../images/Emo124.gif../images/Emo28.gifאעאעא רונדוו-מסיבה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gifואואוא
הייה הכי כיף בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ חחחחחחחחח הגעתי לביצפר והייתה מוזיקההההה מגניבההה ומלא ילדים מהשכבה שלי וזההה ומלא מים שפכו עלינו! ואח"כ הלכנו ליםםם לא שהייתה שמש אבל וואטאוור.. ואני אשים הרבה תמונות סווווו
מצעד הלהיטים של מקפליי:
אממממממממממממ לא שמעתי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Puddle of Mudd - Merry Go Round Puddle of Mudd - Thinking About You The Red Jumpsuit Apparatus - Justify The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down שבק ס' - נופל וקם Ocean'S Eleven Soundtrack - 69 Police Lil' Bow Wow Feat. Lil' Sammie, Lil' Zane, Lil' Wayne - Hardball Missy Elliot - Ching-A-Ling Brit & Alex - Let It Go The Higher - Insurance
Puddle of Mudd - She Hates Me AI Top 10 Boys - Jason Castro - I Just Want To Be Your Everything Duffy - Mercy
הלהקה המגניבה של השבוע:
Puddle of Mudd
אלבום שחרשתן עליו:
--------
קליפ שעשה לכן את זה:
---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הרבה דבריםםםםםם
ציטוטיה:
סתם ציטוטים שמצאתי וממש ממש אהבתי
*שתי לתמידות מדברות בזמן שהמורה נתנה עבודת כיתה* המורה: "אתן מדברות על זה [הנושא של העבודה] או על 'מה הוא אמר לי אתמול בערב'?" [שעור אמנות]
*הרכזת מדברת עם איזו ערסית מהשכבה ואז* הרכזת: "ביי מותק, נשמה!" *בצעקה*
המורה לפיזיקה: אם בא לך להשלים ת'חומר אפשר לשבת על זה בבית קפה...
שני ילדים ישנים בסוף הכיתה- המורה לפיזיקה: מי מכיר את הפרק בחברים שג'ואי ורוס נרדמו אחד עם השני?! חצי כיתה: אני המורה: יופי כי יש שידור חוזר שלו מאחורה...
מורה לאנגלית: "אתם מכה שלא כתובה בתנ"ך"
"בפעם האחרונה שתקעו אותי,תלמידה שלי עזרה לי" (המורה שלי לספרות על זה שהיא נתקעה בלי דלק איפשהו)
"מתן חסמתי אותך מהאיסיקיו.." מורה בספרות פונה לתלמיד מהכיתה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
03 - Jason Castro - Fragile
המלצת השבוע:
אמממממ הסרט לב אמיץ
התמונה הכי חמה:
התמונה הראשונה מהיוםםםםם, אני וחברות