שרשור צהריים
והלאה

קשקשה9

New member
להיפך רגע הבנתי את ה ../images/Emo55.gif ואני

מצטרפת לכל מילה (שלא נאמרה
) ליהי בעיני %$#$%&

קשקשה9

New member
תיקון-כן כנראה שפיספסתי ,בכל אופן להבהיר

כדי שלא תהיינה טעויות אני מצטרפת למה שרינתי77 רצתה לאמר על ליהי

דיי3

New member
../images/Emo41.gifיוני ביקש להשאיר את אתי. למה? כי בלי אתי א

אין לו מה לעשות בתכנית. יש לו את אתי שהוא צריך לחנך, כפי שהוא אמר מהשבוע הראשון. בשבילו היא היוותה פרויקט. קשה להעריך מישהו ממקבלי ההחלטה ברגע שהם משאירים טיפוס כזה על פני אחרות. כמו לדוגמה ענת, תרצה, ליז (שכולם רצו שתשאר עוד). ברגע שראיתי שהיושר והצדק מהווים רק אפשרות, אין להם ערך בעיניי.

sunflower11

New member
הוא צריך את אתי שתרעיף עליו אהבה, חיבוקים,

נשיקות, מחמאות (הכול מזוייף כמובן). ובהקשר זה, האופן שבו הוא מנצל כל הזדמנות (בפרט שיש איזה בת שהיא בדאון) כדי למזמז את הבנות. זו ממש הטרדה וניצול מקומו בווילה.

izmeral1

New member
אתי כאן לא הייתה דרמתית. מספיק ......

אתי הראשונה שקיבלה . מילה של הבנות שהיא אכן תראה את האימא שלה ללא בחירה. וכמובן רוב הבית בעד. רק איתן זיגזיג לו. שאמר היא דיברה עם האימא שלה בטל. מה הקשר לטל לבן לראות האם כאן לא מדובר שהוא למען דניאל. פשוט פחד שהיא לא תזכה . אז כול בלבולים גם מהבית הם הרס\בה במה ומניפוציות הזיות כנ"ל גם של אורטל. מאמש הבנתי כמה היא נחש. לה לא מגיע שום פרס. אם אתם מרחמים למען חודש הסילחות . תחשבו על כול היתומים. ולא על הבנות כאן. בלב הכוונה. . תחששבו מה הם עושים שם חיים וכול הנזקקים רק סובלים. אז מי שיהיה מגיע לו זה בא מלמעה ולא למען. זו או זה. ואני מאמינה באיתן שהוא אדם. תורם הרבה לזולת. לא בעד דניאל ולא אורטל. " אחשוב שאורטל נשארת בגלל מסמסים מהעולם הקשה המבין יבין.ועוד כאן לא מדובר בבקבוקי הפסטיק " שלא נדע. ואני כתבתי שאתי דניאל תקבל את הביקור. את נחמדה עם כולם. כמה שהיא יכולה. לגבי דניאל. אין להם בה עניין כי גב הוא המטרה ולא איתן. אז בחרו אותה. לגבי אורטל למה בחורה אותה חד וחלק. היא התחברה לכמה זאת כדי לא להיות הרבה לבד כי חברות לאמת לא מצאה שם עד עכשיו. שחקנית בזיגזגים מס 3.. אורטל הכי מחושבת בבית עשתה לה העתקה של דניאל. פחות חברות איתן ודעת הקהל ? יבין אותי. זו העתקה בפרוש של דניאל. כך התנגה דניאל עד למטרה. וכולם מאמינים שהיא מאוהבת. ואם יש שם רגש בטוח שהוא קטן. דניאל לא הפסיקה לדבר על האקסים שלה. פה היו הנפילות שלה. עשתה זאת כדי לחזק את עצמה. ולדבר על אקסים זה כמו למכור את עמצך בזול. מי צריך להאמין לך מי זרק את מי? המבין יבין. וגם כך היא הצילחה בזכות אורן להיות ליד איתן. והבדיחה שאורן היה דלוק עליה מעל הראש. ואין לו בריירה אלה לפרגן לה ולחזק אותה. כך מתנהלים שם הדברים. ערב טוב

קשקשה9

New member
יוני אמר לה שיש דברים שרואים והיא תצא גדולה

אם היא תוותר כנראה שזה השפיע

למעלה