שרשור ציפורי
לילה

merilue

Well-known member
יש לה מבטא מרוקאי צרפתי ועל זה לכתוב שהיא

פריחה??מה הקשר ??? קרן וליהי לא רק פשוטות,קרן וליהי פריחות מבחינתי-ולא בגלל שיער בלונדיני או עור שחום,או הברה שלא באה לי טוב באוזן,אלא בגלל ה ת נ ה ג ו ת בטח שלא נסכים,אם אסכים איתך שאת קוראת פריחה ומשווה בין חן לאתי(בגלל ששתיהן מרוקאיות????),בגלל טונציה שלא באה לך טוב באוזן,אז קטונתי שימי לב למילים,לתוכן,לא למבטא,צבע עור או עיניים--גם תכולת עיניים ובהירת שיער,ועם אחלה עיברית נקייה וצברית,יכולה להיות פריחה "פשוטה" -עינבר,קרן וליהי נראה לי שאת מבולבלת עם מושג הפריחה וחבל

adiyon2

New member
פריחה זה ביטוי

זה מתאר בחורות מסוג מסוים, שמתלבש בסגנון מסוים ומדבר בסגנון מסוים (אתי, חן), זה כמו להגיד על אחרות צפונבוניות ומיד יודעים איך הן מדברות ומה לובשות. לדעתי הכוונה היא לא להעליב כמו לקרוא להן טיפשות, סוג של תיוג

רגע רק רגע

Active member
ועדיין...

יש בתיוג הזה מן החטא. התכנית חושפת את הבנות <הבנים לא מעניינים אותי> מעבר למעטה שהן רגילות להסתתר תחתיו. בעיני, להגדיר מישהי - פריחה/צפונבונית... לא שונה מכל סיסמא חסרת תוכן אחרת. למשל, רוית מקסימה... לילך נהדרת. כך גם - חן פריחה... קרן צפונבונית.

merilue

Well-known member
על פי הפרוש שלך כולן שם פריחות

לכולן לבוש צעקני ואובר אופנתי--מעמיסות על עצמן,איפור,לבוש חושפני וצעקני,ודיבור טיפשי ולא ברור לא הבנתי את הפרוש שלך,לא רוצה גם להיכנס לזה,לא נראה לי שזו מעלייך לא ניסתה לפגוע ולתייג ונניח שביטוי הפריחה הוא הנ"ל,את משווה את סגנון הדיבור של חן לאתי?ת לדבר! משווה את הלבוש של חן לאתי?אתי מתלבשת כמו ליצן מסכימה שאתי פרחולה,אבל ההשוואה בינהן צרמה לי מאוד לחן יש מבטא קל וטונציה מתנגנת נקרא לזה ,אבל היא מתלבשת די נחמד ויאה לגילה ואין בה שום דבר פרחי מבחינתי בהתנהגות שלה היא מאוד עדינה,רגישה ,כן לא פראיירית,אבל רחוקה מלהיות פריחה-לא אוהבת את ההשוואה לילה טוב

Rach31

New member
מרילו - שאפו! אהבתי והסכמתי עם כל מילה ../images/Emo45.gif

izmeral1

New member
נכון חן נראת פלפלת. אבל יודעת לשמור על איפוק.

מהתחלה אהבתי את החיוך שלה. מהפנט .ואמת לא הרבה יופי. אבל אם קצת שיפור. היא יכולה להיות השחרחורת הלוהטת. כוונתי גברים עם עניים בהירות נמשכים לצבע הנגדי שלהם. לרוב. וכאן היא חייבת לשפר את כול ההלבשה שלה. מה יש לקרן שער גובה לא רע. נכון חיננית. אבל האופי שלה מוחק לה את הדברים האלה. הפה של קרן לא יפה כאשר היא צוחקת. ולחן מותר הרבה לצחוק... מלה בחן.

didush100

New member
נו מה יהיה עכשיו שבוע יראו לי את חן דנה

אורטל וקרן. שיראו גם את האחרים בבקשה אני רוצה לראות את הבנים דניאל וליהיא

meytula

New member
הופרדו בלידתן?

יש משהו דומה בחן ואתי.לא יודעת להצביע

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif מה את אומרת על המסג' שאורן מעניק ליוני?

למעלה