ל"הפתעה " לג'קו בגהה

• פותח הנושא Nova5
  • פורסם בתאריך

Nova5

New member
חח, ללי, זה נשמע כמו ברכה מאפיפיור

תאמיני לי חשבתי על זיקו, על הזמן (לדעתי זה יהיה לא 1, אלא 2 ) וכל מה שמסביב חוזרת על הנקודה - בהופעה של פורום "את כל כך יפה" כהמנון צריך כבר להיקלט ולשבת בראש של כולם

קניה 1

New member
נובה מותק, באמת לא אישי

ואני יודעת שיש לך כוונות טובות, אבל מה זה המנון של הפורום??? אנחנו לא מדינה... אנחנו אנשים שאוהבים זמר ומוזיקה... למה המנון?? בעיני זה קצת הזוי...ולא מתאים

Nova5

New member
אז "המנון", תשימי את זה במירכאות

הכי גדולות שיש או שתמצאי לי מילה שתתאים לשיר הסיום למפגש עם הפורום - שיר שהייתי רוצה לנסות הרבה לפני סה"כ זה רק סמנטיקה

O.K....זה נשמע כבר יותר

לעניין, השאלה באיזו מתכונת המפגש הזה הולך להיות.... בקיצור...עד למפגש יש עדיין זמן...

shongold

New member
תוספת: ישנה אחידות דעים..מפדח כן

מביך כן, הזוי מעט, הקולות...ולא מן השמים... הסיטאוציה מלחיצה אפילו מלאכותית, כאשר הכל נדחס לחדר עם המון..נשים מול אחד ג'קו. בהחלט אפשר לסתום הגולל ולהחליט שיורדים מן הענין. ומן הצד השני לאור 'היכירותנו' את האיש ואת מעט החוויות שעבר - המחווה הזאת שלנו עבורו תהווה את המתנה הכי גדולה שניתן לתת למשהו שנבצר ממנו לקבל קודם לכן - ובמיוחד ש'יודע' במה זה כרוך עבור כולנו...!

shongold

New member
את חלק משורת המקהלה...ברור..

תתקבל בברכה גם להקת ...בצורת...תנועות שפתיים גם זה משהו! מילמול..גם הולך..העיקר האחדות..הכל בשם האחדות ולכבודו של..

דורית41

New member
זה מביך עבורנו...אבל,נראה לי

שלג'קו זה לא יהיה מביך,נראה לי בסבירות גבוהה שהוא יאהב את הרעיון.-זו פשוט מחווה חמודה. ה'פקדת קניה ,לעריכת המסדר הכתף שיק....

דורית41

New member
משמרת לילה כבר התייצבה?

נראה לי שכולן הלכו לרקוד עם ארז טל במועדון לילה,ןהבריזו מהמשמרת, או,שכולן החלו בחזרות למופע בגהה. נובה אמרתי לך שבמוקדם או מאוחר תהיה הופעה של הפורום בקיסריה.צריך להכין את חצאיות המלמלה הורודות להופעה.

דורית41

New member
קארינושששש-

זה לקניה,כי היא ראש מחלקת שרשורים.....ואת תעשי החל ממחר רק הכתף שיק וירטואלי.!!

עוד מעט תתחילי לשחק סנוקר...

לעשן ולצאת עם בחורים.... שיבוא שלום עלינו ולילה טוב...

למעלה