שרשור חצות היום

Klayhamn

New member
לאיתן גם לא מתאים ורוד כי הוא בהיר עור

לגב מתאים הורוד

רינתי77

Active member
זה לא קשור רק לצבע העור, זה קשור גם לצבע

העיניים, למבנה הפנים ולצבע השער. במקרה של איתן, כיוון שהוא בלונדיני עם עיניים כחולות ודי בייבי פייס, זה באמת לא הבחירה הכי טובה.

goodpink

New member
הראשון עם הכחול גם סביר בחירה בטוחה של מי זה?

לאורן וגב מתאים מאוד צבעים צבעי פסטל מאוד גם איתן לבש צבעי פסל באחד הימים ומאוד התאים לו

goodpink

New member
הורוד? משבצות הלבן של ונינה לא יודעת אבל

זה כל כך לא נראה הטייפ שלהם במיוחד עם הכובע וזה נראה כל כך פשוט לא אהבתי בכלל

Rach31

New member
המבחן שלי ל"גברים" של הוילה

כשאני מנסה למדוד אנשים אני עושה מבחן קטן לאחר היכרות איתם, מאחר ואני מרגישה כאילו ואני מכירה את יושבי הווילה (בכל זאת צפינו בהם במשך חודשיים כמעט בכל סיטואציה אפשרית) אני מחילה עליהם את המבחן שלי: אני שואלת את עצמי אם הבנאדם ישב באוטובוס ויראה אדם זקן עולה כשאין לו מקום לשבת, האם הוא יפנה לו את המקום (זה מעיד המון על אישיותו של אדם וטוב ליבו) איתן - יעצום עיניים וישחק אותה ישן אורן - יבחר נק' בחלל האויר ויבהה בה כאילו ועבר כריתת אונה בן - יתלבט עם עצמו זמן בלתי מבוטל על זכות ראשונים וכשכבר המצפון יציק לו הוא יקום - אבל אופס מאוחר מדיי - מישהו אחר כבר קם... הוא ירגיש טוב עם עצמו כי בליבו הוא מאמין שהיה קם בשביל לפנות מקום לזקן על אף שבפועל נהג אחרת יוני - יקום מיד אבל יעשה זאת ברעש תוך מבט שופט לעבבר הסביבה ותוך חיפוש גילויי הערצה מסביבו. הוא גם יספר לכל מי שיקרה בדרכו כי הוא ויתר על מקום ישיבה למען אדם אחר גב - יקום מיד, באלגנטיות, בשקט ולא יחשוב יותר על העניין. מבחינתי, לא משנה במי גב יבחר - הוא ראוי למליון!

poseidon111

Active member
שכחת לכתוב שגב גם היה נותן

לו סכום כסף כדי שיקנה לעצמו מכונית,על מנת שלא יצטרך להיתקל בטיפוסים כמו איתן, בן, יוני, ואורן. הוא היה נותן את הכסף באלגנטיות כמובן.

Rach31

New member
חחח לא הייתי מגזימה עד כדיי כך! אבל נראה לי

שלפי החומר האנושי שיש שם, הוא עדיף על כל הגברים האחרים בוילה או יותר נכון על כל ה"גברים" האחרים בוילה...

poseidon111

Active member
חבל שלא הבנת את כוונתי

זה היה בציניות.לקבוע דברים כפי שאת קבעת ללא ביסוס וללא שום שמץ של עובדות להתבסס עליהן, הוא מצחיק בעיני
.

Rach31

New member
מצחיק בעיניי שזה מצחיק בעינייך...

אנחנו רואים את הבחורים האלה מתנהלים בבית כבר חודשיים, בפתחו של כל אחד מהם היו אין ספור הזדמנויות להוכיח גבריות אמיתית מהי... אני אתן לך רק כמה דוגמאות: 1. בשבועות הראשונים ניתן היה לראות בבירור שאין להם שום רצון להכיר את הבנות על אופיין - הם אוטומטית נמשכו לכוסיות ולטיפשות של הבית - ראה ערך דניאל, קרן וליהי וגם המשיכו בקו הזה לאורך כל התוכנית. דווקא הבנות עם העומק קיבלו כיסא שני אצל הבנים... זה מעיד על משהו, פחד להתמודד עם איכות. דווקא בחורים שכביכול מצליחים בחייהם המקצועיים, עברו דבר או שניים בחיים בחרו להתביית ולקשור עצמם לבחורות תת רמה. 2. איתן וחבריו (למעט מקרה בן שהגן על ליז מול איילת) בחרו להתעלם שוב ושוב ממצוקות של בנות בוילה, אם עינבר (בהתחלה כאשר מצוקתה הייתה אמיתית ודורשת תשומת לב) אם ליז ואם איילת בהמשך. 3. למרות הוכחות חותכות שניתקלו בהם בנוגע לאופייה האמיתי של אתי, רישעותה, סילופי הדברים וכוונותיה הזדוניות - הם המשיכו ותמכו בה. 4. כל גילוי של הרמת ראש מצד אחת הבחורות נתקל באגרסיביות מצד הבנים (ראה דיבור משפיל מצד איתן באופן חוזר ונשנה מול ענבר "עכשיו שנוי לא פה אפשר להפסיק לדבר ככה(בתינוקיות), ראה מקרה ליז שאמרה את מה שעל ליבן של כל הבנות היה בנוגע למצב הדברים בו דניאל משתכרת לשוכרה השכם וערב ובעודה שיכורה איתן זורם עם הסיטואציה ה"אינטימית" כפי שהם כה אוהבים לקרוא לה. בסה"כ אמרה שהיא חשבה שזה סוג של ניצול ועשו עליה עליהום מול כל בני הבית בסלון עד אשר למסכנה לא נותר אלא להודות שנאנסה מול כל המדינה!) 5. חוסר כבוד לדיירי הבית באופן רציץ (התעלמות מופגנת לעתים מהבנות, גם בהדחה שבה עפה ענת הם ציחקקו כל הפרק בסלון ופשוט התעלמו באופן בוטה מכך שאחת מהבנות עוזבת ואפשר להתנהג קצת בכבוד לרגשות שלהן, אפילו הבנות לאחר הפרק דיברו על כך והיו מזועזעות מזה! היעלמות מאירועים חברתיים - אפילו מסיבת יום האהבה נתקלה בהתעלמות מאיתן, סינון הערות עוקצניות לאורטל וליז - "סיור אתרים" היכן שליז הייתה בוכה) 6. ניצול מופגן של מעמדם ככאלה שאינם מועמדים להדחה (כמעט ולא משתתפים במטלות הבית, סינון רמזים מופגנים לפיהם בנות שרוצות להישאר צריכות לדעת מה לעשות (ראה ערך בן - החדשות כבר יודעות מה צריך לעשות בכדי להישאר פה והעובדה שאין ביקורית פנימית אחד על השני. בן אמר דבר מגעיל ובמקום להעמיד אותו במקומו פשוט מתעלמים) 7. התנהגותו של איתן אליטיסטית ומתנשאת באופן כללי, הוא טוען שאינו גזעני אבל מרוב שהוא טוען את זה דווקא נראה לי שהוא כן גזעני! ("היא לא הסגנון שלי... \ יש לה מנטליות מסויימת \ היא באה מרקע אחר מאיתנו...") 8. חוסר יכולת להחזיק שיחת עומק אחת! אפילו אחת! מתי ראית את אורן, בן, יוני או איתן מדברים על משהו מהותי בחיים? משהו שישבה אותנו הצופים דוגמת השיחות שיש באח הגדול על החיים, על תובנות, על משהו עמוק! 9. חוסר מודעות סביתית - היה קשה לאיתן לישון לילה אחד באוהל בכדי להזדהות עם אנשים שיש להם קצת פחות ממנו? להזדהות עם אוכלוסיות חלשות? אין בו ולו טיפת חמלה או אמפתיה לסביבה \ לאחר. טעות ליהוקית ענקית!

נטלי1013

New member
החדשות במשימת סטייל

עכשיו נתחיל להכיר את הבנות קצת יותר מקרוב

goodpink

New member
גב אמר שלא אוהב משבצות מעניין אם יבחר חן בכל

מקרה. ועל איזה בת הם הולכים האם ילכו על מישהי לא מאיימת שלא נמשכים אליה וכו

N o a m V

New member
../images/Emo6.gif בקיצור עבדו על הבנות

זאת לא היתה משימה אמיתית