M..M..McWeekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo31.gif הגזמהה לדעתי!

סורי, אבל הוא נראה טוב וזה הכל. הוא יותר מיד מנופח

adiozery101

New member
חיחיחי לא , לא ניראליי

גם בכל הסרטיםם שהוא משחק ישש לו ככה.. הוא פשוט מתאמןן הרבה... (ניראליי ...)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo121.gifשבוע נעים ^^"../images/Emo121.gif

שיר השבוע של מקפליי: Friday Night כמו תמיד TCFC Seven Weeks Until The Summer Chills In The Evening
שיר השבוע לא של מקפליי:
V: Hold Me Blood Sweat &Tears If That's the Way It Goes You Stood Up Can You Feel It Walk On Hip To Hip
All Time Low: Dear Maria (תודות ליעל XD) וואי חרשתי עליו ברמות, וגם עכשיו אני שומעת אותו XD Six Feet Under The Stars יאלה אין לי כוח יותר
להקת השבוע: מק, V, אול טיים לואו.
אלבום השבוע: V- You Stood Up
קליפ השבוע: נהא, כלום.
תוכנית השבוע: פפ, בקושי ראיתי טלויזיה... אז נגיד ש;;; טופ דיזיין (מישהי רואה את זה? פיספסתי אתמול
)
סרט השבוע: ----
משהו ששימח: יומולדת היום לחברה שלי במסעדה D:
משהו שהעציב/עיצבן: הרבההרבהרבה בעיות כסף, בעיקר בגלל שאני פאקינג טיפשה.
ציטוטי השבוע: ממ אנלא זוכרת כלום XD אבל רק משהו שילדה מפגרת מהכיתה שלי אמרה.. היא הרצתה על איזה ספר לכיתה.. ילד: באיזה תקופה הספר? היא: זה ספר חדש ~צחוקצחוקצחוק~
אה ועוד משו.. ילד נכנס לכיתה באמצע השיעור: מסרו לי להודיע שאילן הוא ילד כאפות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אילן זה ילד מהכיתה שלי. זה היה גאוני! כל הבנים התחילו למחוא לו כפיים חחחחחחחחחחחחחח
תמונת השבוע: XD אני וסיון עשינו מיני-ונדליזם על הפסל טלויזיה בשכונה שלה לול עשינו פירסום לפורומינו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD

אני שמתי דיסק [צרוב, כןכן
] של GH בפרוייקט באנגלית ואמרתי למורה "תשמעי תדמעי את זה בזמן שאת בודקת לי את העבודה זה יעשה לך טוב" DD:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo121.gifחהחה ~בושות~../images/Emo121.gif

כתבתי על עץ
אני מושפלת, אני יודעת.
אבל היה משעמם תחת!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"ישלי תתמונה שלך, אני בא איתך, מריה היקרה... תחשיבי אותי בפנים!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ו..ו... היה גם... "ישן במהלך היום כי אני עובד בלילה
זוז מהדרך דברים קמים לתחייה
הסתכל לשם----- עוד קטטה! [
] כנראה שהייתי צריך לראות את סימני האזהרה!
" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אחחחח הונדליזם השמעקס שעשינו היה מושי נחמד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחח הסתכל לשם!

עוד קטטה! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואואאואואו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "לא תשיגאותה!לא תשיגתשיג אותההההההה!"
פאק אלייזה כזאת כאפוווותתתתת XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

" אני חושב שאני הולך לאבד את זה ,לאבד את זה, לאבד את זה! חושב שאני הולך לאבד את זה, לאבד את זה, לאבד את זהההההההההה!!!!!"
XDDDDDDDDDDDDD "הם באמת נותנים לי את העיייייי-ייייייייייי-יייייייייייייייי- עייייייייין! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחחחח שעות הפיגור שלי על טלויזיה מתכתית XDDDDD חחחחחח אמנדה נדפקהההההההה! השרטוטה זאת

למעלה