ילדים זה כאן

גלשני

New member
נשמע כל כך קשה.

וכל הכבוד לך שאת מצליחה להתמודד עם המצב בצורה כל כך יפה וסבלנית. אני יכולה רק להבטיח לך- שזה עובר. צריך סבלנות והרבה כוח ואמונה ובסוף יום אחד זה ייעלם. תחזיקי מעמד.

אוי חמודונת

אין לי פתרונות רק שולחת לך המון חיבוקים ומקווה שהתקופה הזאת תעבור מהר.

פשושולה

New member
מתוקה...../images/Emo24.gif

אין לי איך לעזור לצערי... אני מקווה כל כך שעתליה תרגיש יותר טוב בקרוב מאד, כי לא נשאר המון זמן כבר לגיל 3 חודשים. ההרגשה הזו של חוסר אונים מאד מאד מוכרת לי, כפי שאת יודעת. אין כל כך מה לעשות. רק להחזיק מעמד.

גל308

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלום יקירה.. אין עיצות מעשיות מעבר לכך שבסוף זה יעבור.. יואבי שלי סבל מקוליק חריף שהחל בגיל יומיים והסתיים לקראת גיל ארבעה חודשיםזה מתסכל זה כואב..יואבי סבל מהתקפי קוליק משעה 05:00 עד 22:00 כל היום..כל ארוחה זה היה סיוט כי כל שלוק של פורמולה זה היה צרחות..להאכיל אותו לקח שעה וחצי..כל חושפת הלידה הייתי בבית בגלל זה...מה לא קיניתי כל בקבוק אפשרי, לקחתי אותו להומופאט כלום לא עזר...... ההתמודדות היא קשה מאוד..אבל באמת בסוף זה עובר..|(להם לפחות לי זה עוד נשאר קצת)... תהיי חזקה......

הרבה תינוקות נולדים עם עיניים כחולו

ואח"כ זה משתנה. אני בטוחה שהילדה שלך יפיפיה גם אם לא יהיו לה עיניים כחולות.

פשושולה

New member
אני חושבת שזה מתקבע עד גיל חצי שנה

אטבל כבר שמעתי על מקרים שהצבע השתנה הרבה אחרי (פעם אחרונה שמעתי בגיל שנתיים, שזה נראה לי נורא מאוחר.) גם עדן נולדה עם עיניי אפורות כחולות, ואנחנו שנינו עם חום (אני כהה והבעל בהיר) אבל לשנינו יש הורים (שני הסבים של עדן) שיש להם עיניים כחולות זוהרות, ושתי אחיות עם עיניים כחולות זוהרות, אז אנחנו אופטימיים, אבל מצד שני לא ממש מתעסקים עם זה. היא הכי יפה בעולם (בעיניי כמובן) בכל צבע עיניים. אני גם חייבת להוסיף מימד אחר - לפני שהיא נולדה, נורא היה חשוב לי שהיא תהיה יפה. אחרי שהאישפוז וסכנת החיים שבה הייתה - מה זה משנה צבע העיניים, העיקר (אבל באמת העיקר) שתהיה בריאה ומאושרת.

בימבילי

New member
מה צבע העיניים שלך ושל בן זוגך?

סביר להניח שאם לא כחול - הצבע שלה ישתנה. הכחול שנולדים איתו זה לא צבע מקובע והרבה פעמים הופך לחום. כמו שאני חוששת שיקרה במקרה שלך. והצבע יכול להשתנות עד סביב גיל שנה. בכל מקרה - שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלך. ותהני ממנה (לפחות הגומות נשארו?)

הצבעים שלנו

אני כחול בהיר אבל רוני חום. סבים וסבתות: מהצד שלי כולם עם בהיר כולל הסבים וסבתות שלי, מהצד של רוני הורים חום , אחים חלק כחול ואף אחד מהסבים וסבתות לא בחיים אז אני לא ממש יודעת. כל מה שאמרתן נכון אבל קשה לי להשלים עם זה. טפשי נכון? אני לא מפסיקה להסתכל לה בעינים...

נשמע שדוקא יש סכוי

מפני שאם לרוני יש אחים עם עיניים כחולות, סימן שלשני הורים שלו יש גן נסתר לעיניים כחולות, ואולי הוא קיבל אחד מהם, והעביר לשירי. לא לאבד תקוה! (והעיקר הבריאות
)

בימבילי

New member
ברור שיש סיכוי, אבל אני ממליצה

לך להתעלם ממנו ולחשוב שהצבע יהיה חום. מקסימום בסוף תופתעי לטובה. לילה טוב

wieci

New member
אם את ובעלך עם עיניים כחולות/ירוקות

אז יש סיכוי שיישאר לה הצבע. אם לא, אז מרבית הסיכויים שהצבע יתחלף. גם ניצן נולדה עם עיניים אפורות בהירות צלולות שכולם אמרו לי שזה בטח לא יתחלף. והנה השבוע נראה לי שהצבע כבר מתחלף לו לירוק עם חום, ובטח יהיה חום. אבל, מה זה משנה? העיקר הבריאות!!

עמית@

New member
כחול הוא צבע רצסיבי, גם אם שניכם

לא כחולים ויש כחול מאחד הצדדים- יש סיכוי, לי וליוסי עינים חומות כהות ותמר ירוקת עין.

ציף שלי

New member
סביר להניח שזה ישתנה...

גם לישי יש עיניים כחולות אבל שמתי לב שהן יותר כהות מהעיניים הכחולות שלי ולכן...אני מניחה שישתנה לו צבע העיניים לחום כמו לבעלי. ואגב, יש לו גומת חן אחת בצד שמאל.

lulyK

New member
ברגע שזה ישתנה (אם זה ישתנה)

זה יפסיק להטריד אותך. לא הצלחתי לדמיין את יותם ללא העיניים הכחולות שנולד איתן, והיום אני לא מצליחה לדמיין איך הוא היה נראה אם הצבע היה נשאר. הגומות - עוד איתנו

זה משתנה.

לצערי (הקטנוני) גם להב ככה,וגם אני נולדתי ככה. לאיתן היו עיניים אפורות כמעט שנתיים. מה שכן,זה אומר שיהיו לה עיניים בהירות,לא שחורות או חומות כהות.

עמית@

New member
זה משתנה, עד גיל שנה וחצי קשה מאוד

לדעת מה יהיה הצבע הסופי. אני לא אתחיל להגיד לך את הברור מעליו, כי אני מניחה שתא יודעת אותו
(בטוחה שהיא מקסימה!!)

sipor

New member
נתחיל מזה שאני מכירה ילדה בת 8 שנים

שרק אז התחלפו לה העיניים, אבל זה באמת נדיר. את האמת הסתכלתי בגלריה ונראה שיש לה עיניים כחולות כחולות ולא אפורות כאלה שמשתנות ! לי אישית נראה שישארו לה בגלל הגוון הכחול החזק שלה שאין אותו לילדים שמשתנה להם הצבע, אז זה יותר אפור כזה.. חשוב לראות אם הלבן שלה קצת כחול, אז כנראה ישאר כחול, אם לא רוב הסיכויים שזה ישתנה. בכל מקרה.. לי נראה שלא, אבל היא מקסימה ויפה משהו משהו... לא נראה לי שישנה אם יהיו לה עינים כחולות או חומות.. היא תשאר מתוקה ... ולמה נדמה לך שזה משתנה ? תסתכלי בשמש לא בבית ותראי אם יש לה גוון כחול ים.. או סתם אפור.. כחול ים! ברוב המקרים נשאר כחול.. אפור.. יש סיכויים סבירים ש.. זהו !

dorlim

New member
אוי כמה שאני מבינה אותך ../images/Emo24.gif

גם לשני יש עיניים בהירות - צבען לא ממש מוגדר (כחול עמוק-אפור) ויש מסכת הימורים כללית מה יהיה צבען (ההימור שלי - ירוקות כמו של אחי
) מה שיהיה יהיה - היא תישאר מקסימה ויפה מחזיקה לך אצבעות שהעיניים ישארו בהירות

למעלה