היא ש*******ה הוא ברח ממנה חחחחחחחחחחחח
פ פונפון32 New member 31/8/11 #135 הוא חתיכת פחדן לא פחות מאיתן. במקום להגיד לה את האמת הוא נגרר לתוך הדייסה הזו והוא יצטרך לאכול אותה בסוף.
הוא חתיכת פחדן לא פחות מאיתן. במקום להגיד לה את האמת הוא נגרר לתוך הדייסה הזו והוא יצטרך לאכול אותה בסוף.
E efrat800010 New member 31/8/11 #138 הוא אמר שהוא יגיד מה שצריך בזמן הנכון ואיתן הצנון שואל אותו "מה עם קרן" גב "בסדר...מתקרבים" איתן "עם חן היתה לי שיחה הבוקר והיא אמרה שדברים הסתדרו" "אמרתי לקרן שאני לא רוצה לבחור צד אם אני רואה משהו פגוע אני אדבר איתו (חן) "
הוא אמר שהוא יגיד מה שצריך בזמן הנכון ואיתן הצנון שואל אותו "מה עם קרן" גב "בסדר...מתקרבים" איתן "עם חן היתה לי שיחה הבוקר והיא אמרה שדברים הסתדרו" "אמרתי לקרן שאני לא רוצה לבחור צד אם אני רואה משהו פגוע אני אדבר איתו (חן) "
ב בוףברכה New member 31/8/11 #139 צודקת..הוא ממש לא נראה בעניין שלה..אבל..משאיר אותה על אש קטנה.....קטנה..(בסוף היא תהפוך להיות הכבסה(נטלי) של..העונה..
צודקת..הוא ממש לא נראה בעניין שלה..אבל..משאיר אותה על אש קטנה.....קטנה..(בסוף היא תהפוך להיות הכבסה(נטלי) של..העונה..
E easternstar New member 31/8/11 #146 מסכים עם משחק המילים. גם נטלי כבסה חשבה שגב שלה וגם קרן לא מבינה. )
N noaxxx New member 31/8/11 #144 לא בטוחה שהוא פחדן, מה שבטוח שהוא שומר מרחק נגיעה מקרן. אני לא מצליחה לקרוא אותו עדיין חשבתי שנטשת, איחלתי לך לילה טוב
לא בטוחה שהוא פחדן, מה שבטוח שהוא שומר מרחק נגיעה מקרן. אני לא מצליחה לקרוא אותו עדיין חשבתי שנטשת, איחלתי לך לילה טוב
פ פונפון32 New member 31/8/11 #151 לא...רק הגעתי. אני מרגישה כמו כלב שאוכל את הקיא שלו כשאני צופה בתוכנית.. ועדיין אני צופה בזה בלילות הפנויים שלי..
לא...רק הגעתי. אני מרגישה כמו כלב שאוכל את הקיא שלו כשאני צופה בתוכנית.. ועדיין אני צופה בזה בלילות הפנויים שלי..
ב בוףברכה New member 31/8/11 #158 אני...אוכל...../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif עשבים.....,..זה..מונע..ת'בחילה..
אני...אוכל...../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif עשבים.....,..זה..מונע..ת'בחילה..
N noaxxx New member 31/8/11 #162 ../images/Emo140.gifאל תקחי את זה ככה... חבל ../images/Emo13.gif בטוח שאת מרגישה איזשהו סוג של הנאה... לא?
../images/Emo140.gifאל תקחי את זה ככה... חבל ../images/Emo13.gif בטוח שאת מרגישה איזשהו סוג של הנאה... לא?
E efrat800010 New member 31/8/11 #143 ../images/Emo13.gifחן מקבלת ממנו אסמס בעודה חולפת על פניהן של קרן וליהי ליהי לקרן "לא החלפנו מצעים מהמשימה של הכלבים בערך." קרן "סתמי אל תגלי את זה"
../images/Emo13.gifחן מקבלת ממנו אסמס בעודה חולפת על פניהן של קרן וליהי ליהי לקרן "לא החלפנו מצעים מהמשימה של הכלבים בערך." קרן "סתמי אל תגלי את זה"
E efrat800010 New member 31/8/11 #164 אני יודעת שמי שנוגע בסנטר מקשיב עם חשיבה ביקורתית, או מחפש למצוא פיתרון למשהו. לגבי השפה אין לי מושג
E efrat800010 New member 31/8/11 #157 הן עסוקות כל היום באסטרטגיות ואיך להתקדם במשחק אין להם זמן לכבס....