרה שלנו. חן דומה לה בהרבה מהיויפי השחרחורת הישראלית. בת תערובת של המרוקאים היפות. גם דליה לביא. לילה טוב ומתוקי.|
ירח|
אין צורך בתגובה.

adiyon2

New member
אני כועסת

אין סיכוי בעולם שליהיא לא מועמדת להדחה. אין סיכוי שבעולם שליהיא קיבלה יותר מחן. הכל מכור.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo45.gifמכור...מכור... ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gif בטח שזה משנה

אולי היה מעיר קצת את גב המצ'קמק...

למעלה