M..M..McWeekend

adiozery101

New member
חחחח לא קראתיי אותוו!!!

חחח המורה שלי קראה אותוו חחח זה היה מזה מצחיקק... חחח היה לנוו משהוו עם פעיל וסביל ושכחתי מזה והמורה שלנו (לא להבעהה ולשון) היא היתה איתנו והיא לא ידעה מזה פעיל וסביל אז היא אמרה לחברה שישבה לידי שתעזור ליי XDDDDDDDDDD חחחח כימעטט צחקתי לה בפרצוףף!! חעחעחחעח *^*^*^ אאיןןן לך מושג איזה בוחן טמבל היה לנוו הוא אפילוו לא דיבר נכוןןן חחח הוא כתב עם לורד על הלוחחח חחחח והוא אמר לנו כזה בנות יקריםם ... חחח מזה מפגרר זה היה יום מזה מצחיקק

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifהציטוטים XDDDDDDDDDDDD

היי יש לך את השיר שאני רוצה yael naim - new soul יש מצב שאת מביאה לי אותו להורדה?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיש מצב שאני שולחת לך אותו במסנ..XD

כי אני לא יודעת איך לעלות, אז עכשיו אני מתחברת..[ובתקווה שתהיה מחוברת..]אני ישלח לך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הציטוטיישן ../images/Emo6.gif

גם פליין וויט טי'ס עשו קאבר לאמברלה?
מה נסגר עם העולם??

Simple Girl 175

New member
../images/Emo97.gifכווווווווווווולם עשו קאבר לאמברלה

לי יש את האוסף של אמברלה.. כל קאבר אפשרי שיש [אל תשאלו למה]

sweet shir

New member
You are, you are, you are, you are what you

love.
מצעד הלהיטים של מקפליי: אווו מלאאאא.
Bubble Wrap SIASS Obviously That Girl Unsaid Things Not Alone בגרסא של MITO דיוידי. SNGE טוב, זהו. יש עוד.. אבל נמאס לי לכתוב. XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע תוצרת הארץ - נסטיה. XDDDDDDD You Are What You Love - Melanie Doane נסטיה/ליאן, אתן צריכות לשלוח לי אותו!! כל האלבומים של לינקין פארק. במיוחד: Numb Crawling Numb/Encore Hands Held High הלהקה המגניבה של השבוע: לינקין פארק, מקפליי ופאניק. אלבום שחרשתן עליו: כל האלבומים של לינקין פארק. קליפ שעשה לכן את זה: סיפורו של מת'יו שפרד.
~הנה, יובי, תוכלי לראות את זה עכשיו. סו פאקינג סאד. >:~ http://youtube.com/watch?v=7b8AbEkBNZo Aids Awareness French Campaign (Gay Version). חמוד כ"כ.
http://www.youtube.com/watch?v=ZwuwM7DbwAI תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית: האוס, הכי גאים שיש, בובות, CSI ניו יורק (איזה פרק מעולה!!), אחת שיודעת והתוכנית החדשה של אסי עזר.. "דבר עם הסוכן שלי". תוכנית די גרועה אבל אסי עזר גורם להכל להיות מקסיםXD סרט: ג'ונו. סרט כ"כ חמודD: משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זכור לי. משהו ששימח: חברות שלי D: משהו שהעציב: התעודה שלי הולכת להיות חרא ><" ציטוטיה: *naf(pi)שירD: says: תעשי את מזרחיXDDDDDD (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDD (R) U.V says: איפה אני אמצא אותו עכשיו?!
*naf(pi)שירD: says: *את זה מזרחי *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשיעור כימיה ישבתי ליד ידיד שלי שאוהב ראפ והיפ-הופ וכאלה. ממש שיעמם לי, אז סתם כתבתי שמות של שירים של מקפליי וניסיתי להיזכר בהכל. הידיד כותב בצד: McFly sucks! ואני כותבת לו: You swallow! ואז הוא: Snoop Doggy Dog! ואני: Snoop Dougie Doug! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה משעשע LOL סיפוריי החיות המזעזעים של אריאל: ArielYona says: יוו פעם היו לי גרבילים ואוגרים >: הם היו כאלה קושקושים עד שהם התחילו לאכול אחד את השני *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "עד שהם התחילו לאכול אחד את השני" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג ArielYona says: בדירה הקודמת היו לי דגים ואז עברנו לפה ואז אחרי איזה 3 ימים שסידרנו הכל וכבר היינו פה אז אבא שלי אומר-אני מרגיש כאילו משו חסר ואז אמא שלי אומרת-מה כבר יכול להיות חסר? אז אבא אומר לה-לא יודע אני מרגיש משהו ואז אחרי איזה 5 שניות אמא שלי אומרת-הדגים!!!!!!!!!!111111111 שכחנו אותם בדירה הקודמתXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא אשכח ת'יום הזה
ArielYona says: איזה משפחה אכזרית אנחנו *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה המורה ללשון: "אייש! מה אתה עושה?!" דן (אייש): "בלי כוונה." המורה: "גם אתה נראה לי בלי כוונה!" המורה ללשון מספרת על הורים שמציקים לה בטל'~ "ראיתי שהאמא השאירה לי 3 הודעות. לא עניתי לה, רציתי להשאיר אותה במתח." "היא התקשרה עוד פעם אבל כבר לא עניתי, שתדבר עם אלוהים!" חחח מורה קרועה XD דברים שמעטים יבינו. XDDD וזה בדיליי קל של שבועיים כי שכחתי מזה
* "מישהו אולי ראה עז שעונה לשם לילה?" בחור בטנגה הגיח מאחורי השיחים. "מי אתה? ולמה אתה כה מושלם?" טום שאל ועיניו נצצו. "קוראים אותי נעעעעעעעעעעעם אבל בשבילך אני הוד מלכותו" הוא אמר. * "סעמקסורסור" אמר דאגי. "אני אהבתי את האליל היווני. הוא היה ידיד אמת. התחתונים שלו היו ידידי אמת." * "שיואו, מאז שתילתלת את השיער נהפכת להיות מה זה סנוב." * באותו הזמן, נעם התלבש במכנסיים שקיבל מגבעון באי המתים. אך דאגי אמר לו-לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תלבש את המכנסיים. אתה חתיך בטנגה. הלהקה הסתכלה עליו בפליאה. "אתה הומו?%#$?^?@ תענה לי!!!!!!!1111111 תענו לי!!!!!!!!!!!111111 אתה הומו?%#?% הא?@?#%$? אז למה אתה מתפשט?%%? יאואואוא אנחנו הולכים מפה. איכסה" וכך נותרו להם דאגי ונעם לבדם במנהרה. *naf(pi)שירD: says: אריאל מסננת אותי *naf(pi)שירD: says: תכתבי לה שהיא ונה *naf(pi)שירD: says: *ז ריתנה ניסים ונפלאות says: גם אותי *naf(pi)שירD: says: כל מה שחסר לי זה זין. XD *naf(pi)שירD: says: ונה. כל מה שחסר זה זין. *naf(pi)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(pi)שירD: says: ~דפוקה~ אני: *נושפת באוויר כמו מפגרת, ללא מטרה ברורה* קמי: "מה לעזאזל את עושה?!?!" אני: "Blow job." חחחחחחחחחחחחחח
נסטיה: "ליאן, מתי לקחת את המשקפיים של קמי?!" ליאן: "לפני מלאאא זמן! איך לא שמת לב שיש לי גוש שחור-לבן על הפרצוף?" אני: "אני מקווה בשבילך שזה לא יקרה לך!" ליאן: "זה בסדר.. נשאיר את זה לקמי." אתכם זה לא יצחיקD: אני: "ליאן, אני לא רוצה לחיות. בואי נחתוך ורידים!" ליאן: "אין לי כוח עכשיו, נחתוך מחר." אני: "אבל אני לא יכולה מחר, יש לי אירוע משפחתי." חחחחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק באותו הרגע.
~דיברנו על כאלו שיש להם שני איברי מין חחח~ נסטיה: "פעם ראיתי תוכנית עליהם." אני: "ו...?" נסטיה: "זהו." אני: "אה, אין פואנטה?" נסטיה: "לא, סתם סיפרתי." אני: "איזה חמוד יאיר. הוא סאנשיין רק בגרסא השחורה." נסטיה: "מונשיין. ... מונלייט!" נסטיה: "I don't want to cock your suck." חחחחחחחחחחחחחח דפוקה שלי. 3> ~מהתוכנית של אסי עזר~ אסי עזר: "אה, ועוד משהו, אם קוראים לכם אביגיל לאפין הכתבת של מעריב, אני ממליץ לך על תרופה לכיני ערווה, משהו מדהים! את מספרת שקרים עלי ועל חבר שלי, ואני מספר עליך את האמת!" דמות ממערכון שואלת את גל אוחובסקי: "כל הזמן יש לי נדודי שינה, אז הלכתי לרוקח והוא המליץ לי על 2 דברים: כדורי שינה ו'הבועה'. מה יותר מרדים?" אסי עזר: "סתםםם! זה לא סרט משעמם. חוץ מהקטעים של דניאלה וירצר, שכל הזמן השדיים שלה בחוץ. וווו." גל אוחובסקי: "כי מה לך ולשדיים?" מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל של לינקין פארק. You Are What You Love - Melanie Doane המלצת השבוע: ?? התמונה הכי חמה: יש כמה P:

sweet shir

New member
תמונה ||

וואי, היו הרבה ציטוטים. XD חחחחחחחחח תודו שהם דומים! LOL

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo28.gifסמיילי ה"גאה" שלי../images/Emo99.gif XDD

ממש אבל!! נראה לי טום היה השראה לסמיילים בכל העולם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח דומים שזה מפחיד. XDD ../images/Emo11.gif

sweet shir

New member
יואוא זה לא מעלה לי ><

פאקינג. גררר. #@^%#@%$ רוב תודות ליובי על הסקרין קאפס הללו D: גם חברה שלי מודה לך, איפה שהיא נמצאת אי שם בפריז. XD

Charley XD

New member
בריאן ../images/Emo99.gif

טד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני חושבת שהבנת על מה אני מדברת ראיתי את זה אתמול ~מתה~

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים!!!! XDDDDDDDDD טד כזה ASSHOLE חחחחחחחחחח XD אגב אורטל, באיזה פרק את?!

למעלה