לה... אז שתגיד לאתי תודה ושהיא מעריכה אבל היא לא יכולה לקבל את זה. הם גם אומרים שאתי עשתה דבר מאוד יפה. דניאל אומרת שהיא לא מסוגלת לקחת ממנה את זה, בדיוק בגלל שלפני כמה ימים היא אמרה משהו שפגע באתי. היא לא מסוגלת לעשות את זה. יאללה... מישהי אחרת הייתה חושבת על עצמה וקופצת על ההזדמנות הזו.
קודם אמרה הבחורה..שהיא לא מסוגלת לקחת מאתי את..הפרס..אך..ורק כדי שהיא לא תרגיש חייבת... פתאום מול אתי היא הופכת את המילים שלה..ויענו..היא..מוותרת לאתי..בגלל שאתי.."צריכה את זה יותר ממנה"... יאללה..עוד..צבועה..
אני שמעתי שאיתן אמר את זה.. את הקטע של הלא להרגיש חייבת.. אבל אבל, גם אם דניאל אמרה את זה ויש מצב.. היא צודקת. ובלי קשר, הם חזרו על זה כמה פעמים שאתי עושה דבר ממש יפה ודניאל באמת באמת העריכה את זה. אז אל תבלבל בופי.
קבל..ת'פרס מאתי..??..דניאל משקשקת מאתי פחדה..שזה לא יעמוד לזכות אתי..הויתור..שלה..וככה. דניאל הייתה צריכה להחזיר לה טובה..., שמעתי ת'שיחה של דניאל ואיתן.. הם ממש ניסו להיתנסח בזהירות..., דניאל..ליכלכה על אתי..הסיבה שהיא ויתרה..לאתי..לא באה מטוב ליבה.. אתי..ממש לא בראש..מעיינה..
שבאה מתוך אסטרטגיה נטו ושלא באמת אכפת לה או שהיא לא באמת מעריכה את המעשה של אתי. היא כן ולכן מהבחינה הזו, זה לא נכון מה שאתה אומר. זה שהיא לא רוצה להיות חייבת ספציפית לאתי, מבינה אותה.
לא לתת לאתי..תחושת..חייבת..וזה..שיקול אסטרטגי...ולא חברי... מה..את מנסה להגן עליה..היא גם בחורה אסטרטגית..מה את עושה ממנה אמבה..שלא ..יודעת מימינה ומשמאלה..
או כמו שמישהו כתב פה :" לא מדובשך ולא מעוקצך"? זכותה של דניאל להחליט לא לקחת משהו כזה משמעותי ממנה. אני גם לא הייתי לוקחת, כי יש מצב שזה היה עולה לי ביוקר אח"כ. עדיף לא להכניס את עצמה לזה.
את הדברים שהיא אמרה לאיתן (שהיא לא רוצה להיות חייבת לה בגלל כל מה שקרה בבית), זה לא העיתוי המוצלח לפתוח את זה כרגע. אז היא סירבה לאתי בצורה שאתי תבין ותקבל את הסירוב בהבנה (ולא מתוך ניסיון לפגוע באתי). לדעתי היא נהגה יפה גם בכך.