../images/Emo210.gifHer skin reflects behind the blur../images/Emo14.gif
I'm intoxicated where am i from, why am i here? Youre so predictableeeeee Her fingers running through my hair, i have a new addiction She steps out from her underware,
so beautiful. SUWOS.
מצעד הלהיטים של מקפליי: Bubble Wrap [לייב בUCAP] גאאאאאש
Friday Night- live GH tour
~סגידההההההההההההההה~
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הממממממ
Bullet For My Valentine
Suffocating Under Words Of Sorrow
The Poison
4Words To Choke Upon All These Things I hate Hand Of Blood Hit The Floor Waking The Deamon
Take It Out On Me
Evanescence
Going Under Everybody's Fool Bring Me To Life Taking Over Me Haunted
Secondhand Serenade
Fall For You Maybe Your Call Vulnerable Paramore- Let The Flames Begin Paramore- Thats What You get The Gorillaz - Dare You Me At Six- If I Were In Your Shoes ------- בשבילך
מיקי
XDDD -------- Alesana- Congratulations I Hate You Flyleaf- I'm So Sick Flyleaf-Cassie Enter Shikari- Sorry You're Not A Winner The Devil Wears Prada- This Song Is Called Atreyu- Bleeding Mascara Atreyu- Demonology and Heartache
הלהקה המגניבה של השבוע: נמנמנמממ.....נלך על בולט
אלבום שחרשתן עליו: the poison-BFMV
קליפ שעשה לכן את זה: בבלראפ- לייב UCAP טור (לא מומלץ לבעלות לב חלש כגון----- את-- מיקי.) XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי? DDDD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כסף. ואמא. חארות.
משהו ששימח: אנא עארף XD
משהו שהעציב: .........................................
ציטוטיה: חחחחחחח יש במקוויקנד של פוני
התירגומים שלנו לשירים אבל בעיקר לdear maria של ATL
נמנמנמנמ... גם יש את 'ליל שישי'
;; " ישן במהלך היום כי אני עובד כל הלילה זוז מהדרך דברים קמים לתחייה הסתכל לשם---- עוד קטטה! כנראה שהייתי צריך לראות את סימני האזהרה! ~אנחנו יכולים להיות ביחד~ אני לא מחפש קרב ~לשנות תעולם ביחד~ רק רוצה לעבור את הלילה ~לעשות הכל ביחד~ הם באמת נותנים לי את העייי-ייייייי-יייייייי-עייייייין אני חושב שאני הולך לאבד את זה, לאבד את זה, לאבד את זה אני חושב שאני הולך לאבד את זה, לאבד את זה, לאבד את זהההההההההה היי! אני חושב שאני הולך לאבד את זה, ה---- קירות מגדלים אוזניים אני פרנואידי! לא צריך להרגיש את מה שאתה יכול להתעלם ממנו אל תיתן להם להכינס, אל תיתן להם לצאת נתתי לך משו שאתה יכול לצעוק עליו! ~אנחנו יכולים להיות ביחד~ אני לא מחפש קרב ~לשנות תעולם ביחד~ רק רוצה לעבור את הלילה ~לעשות הכל ביחד~ הם באמת נותנים לי את העייי-ייייייי-יייייייי-עייייייין אני חושב שאני הולך לאבד את זה......... " זהו אינלי כוח יותר.
מתנגן בראש / בפלייליסט: evanescence-imaginary // bring me to life
המלצת השבוע: נממממ................... תשמעו בולט
תמונת השבוע: מואה?