M..M..McWeekend

MyTearsDontFall

New member
Mercy <: מי באה לבומבמלללללהD:: ?

מצעד הלהיטים של מקפליי: נמ. דהארטנאברלייז. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Duffy - Mercy Jay Sean - Ride It. Seconhand Serenade
: Maybe Vulnevrable Awake Kylie Minouge - In My Arms Reba & Justin Timberlake - The Only Promise That Remains Britney Spears - Break The Ice Busted - 3AM הלהקה המגניבה של השבוע: סקונדהאנד סארנדה.
אלבום שחרשתן עליו: נמ. החדש של בריטני? קליפ שעשה לכן את זה: מממממממ. דיר מאריה קאונט מי אין :) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכביייייייייייייי LOL השניםהטובות
האוס
ארצנהדרת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ואי ממ הנכשל במתמטיקה
משהו ששימח: הכרטיס לבומבמלהההההההההה
משהו שהעציב: כלוםXD ציטוטיה: "גוש שלמות"
מתנגן בראש / בפלייליסט: TImbaland - Scream (Feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger) המלצת השבוע: ממ. אם מחפשים טוב מוצאים אנשים מדהימים
התמונה הכי חמה: טובנושליD:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאומג O: רק עכשיו שמתי לב לכינוי שלך!

OO: זה לא מהשיר של בולט פור מיי ולנטין?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifmaybe ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני הייתי כ"כ קרובה לבומבמלה ../images/Emo7.gif

אבל כמובן נדפקתי עם הביוטופ ההרוס שלי שתוקע אותי כאן לכל חופשת פסח. ממש חופשה.
אבל תהני! אוףף כ"כ רציתי את ההופעה של סקאזי ואביב
והיהודים
הולך להיות לך כייף. |מקנא|

kelly7i

New member
אני כבר בקושי כותבת=\../images/Emo71.gif

כל מקרה, קצת מהשבוע- אתמול היה חתונה של בן דוד שלי, ויום לפני הסתפרתי, ואז התבאסתי וזה, ואתמול עשיתי פן במקום אחר ואני כבר לא מבואסת כזה=] חח ממש כאב לי לוותר על השיער
וגם קצת לפני שעשיתי את הפן ראיתי שהשיער מתחיל להיות נורמאלי, ובאותו יום שהסתפרתי הוא היה ממש מכוער וכל כך התחרטתי על הכל, אבל בינתים אני עפ פן ובסדר כזה
*זאת הפעם השלישית בחיים שעשיתי פן!
אני כל כך מתלהבתXDDD* יום ראשון הזה יש לנו טיול שנתי, ל-3 ימים =| צריך להיות בבצפר ב-6 בבוקר[!] ובגלל הטיול אני לא יודעת איך ואם הפן יחזיק מעמד, ולכמה זמן וזה=\ ואני בכלל לא מוכנה לטיול הזה! אין לי כלום!=| אין לי כובע, עוד לא קניתי אוכל[XD], אני לא יודעת מה אני ילבש ב-2 הערבים של הטיול, ומה ב-3 הימי הליכה. ויושנים באוהלים, ו"אפשר בחוץ על הגשא" ואני פוחדת מחרקים
אתמול לכבוד החתונה קניתי בגדים וזה, ולא היו לי נעלים, כל הזמן אני עם נעלים ספורטיביות[ואנס], ומראה גדול כזה וכאלה, וזה אולם וזה ורציתי גם קצת שינוי, משו מיוחד, ולגוון את המחסור בבגדים-נעלים שיש ליXD קיצר, קניתי עקבים לראשונה בחיי!! זה היה כל כך מגניב!XDD פעם ראשונה ששמתי עקבים!! זה אחד החזקים, מרגישים גבוהה כזה וחשיות, ויש את הרעש של העקבXD העקב די קטן האמת, אבל אי- עקב.
אני חושבת שאני ממש אוהבת אותם
רק שזה טיפה גדול כזה ויוצא לי מהרגל. וזה ממש ממש כואב באצבעות של הרגלים אם עומדים איתם יותר מידי זמן.*אזהרה* ועכשיו, באלי להתלהב ולשים תמונה מאיך שנראיתי אתמול

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif את נראית מדהיםם ../images/Emo99.gif שששש

וכבר אמרתי שהחיים לא פיירים כשגם י"א-ים וגם י"ב-ים יוצאים ל-3 ימים? זה אמור להיות רק ל-י"ב!
תהני בטיול, שלי יום שני.
לאן אתם יוצאים?

kelly7i

New member
לרמת הגולן../images/Emo71.gif

זה היה אמור להיות יומיים, אבל עשו לנו חתימות וכאלה שיאריכו ל-3 ימיםב גלל שגם שנה שעברה התבטל לנו הטיול שנתי, והתבטל לנו השנה גם גדנ"ע, אז כאילו בתור פיצוי כזהXD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo42.gifMcWeekend../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אוקיי השבוע בעיקר חרשתי על השירים הכאפות xD Brocoli Five Colors In Her Hair That Girl ממ ... Hypnotised
MR Brightside
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אוקיי זה היה סוג של מרתון Sll Time Low
All Time Low - Dear Maria All Time Low - I Can't Do The One Two Step All Time Low - Hit The Lights 120-all_time_low-coffee_shop_soundtrack 07 - ALL TIME LOW - Lullabies All Time Low - Six Feet Under The Stars- הכי הרבה
5. All Time Low - The Party Scene All Time Low - The Girls a Straight Up Hustler All time low - Remembering sunday
וכמובן- Elliot Minor - Parallel Worlds
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק' ואול טיים לואו
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
Five Colors In Her Hair
ראיתי בהיטס
XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות
היטטטטטטטטטטטטטטטטטס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שמהחליק שקניתי (ראו במשהו ששימח
) כתוב שהוא עושה על שיער יבש ורטוב ועל רטוב הוא רק מנפח
משהו ששימח:
קנו לי מחליק!@##$%^%^&*&*)((*&%$#@!!
הוא כזה יפה והוא עושה ממש טוב
[בשיער יבש
]
משהו שהעציב:
אמ לא זוכרת, כנראה חברותXD ועלמה באילת נטשה אותי פה
ציטוטיה:
יו היו לי פ-ו-ל-! ושכחתי
אני צריכה להתחיל לכתוב אותם ... אה נזכרתי באחד
המורה ~מציירת קו לטבלה על הלוח~ : תציירו טבלה במחברת נ.: שהיא מאד ישרה... המורה: אני אפעם לא עושה קווים ישרים, אפעם- לא יוצא לי ... ע.: למה, דווקא ייצא לך קו מאד ישר! א.: יחסית אליך הכל ישר ...
וסתם נזכרתי בציטוטו שפעם מיקי שמה ואני לא יכולה להפסיק לצחוק ממנוXD מורה: ליסטן טו מי! ילד: לא אומרים את הט' מורה: אני קנואו XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Six Feet Under The Stars
המלצת השבוע:
יומממממממולדת שוקולד תעשו D: היו םאני הולכת לאחת כזאת
תקנו מחליק D: XD סתם ממ אין לי :\
התמונה הכי חמה:
המחליק השקסי שלי

adiozery101

New member
עונההה XDDDDDDD

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממממ כל השירים שלהםם *^* בערךך כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : apologaoize הלהקה המגניבה של השבוע: בארוררר שמקפלי
אלבום שחרשתן עליו: הדיוידי של מקפליי קליפ שעשה לכן את זה: אמממ נוו הקליפ של friday night תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טיטניקק!! משהו שהכעיס אתכם השבוע:קניתי את הדיוידי של מקפליי והוא היה סרוטט והיתקששרתי לחנות והם אמרו לי שאני יבוא והם יחליפו והלכתי לשםם והםם לא רצו להחליףף לי ^^^ חצופיםם!! (חחח אבל אז אמא שלי התקשרה והם היחליפו ליי !!) משהו ששימח: עשיתי מנוי ל top of the pops חיחיח סופכולסוף משהו שהעציב: לאיודעתתת!! כל מיניי! ציטוטיה: XDDD אין מתנגן בראש / בפלייליסט: הפרסומת הזאת "לרותי יש חולשה לבושםםם.." "או רותי רותיי תיקני בדיוטי לא תימצאי מקום יותר זול מזה.." חחחח המלצת השבוע: אממ XDDD איןן התמונה הכי חמה: צאנינג!!!!!!!!! חתיךך !!!

למעלה