M..M..McWeekend

Charley XD

New member
XDDDDDDDDDD

הציטוטים
גם את שומעת כל השבוע לינקין ? ייאי זאת לא רק אני XDDDDDDDD CSI נראה לי ראיתי פרק השבוע של זה
היה שם שחקן שממש היה מוכר לי !

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח כע, חרישות מטורפות.

איך קוראים לו? כי חשבתי שאחד מהם הוא סקוטי מאחים ואחיות ומסתבר שהוא לא OOOO: 333>

Charley XD

New member
אני לא זוכרת XD

אבל הוא היה בפרק עם מרוץ מכוניות זה באמת זה ? שאני שלא אצא עוד יותר מפגרת ממה שאני XD

Charley XD

New member
אני לא רואה את זה בכלל XD

סתם זפזפתי והיה אותו והוא היה ממש מוכר לי ! אני חושבת שהוא שיחק פעם במכושפות ><" בגלל זה אני גם לא בטוחה שזה זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים

XDDDDDDDDDDDDDDD והתמונה של טום XDDDDDDD דאגי.
בריאן.
חחחחח סורי כפרה, אין לי הרבה להגיד
33333>

just orr

New member
האוס. ../images/Emo47.gif

חחחחחחחחחחחח הם שכחו את הדגים בבית הקודם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "אתה הומו?%#$?^?@ תענה לי!!!!!!!1111111 תענו לי!!!!!!!!!!!111111 אתה הומו?%#?% הא?@?#%$? אז למה אתה מתפשט?%%? יאואואוא אנחנו הולכים מפה. איכסה" וכך נותרו להם דאגי ונעם לבדם במנהרה. חחחחחחחחחחחחח הורג אותי כל פעם מחדש.
פאניק
[אני יודעת שאמרתי את זה כבר יותר מדי פעמים XD]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דפוקים, הא? XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אותי.
חחחחחחחחחחחחחחחחח אני גאה ומאושרת שגרמתי לעוד מעריצה להיווצרD:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDD

נו, הציטוטים זה ברור לא?

Yu vi

New member
ראיתי עכשיו תסירטון על מת'יו שפרד../images/Emo85.gif

זה פשוט נוראי ומזעזע ועצוב ומרגש ועוד המון דברים. ואני חושבת שכולם צריכים לראות אתזה בשביל להבין איזה אנשים דוחים יש בעולם שלנו >< ~איזה לילה מבאס עובר עליי חחחחחחחח~

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים
אני אוהבת את החלק של "דברים שרק מעטים יבינו" <: אני עדיין נקרעת מה"אתם הומואים?!?!תענו לי!!" XDDDDDDDDDDDD [אבל למה לעזאזל הן לא ממשיכות @^%#$] השיחה שלך ושל יובי חחחחחXDDD 33333> שיר את יודעת מה יש עוד 8 ימים? ~חחחח תודי שאני קרצייה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דונט ווי אול? D:

כי הן פרוצות#%#@ XD מממ ג'י, לט מי ת'ינק... XDD ברורוש שיש לך יומולדתDDD: 333333333> אגב, העלתי לך ת'אלבום... אז כנסי לשם. XD

למעלה