M..M..McWeekend

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif שבוע יבש \=

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי מוזיקה בכלל כי אין לי מחשב ובמחשב השני אין שירים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
כנ"ל
הלהקה המגניבה של השבוע:
אף אחד ><
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ארתור D: [אני רואה כל בוקר] וזהו נראלי O=
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המחשב שלי מת והמיליון עבודות והמבחנים שיש לנו לעשות לפסח
משהו ששימח:
קניתי מכנסיים עד הברך חמודות היום [זה לא כל כך מלהיב אבל בכל זאת] , אמושששששקה הצטרפה לפורום
[עם כל הש' :) ] ואממ .. זהו *_*
משהו שהעציב:
המחשב ><"
ציטוטיה:
אממ יש לי קצת .. [נראלי] 1. ביום של התרגיל המורה מסבירה על התרגיל ואז היא אומרת "תפתחו את העיניים" והיא הצביעה על האוזניים 2. באותה שעה עם אותה מורה היא עוד מסבירה על התרגיל ואז היא אומרת שהוא בעשר אז ילד צעק "למה לחכות עד עשר ? בואו נעשה את זה עכשיו ! ווויוויווויוויוו" XDD כאילו קול של אזעקה ועוד ילד עשה כל של "אז-עקה אז-עקה" כאילו כמו שהיה בפיג'מות 3. זה לא ממש ציטוט אבל כזה חברה שלי שואלת אותי מתי הלכתי לישון אתמול ואני מנסה להזכר ואומרת "הלכתי לישון אתמול ?!
" חחח כאילו אני לא זוכרת מתי הלכתי לישון אז חשבתי שבכלל לא הלכתי לישון = הסניליות תוקפת =
4. ואחד אחרון שהוא לא ממש ציטוט אבל הייתי אצל חברה ואכלנו -> במבה עם שוקולד [מתתי לטעום את זה], מלפפון חמוץ עם שוקולד, במבה ומלפפון חמוץ ובמבה מלפפון חמוץ ושוקולד ביחד
אומרים שאני טועמת דברים מגעילים כמו שטעמתי פופקורן ותותים [זה די טוב
] ואני רוצה לטעום פופקורן ושוקולד וואי עכשיו שאני נזכרת אני מלא מלא מלא זמן רציתי לטעום פופקורן ושוקולד ולא יצא לי [:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר מתוך הסרט "אף פעם לא אהיה שלך" חברה שלי התחילה לשיר אותו ומאז לא הפסקתי זה על המנגינה של שיר של בריטני אופס איי דיד איט אגן , אבל ילדה שרה שם היא רוקדת מול המראה [בקליפ ביוטיוב] והיא שרה מילים שהם כאילו על בריטני זה גאוני פשוט XDD התאהבתי בזה .. אבל זה רק הפזמון ..
המלצת השבוע:
?
התמונה הכי חמה:
אין לי תמונות על המחשב הזה \=

../images/Emo95.gif נועושששש! ../images/Emo13.gif

מעניין מתי ראית תסרט הזה באמת... חחח P: ששששששש...
אונלי פור יו !

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif באמת ? [=

טבלת בשוקולד מומס או בשוקולד למריחה ? איזו שאלה מפגרת XDDDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif נההה לא שווה אני רוצה שוקולד מומס

באיזה שוקולד למריחה ? גם זו שאלה מפגרת XDD [לשם שינוי] כי אתמול טעמתי מלפפון חמוץ ובמבה בשוקולד נוטלה זה משנה איזה שוקולד ..

גרבע

New member
../images/Emo105.gif XDD

בטיול השנתי הבנות אכלו צ'יטוס גבינה
ואז הכנתי מנה חמה,והן גם רצו,אז טבלנו את הצ'יטוס גבינה במנה חמה של פירה עם ירקות XD
ועוד אכלנו את זה בחושך
כי ילנה כיבתה את האור!

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif כשמישהי לידי תאכל מנה חמה אני אדע מה

לטעום
אפילו שאני לא מתה על מנה חמה ..

נוי78

New member
לא הקאת מהמלפפון והשוקולד? חח

אממ לא יודעת אני אוהבת שוקולד השחר,אני לא כ"כ אוהבת נוטלה... השאלה היא איזה שוקולד את הכי אוהבת,אם את הכי אוהבת נוטלה אז תטעמי עם נוטלה.. פופקורן עם שוקולד מומס נשמע דוחה חחחח אבל לכי תדעי...

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gifלמה שאני אקיא ? חחחחחחח

אני לא בהריון או שאולי ..
חחחח סתם
ושוקולד מומס נשמע הכי שליטה .. אני מתה לטעום XDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif נועה,סגרנו אבל שאת כן בהריון

את לא זוכרת את השיחה ההזויה שלנו עם חריימה?
כבר שכחת?
XDD קיצר אנחנו נאכל את זה שניפגש (חה! עכשיו יש לנו אחלה סיבה להיפגש..
)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמתיייייייייייייייייייייייייייייייייי??!?

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifHer skin reflects behind the blur../images/Emo14.gif

I'm intoxicated where am i from, why am i here? Youre so predictableeeeee Her fingers running through my hair, i have a new addiction She steps out from her underware, so beautiful. SUWOS.
מצעד הלהיטים של מקפליי: Bubble Wrap [לייב בUCAP] גאאאאאש
Friday Night- live GH tour
~סגידההההההההההההההה~
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הממממממ
Bullet For My Valentine
Suffocating Under Words Of Sorrow
The Poison
4Words To Choke Upon All These Things I hate Hand Of Blood Hit The Floor Waking The Deamon
Take It Out On Me
Evanescence
Going Under Everybody's Fool Bring Me To Life Taking Over Me Haunted
Secondhand Serenade
Fall For You Maybe Your Call Vulnerable Paramore- Let The Flames Begin Paramore- Thats What You get The Gorillaz - Dare You Me At Six- If I Were In Your Shoes ------- בשבילך מיקי
XDDD -------- Alesana- Congratulations I Hate You Flyleaf- I'm So Sick Flyleaf-Cassie Enter Shikari- Sorry You're Not A Winner The Devil Wears Prada- This Song Is Called Atreyu- Bleeding Mascara Atreyu- Demonology and Heartache
הלהקה המגניבה של השבוע: נמנמנמממ.....נלך על בולט
אלבום שחרשתן עליו: the poison-BFMV
קליפ שעשה לכן את זה: בבלראפ- לייב UCAP טור (לא מומלץ לבעלות לב חלש כגון----- את-- מיקי.) XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי? DDDD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כסף. ואמא. חארות.
משהו ששימח: אנא עארף XD
משהו שהעציב: .........................................
ציטוטיה: חחחחחחח יש במקוויקנד של פוני
התירגומים שלנו לשירים אבל בעיקר לdear maria של ATL
נמנמנמנמ... גם יש את 'ליל שישי'
;; " ישן במהלך היום כי אני עובד כל הלילה זוז מהדרך דברים קמים לתחייה הסתכל לשם---- עוד קטטה! כנראה שהייתי צריך לראות את סימני האזהרה! ~אנחנו יכולים להיות ביחד~ אני לא מחפש קרב ~לשנות תעולם ביחד~ רק רוצה לעבור את הלילה ~לעשות הכל ביחד~ הם באמת נותנים לי את העייי-ייייייי-יייייייי-עייייייין אני חושב שאני הולך לאבד את זה, לאבד את זה, לאבד את זה אני חושב שאני הולך לאבד את זה, לאבד את זה, לאבד את זהההההההההה היי! אני חושב שאני הולך לאבד את זה, ה---- קירות מגדלים אוזניים אני פרנואידי! לא צריך להרגיש את מה שאתה יכול להתעלם ממנו אל תיתן להם להכינס, אל תיתן להם לצאת נתתי לך משו שאתה יכול לצעוק עליו! ~אנחנו יכולים להיות ביחד~ אני לא מחפש קרב ~לשנות תעולם ביחד~ רק רוצה לעבור את הלילה ~לעשות הכל ביחד~ הם באמת נותנים לי את העייי-ייייייי-יייייייי-עייייייין אני חושב שאני הולך לאבד את זה......... " זהו אינלי כוח יותר.
מתנגן בראש / בפלייליסט: evanescence-imaginary // bring me to life
המלצת השבוע: נממממ................... תשמעו בולט
תמונת השבוע: מואה?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifפפפפ'../images/Emo11.gif רק אני../images/Emo69.gif

מסנ! את! מייד! עכשיו! ברגע זה!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifתמונה3../images/Emo27.gifח'שיזםם../images/Emo14.gif

סתם כי באלי
XD מיכל! השבוע את מפורסמת אצלי! XDDDDDDDDD זה הכל מגעגועים.

למעלה