זה התחיל מזה שחן התלוננה שמור לא עושה כלים ולא עוזרת בבית
K KEEK Member 7/9/11 #130 זה היה ממש רוע צוחקות כולן ביחד על איך שהיא אוכלת וכמה שהיא אוכלת כולן צוחקות בטון מרושע ממש מכוער אני מאוד מקווה שמור לא תודח.
זה היה ממש רוע צוחקות כולן ביחד על איך שהיא אוכלת וכמה שהיא אוכלת כולן צוחקות בטון מרושע ממש מכוער אני מאוד מקווה שמור לא תודח.
ב בוףברכה New member 7/9/11 #146 ../images/Emo59.gif.מצחוק.... ,.מור ..באמת..טוחנת... היא אוכלת..ברעבתנות...
E ela501 New member 7/9/11 #131 2 ערסיות פוסטמה וחשה אחת לא מפסיקות לטנף לא מבינות שזה יבוא להם בהפוכה
מ מיצי החתולה5 New member 7/9/11 #134 ונינה בכלל לא עוזרת בכלום, כנ"ל גם דנה שראיתי אותה אתמול שוטפת כלים, וגם חן לא עשתה כלום, רק היום
G goodpink New member 7/9/11 #151 שהיא גוזמאית? סתם ניסיון להתנשא. הרי היא ידעה שהסיכוי שאתי מכירה את המילה ותבין את המשמעות לא גדול למה להשתמש בה. יכלה להגיד מגזימה אבל לא ונינה רוצה להראות חכמה ולהתנשא על הדרך
שהיא גוזמאית? סתם ניסיון להתנשא. הרי היא ידעה שהסיכוי שאתי מכירה את המילה ותבין את המשמעות לא גדול למה להשתמש בה. יכלה להגיד מגזימה אבל לא ונינה רוצה להראות חכמה ולהתנשא על הדרך
G goodpink New member 7/9/11 #163 לא. ונינה הראתה כבר שהיא מתנשאת מקנאה בבחורות חכמות. רצתה להיראות חכמה ואמרה לה גוזמאית. הרי מובן שאתי לא תכיר את המילה זה נפל על אוזנים ערלות. דנה נראה לי שאלה מה זה אומר אפילו ולא אתי.
לא. ונינה הראתה כבר שהיא מתנשאת מקנאה בבחורות חכמות. רצתה להיראות חכמה ואמרה לה גוזמאית. הרי מובן שאתי לא תכיר את המילה זה נפל על אוזנים ערלות. דנה נראה לי שאלה מה זה אומר אפילו ולא אתי.
ב בוףברכה New member 7/9/11 #171 למי אתי צעקה..בצחוק ..את קנאית..את מקנאה.. בזמן שדניאל נכנסהלה למיטה..?