שרשור ציפורי
לילה

efrat800010

New member
../images/Emo2.gifליהי:

"אני מקווה שבן מקבל ממני את כל מה שהוא זקוק לו.." ".טל ואביעד הביכו אותי בחוץ..... הם שאלו אם היה לי קשה להיפרד מבן היתה לי הרגשה שאני חוזרת אבל ...אמרתי ...גם אם אני אלך היום אני אחכה לו בחוץ" "מקווה ששבוע הבא יהיה לי שקט פעם אחת...מה הסיכוי שארבעתן יועמדו?" "איתן אמר לי שאני חשובה לו ולבנים זה ריגש אותי" קרן על ענבר "יהיה לה טוב בחוץ היא תרגיש שייכת פה היא הרגישה לא שייכת".... "מעניין מה יהיה"...

רגע רק רגע

Active member
איך קרן שאלה לשלומה של ליהי...

ליהי ענתה שני משפטים והופ... השיחה עברה על מה עובר על קרן. היכונו למונולוג הקבוע

pink panther7

New member
קרן חייבת להיות מלכת הכיתה

זו שכל הבנות מתחנפות אליה וזו שתשיג את כל הבנים שהיא רוצה. היא נשארה בכיתה ה'

נעמה8080

New member
ראיתי קצת מהתכנית היום וכל מה שראיתי זה

שקרן נדבקת לגב ושהוא לא מעוניין בה ומנסה להתחמק ממנה, הבנתי נכון? ראיתי שהוא בכלל בעניין של חן. הבנתי נכון?

adiyon2

New member
קרן והצל מרכלות על דניאל

אין בושה לבחורה הזאת. מספרת לליהיא איך דניאל לא בסדר ששלוש בנות, לא סתם בנות, מועמדות להדחה והיא כזו אפי. דניאל מחוץ להכל לא מתערבבת. נראה לקרן לא הגיוני היא אומרת גם לי יש רגעים שפאק איט לא מתערבת, אבל לא מהכל. כל זה אחרי שדניאל לא הסכימה שידברו בפניה על קרן. והצל מסכימה בהנהון: כן, ברור לו ליהיא ידעה שרק אתמול בדיוק באותה תנוחה קרן וענבר ריכלו עליה. בעצם זה לא משנה אם היחתה יודעת שהרי היא צל ולא היתה עושה כלום

פונפון32

New member
הקול שלה דומה לקול של ענבר.. איזה סיוט

לא סתם אמרו לה בהפקה לשתוק עד שענבר תעוף, ואז היא תוכל להחליף אותה

נעמה8080

New member
קרן, שנראה שמרבה להדגיש שהיא נערת ישראל

נדבקת ככה לגברים ומשפילה את עצמה והם לא רוצים אותה! חושבת את עצמה, היתה מלכת הכיתה, היתה מרשעת לפעמים (אפילו בוילה) והגברים כנראה מספיק חכמים שלא רוצים את הדבר הזה!

נעמה8080

New member
איפה היופי?!

היא דומה לגבר ולדעתי חוץ מגוף אין לה כלום. אני רואה כיעור.... אבל זה עניין של טעםםםםםם.

למעלה