שאלוןןןן

סנעיר

New member
ברוך אתה ה', בורא העתק-הדבק

בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת? בבקשה דיי
סמים? אותוחרא יצאת לדייט? כן, אבל מהסוג שיוצאים אליו לבד נדלקת על מישהו? בוודאי, אבל אז היא אמרה שחבל שעדן אמזלג עפה אז עכשיו היא כבר לא בסולם האהבות שלי רחיצה בעירום? לטובת הציבור אני מעדיף להמנע גנבת משהו? יום חופש מהצבא היתשכרת פעם? פעם פעם, או פעם החודש? קראו לך טיזר? כן, אז קראתי להם בני זונות הרביצו לך פעם? הממ...חישלו אותי. גנבת מחנות פעם? מסטיק מקיוסק, אבל זה היה כדי להתקבל לחבורה
רצית למות? לכמה דקות ואז לחזור נפגעת ממישהו?
אני לא נפגע
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? בן 17 איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד. סופסוף אפשר להגיד את זה בלי שיסתכלו עליי מוזר צבע עיניים אהוב? בהיר
צבע שיער אהוב? בהיר
ארוך או קצר? בהיר
. סתם נו, קצר, כי ארוך כבר יש לי [האהא! התחכום] גובה? 1.84...בזמן שלקח לי להגיע עד כאן הספקתי לגבוה עוד קצת משקל? 78-79 קילוגרם של שומן טהור מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? התחלתי את היום הזה מחוץ לבית :| אכלת? אז תגידו שאין כבר מה לשאול
התנשקת? שבועיים-שלושה...מיותר לחלוטין התאהבת? 11.11.2004 נשבר לך הלב?21.6.2006 צחקת? כשהיה מצחיק בכית? מי בוכה
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מתישהו החודש מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בדיוק באותו רגע חיבקת מישהו/י? אתמול, אבל בקטנה עישנת? נו, אולי דיי? שתית משקה אלכוהולי? בשבת, עם סבתא השתכרת? מזמן. אני מעדיף לא לחזור על זה, כל פעם זה נגמר ברע אחר שכבת עם מישהו/י? שבועיים-שלושה :| כן, באותו אירוע מיותר לחלוטין היית במועדון? אחח ילדודס...בימי זה עוד היה דיסקוטק... לבשת חצאית? שבועיים-שלושה
קנית בגד? אני באמת לא מצליח להזכר...שאמא תקנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? חלאסחלאסחלאס הקדישו לך שיר? באירוויזיון שיפרו לך את המצברוח? כל יום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן, בערך לכל מטרה אפשרית חוץ מלדבר אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? אכהאם זו שאלה טובה. התשובה היא לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400-500 שקל, הכל על צילצולי-ניצול ו-SMSים האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? החל מהחודש- מארנקי הבלוי והקרוע
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? כמה וכמה. תמיד כשאני חושב שמצאתי את הפלאפון של חיי בא אחד אחר ומפריד ביננו קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? לא חושב שכדאי..
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מגיא :| מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) תאורה. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז עם פטריות ועוף שרוף
למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא לא הצבא באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כל בית שהוא גדול, יפה ומרווח. רק קרוואן! כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים. פעם אחת לדירה שנמצאת רחוב אחד מעל לקודמת, ופעם שניה, אחרי שנה, כשחזרנו לקודמת. אמא נהייתה הרפתקנית פתאום ואז עבר לה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הכרטיס לנייטוויש!!! רק ככה הוא יהיה מוגן. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אני מעדיף כל בית של כל אחד מהחברים שלי על הבית שלי. יש לי בית של זקנים :| כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? לא כולל הגיחה לרחוב הסמוך- 18 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מכבים את המחלה והולכים לפגוש אנשים. בשביל מה יש גימלים לעזאזל? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? הממ...מרק עוף, חלב בתוספת דבש, כאלה, אתם יודעים...
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא. אחת. ומדיי פעם נכנס איזה חתול. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? השאלה הזו מעולם לא הייתה רלוונטית בשבילי. גם כשהיה לא הייתי עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסחוב ת'מים מהאוטו, להגיע למקומות גבוהים, לשבת רגל על רגל בזמן שמפטמים אותי בכל פירות העונה
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא, אבל יש ברירה? נתקעתי

r e a d e r

New member
הצחקת אותי אחי אבל יש לי שאלה...

איך יש לך שיער ארוך ואתה בקבע? זאתאומרת, יש לי פטור נעליים, פטור ממדי א', פטור מנשיאת ווסט ופטור מגילוח, (לא משתמש באף אחד מהם מלבד הפטור מ-א') אבל פטור לשיער ארוך? ואוו, זה מרשים! צריך להכניס אותו לרשימת פטורי הזהב (פטור יום- משהיה בשמש, פטור לילה- מגרנות מחושך, ופטור יקיצה טבעית- עד 8 בבוקר אסור להעיר את החייל למעט לצורכי פעילות מבצעית) ואוו, הייתי מת להשאיר את השיער הארוך שהיה לי לפני הגיוס... גידלתי אותו 5 שנים...

lacrimosa girl

New member
גם אני חשבתי על זה!/tapuzforum/images/emo6.gif

אנחנו חולקות סטייה/tapuzforum/images/emo69.gif

lacrimosa girl

New member
אוי, ומה שעצוב זה שקראתיאת זה מהפלאפון

ולא ראיתי את האמוטיקון... מצבי קשה.

סנעיר

New member
בשמחה,

אין שם אף אחד שיפנה אותנו כי הם עסוקים בלהתאבד כל הזמן, וגם לא נצטרך לקנות דגל, פשוט גוזרים את שלנו ומרכיבים מחדש... אז יאללה, שלושה יש, ועכשיו גם שמאלנים יכולים להצטרף אז אין תירוצים! לשנה הבאה בלאפלנד הבנויה |אישלג|

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

התנחלות משודרגת אה?/tapuzforum/images/emo8.gif

סנעיר

New member
והכי חשוב- חושך ../images/Emo99.gif

המדינה הזו [ובעיקר החלקים הצפוניים] מבלה חלק לא קטן מהשנה בלילה ארוך מאוד ולפעמים אינסופי... השיא הוא ב-21 בדצמבר- היום הקצר ביותר בשנה- אז כל האזורים שמצפון לקו רוחב 66.5º [החוג הארקטי, למתעניינים] זוכים לחשיכה מלאה לאורך כל היממה. אחרי התאריך הזה היממה מתחילה לאט לאט להתארך [אבל עדיין יש יותר מ-20 שעות חשיכה ביממה]

Liquid Dreams

New member
סעמק, למה אני גרה בדרום>_>

[כאילו, דרום שוודיה, לא פינלנד. אם הייתי גרה בצפון בטוח היו גם דברים כאלה;-;] [לא שחסר שם, בדצמבר השמש אצלנו עולה אחרי 8 בבוקר ושוקעת באיזה 4 בצהרייםD:] [למה אני כותבת רק בסוגריים?XP מילא++]

lacrimosa girl

New member
את כזאת רצינית ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

זה ממש משעשע
לא נורא, יותר תומאס לי

למעלה