שרשור חצות היום

noaxxx

New member
קודם קרן חשבה שמראים לבנים את הת.ז.

של החדשות, אז מסתבר שהם צפו במשימה.

goodpink

New member
נראה לי הם הלכו על הבחורה שהכי פחות נמשכים

אליה. לא היו בוחרים חן או ונינה מסיבות שונות

Klayhamn

New member
אני לא ראיתי

איזה פרצוף היה לו? עכשיו הבנות עסוקות בלקטול את ה-OUTFIT שמור בחרה ראיתם אגב את הפרצוף שענבר דפקה ברגע ששמעה את איתן מחמיא למור?

לואיזה7

New member
קרן מודאגת שמור תבחר בגב והיא אתו בחצר

של הבנים. היא הלכה לחפש אותו. גב אמר שהוא לא רוצה ללכת להופעה בת"א, כי הרבה שם מכירים אותו. קרן אמרה שהיא מבינה אותו.............. היא כנראה מבינה גם את עצמה........ מחזקת את החלטתו לא לצאת לדייט... לטובתה האישית.

goodpink

New member
ליהיא המגעילה מי היא חושבת את עצמה הסטיילג

שלה לא משהו מיוחד זה שאתי אומרת לה אומר דרשני...לא לטובה אתי שקרנית ליהיא חושבת שהיא מתלבשת הכי יפה ויש לה סטייל אבל ממש ממש לא בגדים יקרים או אפילו סבירים לא אוהב שיש לה סטייל רוב השילובים שהיא עושה הם על הפנים הרבה בגדים לא יפים ושלא נדבר על העגילים המגעילים שהיא משתמשת והמשקיפים מי היא חושבת את עצמה בווילה אהבתי את הסטייל של ענת בנתיים אוהבת של וניינה ושל חן לליז גם היה סטיל יפה בבגדים של השידור דניאל גם יש לה בגדים יפים רק לא תמיד אוהבת הכל ענבר ביום יום יודעת להשתמש בבגדים שמבליטים את הנכסים שלה בעיקר את החזה אבל לא באופן גלוי יותר מידי אלא מרומז ועושה את זה לסקסי גם לפעמים היא מתאימה בערב אבל לרוב זה לא באמת סטייל אלא פשוט ביותר רק מה מתאים לה ורוב הבגדים שלה לא משהו כל השאר לא אהבתי בכלל הגרוע ביותר זה קרן איילת עדי אתי

noaxxx

New member
היה לו את ה 'חיוך דפקו אותי'

בערך כמו שהיה לו כשגב נכנס לוילה.

goodpink

New member
הבעיה העיקרית בתלשושת זה המכנסיים וגם חוסר

צבע שגב אוהב צבע פסל בוהק וכו לא צבעים כהים לאף אחד מהבנים לא מתאים צבעים כהים... אבל גועל איך שליהי התייחסה לזה מה זאת אומרת מביך ללכת עם החולצה בסה"כ חולצה לבנה מה מביך בזה מביך אולי להיות כמוה ולמכור את עצמך בשביל להישאר במשחק

noaxxx

New member
צר לי, לא התעמקתי בתלבושות. אני בעיקר שומעת

בלי לראות. העברתי לרגע רק להקראת המשימה כדי לראות את התגובות של כולם.

goodpink

New member
נשמע משימה כיפית ומצחיקה אבל מור זיהתה שזו

שחקנית? פה לדעתי יכול להיכנס שיקול של בחורה שלא נמשכים אליה לבחור בה וגם מישהי עם קול כמו שלה וכו הסיכוי שתשמע אמפטית יותר גדול מבחורות אחרות וגם הלוק כמו שענבר רוב הסיכויים לא משנה מה הבחורות האחרות יעשו ענבר בגלל הקול והלוק תוצג לכאורה הכי אמפטית

adiyon2

New member
איזה ייבוש דפק איתן לאתי

היא מראה לו אסאמאס וצוחקת. הוא אומר לה על יד כולם, אני לא צוחק מזה. היא התעקשה והוא אמר בקול רם יותר, אני לא לוקח חלק בלצחוק על אנשים. היא המשיכה אחריו והוא הפנה את הגב.

noaxxx

New member
וואלה פספסתי, נחמד. אבל למה ענבר קיטרה עכשיו?

אמרה משהו שמטרטרים אותה כל היום...

N o a m V

New member
מור בחרה לקחת את גב

היא אמרה לאיתן שהיא לא רוצה להיכנס בקשר שיש לו וזה לא הסגנון שלה.

למעלה