ל"הפתעה " לג'קו בגהה

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך

a d i d a s 2 1

New member
נובה! יפה שלי! שבוע טוב! אוהבתותך!

יאללה, האמת שבדיוק היום תכננתי לשלוח לך מסר בקשר לזה... עדיין אין לי מושג אם אני אגיע בסוף או לא, משהו ...צץ :) לא חשוב.. העלתי לעצמי את התמונה הזו בראש, וזו תהיה סוג של בעיה, שנכנס כולנו לאותו תא קטן לא? לדעתי זה סוג של..יהרוס את הרעיון לעשות את זה במפגש פורום... הרעיון הוא לשיר את כל השיר במלואו????

Nova5

New member
לדידה - כן, זה סוג של...

למה לא שומרת את זה כהפתעה למפגש? כי הימנון עד המפגש צריך להקלט טוב טוב אצלו ואצלנו...ולשבת טוב בראש לדעתי, משרד בגהה יתאים לכמות האנשים התכנון הראשוני - כן לשיר עד הסוף - תלמדו מילים
, סתם.. אשכפל דפים

shongold

New member
באשר לשיר "היא כל כך יפה"

כהמנון בעיני מקסים - בחלט חוויה מתקנת ורצוי בהחלט לראות את האודישן מס' 3 של ג'קו בו הוא מנסה לשיר אותו, וגל מפסיקו מסיבת..מתקתק מידי - ובעיניו של ג'קו זה אחד השירים הכי הכי מקסימים שנוצרו. על כן הרעיון של השיר הספציפי הזה הוא מאד נכון. אני באופן אישי מאד אוהבת את השיר. הסכמתי לכך נובעת לא בגלל טעמי האישי אלא בגלל מה שג'קו עבר בעטיו. באשר לשירת המקהלה באמת ..מביך..אבל כקבוצה ששרה ולא כסולן בודד, במידה ואני מגיעה אתרום...את תרומתי למאמץ המלחמתי...!

shongold

New member
מה ג'קו אוהב - על זה צריך לשים

את הדגש, ולא על בחירה אישית של כל אחת, ואנו יודעות מה ג'קו אוהב. יש לנו סימוכין על כך בקול בצבע במראה...ואפילו בשירה..!

kapit5

New member
רעיון ניפלא-אני רק אתפדח עם השירה

אני חושבת שזה רעיון ניפלא לעשות לו חוויה מתקנת.השיר באמת יפה. אני רק חושבת שיהיו לנו בעיות טכניות של איפוא לשיר כי ברקע תמיד יש את המוסיקה של המועדון. לי באופן אישי יש קול נורא אני מקווה שיש בנות עם קולות נורמליים ככה שכמקהלה זה יעבוד.

livi4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

יאנוש'קה , איזה רעיון מדהים !!! אהבתי מאד! קודם כל את הרעיון של חוויה מתקנת ושנית, הרעיון של ההמנון - איזה יצירתית ומקורית את !!!! יש לך את זה אוהבת אותך ואשמח לעשות זאת וכמובן כל מה שיעשה טוב לפורום ולג'קו שלנו המקסים!!!

alona37

New member
אהבתי את הרעיון!

אבל צריך לשנות את הנוסח שלו.. כאילו אנחנו שרות עליו... כגון:"הוא כל כך יפה.." כי אחרת אני לא רואה בזה משהו מיוחד. דעתי האישית בלבד..

shongold

New member
ג'קו אוהב ואהב את השיר כפי שהוא

ברגע שמשנים את הטקסט, לא השגנו את המטרה שהיא - החוויה המתקנת!

קניה 1

New member
'צטערת, אבל נראה לי מביך ../images/Emo187.gif

אני מקווה שכאן בפורום יש מקום לחילוקי דעות וחופש ביטוי, כן? אני מדמיינת את הסיטואציה וזה נראה לי ממש מביך, בעיקר בשביל ג'קו. לא נראה לי שזאת תהיה חוויה מתקנת נראה לי שזאת תהיה חוויה מביכה עד מפחידה.... זאת בכל אופן דעתי.....

Nova5

New member
../images/Emo13.gif

מביכה, מפחידה או מתקנת? אני משארת שמתקנת - גם בשבילו וגם בשבילך - תשלימי פאר של כמה מפגשים ... או שקקי לתוצאות בלי להיכנס לעסק

livi4

New member
בטח שיש מקום לחילוקי דעות - אנחנו

חברה דמוקרטית - מה לא???????????????? אני רואה שדווקא לך קשה עם הקטע של לשיר - אבל מה דעתך בנוגע להימנון???

אז זהו,שנכנסתי בעיקר בשביל זה...

אולי נשמעתי בוטה מדי למעלה... ומקווה שאפחת לא נפגעה... אבל אני אישית מתפדחת במצבים כאלו, אני גם לא שרה בקריוקיייי.. וצריך לחשוב על זיקו עצמו, אם יתאים לו בכלל שחבורה של 15 נשים,ייפלו עליו..ויתחילו לשיר ב1:00 לפנות בוקר... זה נשמע לי מתאים יותר להופעה המובטחת מול הפורום... אבל מי שהולכת על זה...שאפו על האומץ..

למעלה