שאלוןןןן

lacrimosa girl

New member
לא, ההתייחסות שלה כן. ../images/Emo3.gif

ובעיקר כי אני מכירה אותה אז זה מוזר
[והי! לא לזלזל בסגידה לתומאס! היא נצחית! וילדותית! אז מה! ~יובל המבולבל
~]

mary06

New member
צריכה להעסיק את עצמי..

שם: מריאנה.. תאריך לידה: 16.06.89 מקום מגורים: אשדוד צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.54 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ממ..מולדובני
איזה נעליים לבשת היום? גרביים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עזבו מה עשה לך את היום? לסיים משהו שנסחב יותר מדיי זמן..
מי הרס לך את היום? עוד לא הרסו לי החולשות שלך: חוסר ביטחון כמו כולם.. הפחדים שלך: דם, זרים וכו'.. הפיצה המושלמת שלך: וואי לא יודעת. אחת עם ג'לי
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים לקרוא כמה ספרים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "כבר 12?" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שיער מתי אתה הולך לישון? כשאני מצליחה להירדם
לאחרונה בין 1-2.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: בע עוד אתחיל לבכות..טיולים שנתיים..אמצע כיתה י"א..גיל 4 כשלקבל בובה חדשה היה מספיק כדי לגרום לי לחייך והתלהב.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא יודעת פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: טבעול דייט לבד או בקבוצות: לבד ועל החוף
ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: תלוי..נגיד בגלידה-וניל..ככה שוקולד..אבל לא מריר.. קפוצ'ינו או קפה: קפה כמו שאני מכינה, נולדתי להיות פקידה
מעשן: פיכס בחיים לא מקלל: לא בפני ההורים
שר: עושה שפתיים
מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה? באוניברסיטה.. היית רוצה להתחתן? כנראה אתה מאמין בעצמך? תלוי בקשר למה.. אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה ז"א? אתה פריק של בריאות? לפעמים.. אתה מסתדר עם ההורים? מנסה אתה אוהב ברקים? לא! מתכרבלת כמו ילדה קטנה בשמיכה ומחכה שהם יעברו עד שחוזרת לישון
אתה מנגן על משהו?חבל שלא למדתי מעולם.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? עוד לא..אולי בקרוב
נדלקת על מישהו? לא בטוחה רחיצה בעירום? גם רחיצה בבגד ים אני לא עושה.. גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? יכול להיות הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כל יום
נפגעת ממישהו? פעם או החודש? שיהיה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מהנדסת ממתקי ג'לי איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד נשמעת עצובה וקפואה..ממ סקוטלנד, ספרד אולי, אוסטרליה.. צבע עיניים אהוב? מזה משנה? צבע שיער אהוב? כהים בעיקר.. ארוך או קצר? בתיאוריה ארוך, בפועל יוצא קצר
גובה? לא גבוה עד כדי שיגרום לצוואר להיתפס (וזה אשכרה קרה..) משקל? שלא ימחוץ אותי..אני קטנה /: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים או משהו אכלת? חצי שעה, גמדים תות
התנשקת? כ-4 חודשים התאהבת? התאהבתי או הייתי מאוהבת? לפני 4 חודשים.. נשבר לך הלב? בלאט. 4 חודשים צחקת? כנראה מתישהו היום בכית? ממ נראה לי שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ליז אתמול :) חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שישי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? 26.6 מסיבת סיום לבשת חצאית? בלעכס, 7.9.06 חתונה של אחותי קנית בגד? שבועיים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא היה את זה כבר? הקדישו לך שיר? כמה שנים שיפרו לך את המצברוח? ממ אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דיי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? משהו כמו 150 שח אבל היה מזמן.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? נוכחי רביעי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מה אכפת לכם.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ושוב..מה אכפת לכם.. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) תפוז פורומים
והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? *אוכל של סבתא* ממ עוגות בעיקר
למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו כל מה שאני צריכה והוא מגן עליי מקור.. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה קומה 4 באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מתחת לאדמה /: או גבוה מדיי /: או על ספינה /: או בבית מזכוכית
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מולדובה->קרית עקרון->רחובות->אשדוד אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כרטיס אשראי? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ברור, הם יותר גדולים ויש בהם מזגן מפוצל
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושנים, מסיימים חפיסות של תרופות שלא באמת עוזרות..רואים ש.ח של ריקי לייק וכאלה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? פיכסססס שונאת תרופות סבתא..צמר גפן ספוג בוודקה ששמים על הגרון, תפוחי אדמה ששמים על הגוף להוציא חום, איכס סודה עם חלב, איכס סודה עם מלח..אבל דבש עם לימון טעים
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא, סבתא, אחות גדולה ובעלה.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין :) אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ניקיון ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן, את החדר שלי פחות.

mary06

New member
../images/Emo4.gif

יצא שצחקתי על השם שלי..אבל לא בכוונה, זה נתקע שם איכשהו..

The Fantasy

New member
באמת לא הבנתי למה צחקת שם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי היה לי כיף איתך ועם ליז אתמול
מתה עלייך

mary06

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תחזרי בקרוב ותתחברי לפעמים

Shusho

New member
וואו, אני באמת עונה על זה../images/Emo12.gif

שם: מיכל תאריך לידה: 8.1.89 מקום מגורים: פ"ת צבע עיניים: כחול ירוק צבע שער: חום שרוף
גובה: 1.70 (טוב, 169.5 ס"מ אבל נמאס לי לעגל) ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: אשכנזיה לחלוטין איזה נעליים לבשת היום? נעליים נועלים. ובבוקר ספורט ולפני שיצאתי מהבסיס נעלי בקום סגורות ומכוערות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? "מתי אני מגיעה הביתה?!?!?!" מה עשה לך את היום? שנכנסתי הביתה והחתולה שלי ראתה אותי ודפקה ריצה לכיוון שלי ושמחה לראות אותי :]]] מי הרס לך את היום? וואי הרבה דברים. נתחיל מזה שקמתי בארבע בבוקר מהמוזיקה מניצנים (אחלה לשמוע היהודים, אבל למה שזה במרחק של כמעט 2 ק"מ אני שומעת את המוזיקה כאילו זה בתוך האוהל?!?!) ונסיים עם זה שמרחו לי את הצורה והמפקדת שלי כלבה החולשות שלך: תלוי מה הכוונה. הפחדים שלך: אוח שאלה כללית מדי הפיצה המושלמת שלך: כזו עם פטריות/זיתים ומלאאאאא מהתבלין הזה שמביאים עם הפיצה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור אותה בשלום
בלי לחטוף התקף עצבים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: הבוקר? "מה זה?@?!?!?! התפוצץ משהו?!!?!" (נכון ב"עוד ארון אחד" של היהודים יש מן בום בהתחלה ואז מתחיל השיר? אז מהבום הזה התעוררתי
) מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?העיניים מתי אתה הולך לישון? אוח די עם שאלות שאין לי איך לענות עליהן הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לרגעים שקמתי לי יקיצה טבעית סתם כך... ולהרדם מחובקת בחורף. ולרקוד בחורף. נמאס לי מהקיץ ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: עידן... פפסי או קולה: דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק: אוף נו מתחיל עולם מופלא. ומקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל: שוקולד, אבל אם זה דני אז וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לפעמים מקלל: ח יותר מדי שר: כשבא לי
מתקלח כל יום?כמה שיותר פעמים ביום... התאהבת פעם? בוודאי :) אתה מאוהב עכשיו? בוודאי :) רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זה הניסוח הגרוע הזה?! אתה פריק של בריאות? לא, אבל אני היפוכונדרית לא קטנה... אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? על העצבים של כולם בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו עם עיצוב... איזו ארץ תרצה לבקר? וואו, חצי אירופה וארה"ב צבע עיניים אהוב? חום, האמת.. אבל צבע עמוק או דבש צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.87! משקל? הא? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום שני
ואז לא הייתי שבוע אבל אכלת? לפני שעה התנשקת? יום ראשון התאהבת? לפני שנה וקצת P: נשבר לך הלב? העא זו שאלה קשה... צחקת? היום בכית? שלשום אני חושבת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני חצי שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חצי שעה... חיבקת מישהו/י? היום! עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? מתישהו לפני הטירונות, כמה ימים השתכרת? וואו המווווווווון זמן. יותר משנה אפילו. שכבת עם מישהו/י? שבת, ואני לא יודעת למה אני מספרת את זה בפורום היית במועדון? שבוע לפני הגיוס. חודש... לבשת חצאית? חודש וחצי? חודשיים? קנית בגד? לפני 3 שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח? אתמול! סמס מתוק כזה. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יאפ. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? חח כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 250 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כרגע אבא משלם, אבל את המס' בסלקום אני מממנת כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 בערך... קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"אני אדבר איתך אחרי האוכל"
. עידן, אחרי שהצקתי לו בצהריים. מה קרה ל"אני אוהב אותך יותר מאוכל"?
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אבא... סתם התקרצץ. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות, שעון מעורר, שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? וואלה לא יודעת. למה אתם אוהבים את הבית? כי המיטה שלי נוחה
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בדירה בבניין... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קראווילה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 8 וכי ככה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אמפישלוש האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 11 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אני לא מאמינה בדברים האלה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא ואני, וכמובן ג'ני ושוגי החתולים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? פחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? נקיון, להכין אוכל בד"כ... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בד"כ כן

TheImpactBoy

New member
נראה אתכם לא מגיבים! גרר.

שם: אביעד תאריך לידה: 3.9.86 מקום מגורים: עכו צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.75 ימני או שמאלי? שמאלי המוצא שלך: ספרדי- מקוראי- טורכי איזה נעליים לבשת היום? סנדלים קיבוצניקיים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? נערף מה עשה לך את היום? חברה שלי מי הרס לך את היום? כלום החולשות שלך: אוכל
הפחדים שלך: גובה הפיצה המושלמת שלך: מלאה בהכללל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להוציא ציון מכובד בפסיכומטרי המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איכ צבא מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אוהו חח, סתם. נערף שאלה מוזרה מתי אתה הולך לישון? מאוחר מידי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ינואר-יולי 06. כמה כיף היה.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ידידה שלי שבארגנטינה כבר חצי שנה פפסי או קולה: קולה בלבד!! מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס כמובן. דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לאאא מקלל: בטח חח שר: כן מתקלח כל יום? לפעמים פעמיים. התאהבת פעם? כה אתה מאוהב עכשיו? כה, יאבהה רוצה ללמוד במכללה? לא, אוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? מניח שכן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחח לא |טפו| אתה פריק של בריאות? קצת, רק כי הייתי שמן פעם אתה מסתדר עם ההורים? כה דיי אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? מתרי קולי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כה עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? המון נדלקת על מישהו? כה רחיצה בעירום? לא חח גנבת משהו? כה
היתשכרת פעם? המון קראו לך טיזר? המון.. הרביצו לך פעם? כן, וההפך
גנבת מחנות פעם? כה רצית למות? לא נפגעת ממישהו? המון מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? נערף איזו ארץ תרצה לבקר? אירופה וארה"ב, הכל
צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? בלונד טבעי וזוהר או שחור גותי ארוך או קצר? ארוךךך גובה? 1.62-1.70 משקל? סביר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? כרגע חזרתי אכלת? כרגע
התנשקת? כרגע
התאהבת? נו באמת חפרנות נשבר לך הלב? כיתה י"ב צחקת? היום בכית?נערףףף אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י- היום עישנת? לאאאאאאאאאאא שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני שבוע שכבת עם מישהו/י? היי היי!! היית במועדון? לפני שבועיים לבשת חצאית? חחח קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חפרנותתתתתתתת הקדישו לך שיר? כנ"ל שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 650 ש"ח, וזה בתקופת המלחמה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חברה שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMS או שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ספגטי עם שניצל למה אתם אוהבים את הבית? המקום שלייי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' כזה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? וילות מזעזעות בירושלים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אייפוד עם "חברים" האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ~ = חפירה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?~~~~~~ כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ~~~~~~ אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש ולימון מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשיש זמן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ~~~~~;; ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? דיי היה כיףףףףףףףףףף.

r e a d e r

New member
יש לך תמונה יפה של שרון דן אדל?

או תמונה מקרוב של אנט, שרואים את העיניים שלה? (ירוקות נכון? אני לא טועה...?)

goldberg7493

New member
שיהיה אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו

שם: ירדן תאריך לידה: 25.02.93 מקום מגורים: זיכרון יעקב צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 173 בערך ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: תימני + רומני (הרבה יותר רומני במראה אבל אני 50:50) איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי נעליים היום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? כנראה על ידידה שלי מה עשה לך את היום? לדבר איתה במסנג'ר מי הרס לך את היום? היא שהיא התנתקה החולשות שלך: חוסר סבלנות הפחדים שלך: נחשים הפיצה המושלמת שלך: הרבה בצק הרבה גבינה הרבה רוטב מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להטביע על סל תקני המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: וואי, אני רעב מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מבנה גוף אטלטי מתי אתה הולך לישון? בסביבות 3 4 בחופש 12 בלימודים הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: חופשת הסקי האחרונה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאחותי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? לרוב התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? תלוי כמה חמורות אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? הם יפים P: אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים?לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקן כדורסל איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב עוד פעם צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? ברונטי ארוך או קצר? ארוך גובה? 173 ס"מ משקל? 50 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 4 ימים אכלת? לפני 4 שעות התנשקת? לפני חודש התאהבת? אני כרגע מאוהב נשבר לך הלב? 3 שנים צחקת?לפני שעתיים בכית?לפני הרבה זמן...אפילו לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? שבועיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שבועיים חיבקת מישהו/י? לא זוכר עישנת? 7 שנים שתית משקה אלכוהולי? חדשיים השתכרת? 4 חודשים שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי היית במועדון? הרבה זמן שלא הייתי לבשת חצאית? בחיים לא לבשתי קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שבועיים הקדישו לך שיר? לא יודע שיפרו לך את המצברוח? לפני שעה מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אני לא דבוק לפלאפון ואני לא מבין למה אנשים משתמשים בו כל כך הרבה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 150 שקל האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 5-6 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ידידה שביקשה שאני יכנס למסנג'ר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאח שלי לא זוכר למה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות אסאמסים ושעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? נודלס עם בקר למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא המקו שיש בו את כל מה שאני צריך כמעט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? צריף רעוע כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 0 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב נייד האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, הבית שלי הוא הבית שאליו אני רגיל כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 14 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואים טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מיני שמנים מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אח שלי אבא שלי ואמא שלי בסה"כ 4 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

למעלה