ילדים זה כאן

niritcat

New member
אני זוכרת את התחושה הזאת,

ויכולה לומר שאצלנו זה אכן השתנה, לצבע ירוק-אפור מדהים. נדמה לי שכחול זמני יכול להחזיק מעמד עד גיל 9 חודשים (זה כי גם רציתי לדעת ובדקתי בזמנו בספרים). ואל תכעסי על עצמך. תני לזה זמן. בגיל כל כך מוקדם אין לך עוד במה להתמקד חוץ ממראה חיצוני. כשתכירי אותה יותר, כשהאופי, האישיות והכישורים שלה יבואו לידי ביטוי, אני בטוחה שצבע העיניים שלה יהיה פחות משמעותי עבורך. בדיוק כמו שאצל כל אדם חדש שאת פוגשת דבר ראשון שמים לב לצורה החיצונית. אחרי שמכירים כמה זמן, זה כבר לא רלוונטי.

יעל11כהן

New member
אין תשובה

אין תשובה מוחלטת לשאלתך. התנוקות מאד שונים בקשר לתחלופת צבע העיניים. לאחותי יש עשרה ילדים, בלעה"ר. עיניה ירוקות ולבעלה חומות. לגדול : לא היה ברור מה צבע עיניו. הם היו כהות ומבריקות. רק בגיל 3 בערך נקבע סופית שעיניו ירוקות עם מעט חום בעין אחת. השתיים שאחריו - נולדו עם עיניים בצבע תכלת. לראשונה זה השתנה בערך בגיל 10 לירוק ואח"כ לירוק חאקי. לשניה נשארו עיני תכלת. אח"כ שני בנים שנולדו בבירור עם עיניים חומות. אח"כ עוד שניים עם עיני תכלת - שהפכו לירוק. אח,כ אחת עם עיניים חומות מההתחלה ואז בן עם עיניים שצבע שחור מבריק שבגיל חצי שנה התייצב על...תכלת, והאחרונה עם עיני תכלת מלכתחילה. אז חלק נולדו עם בהיר - וזה הפך לכהה יותר, חלק נולדו עם כהה - אבל כשהתבהר הפך לבהיר וחלק נולדו עם צבע ברור (תכלת או חום) ברור מההתחלה. אבל יש סיכוי רב שלבתך יש עיניים בהירות. בעיקר בגלל שלך יש בהיר ולבעלך יש במשפחה בהיר. אז יתכן שהיא קיבלה שני גנים בהירים. והכי חשוב : מה שכבר אמרו לך כאן. שתהיה בריאה, שמחה ומאושרת. שיאהבו אותה בזכות מה שהיא. שתהיה יפה מבפנים וזה יקרין על החוץ. יום וב. יעל.

mevav1

New member
אם צבע העיניים תכלת לחלוטין או כחול

כחולות ממש אז זה נשאר. הבן שלי בן 12וחצי ויש לו עיניים תכלת, אבל לאחרונה נהפך לו לטיפה עם ירוק. ומיתר שלי גם בעלת עיניים כחולות מהממות וכולם אומרים שזה יישאר לה. אבל האמת היא שזה יפה ונחמד וכיף להשוויץ בה אבל בתכלס שמצדי היא תהא כושית אבל העיקר זה שהם יהיו לי בריאים ומאושרים.

הבת הגדולה של אחותי

נולדה עם עיניים כחולות צבע מהמם כמו הים וזה השתנה לירוק בסביבות גיל 5 אחותה השניה נולדה ונשארה עם עיניים אפורות והקטנה נולדה עם הצבע הירוק שיש היום לגדולה אח שלהן הוא עם עייננם חומות ועור כהה כמו הצד שלנו והן בהירות כמו הצד של האבא שלהן הם חצי עירקים רבע סורים ורבע פולני הגנים הפולניים של הסבתא השתלטו על הבנות

עינבלית

New member
לדעתי- עד גיל שנתיים זה אמור להתיצב

ליה נולדה עם עיניים כחולות צלולות ומדהימות. בערך בגיל 6 שבועות הבחנתי בגוון חום ונעצבתי, כמו שאת מתארת. אבל איכשהו הן התייצבו לא על חום אלא על ירוק מדהים...שזה הרבה יותר שווה מכחול, לא?

צבע העיניים יכול להשתנות

אפילו מעל לגיל שנה. אני מכירה מישהי שעיני בתה היו כחולות עד גיל שנה וחצי ולפתע פתאום הפכו חומות (אפילו חומות כהות!). לי יש עיניים בצבע תכלת, בהירות למדי. לשתי הבנות שלי יש עיניים חומות כהות. לקטנה הצבע עדיין לא הכי ברור ויש בו עוד קצת מן הירקרק... מה, הן לא יפות???
שמישהו יעיז להגיד לי את זה! הייתי שמה תמונה שתתרשמו אבל הבנתי שלא רצוי פה...

הי מאיה ורוני! ../images/Emo24.gif

קפצתי לבקר כאן וראיתי אותך! הנה תותי בגיל כמה חודשים (לא זוכרת בדיוק מתי. ואנסה למצוא תמונה זהה בגיל מבוגר יותר - עיניים חומות לגמרי. אבל אם לך וגם לבעלך יש עיניים כחולות בטח ישארו לשירי עיניים כחולות. טל

yaelia

New member
סליחה על הקטנוניות

אבל ממתי עיניים כהות הן פחות יפות? אני יותר מהכל אשמח אם להללי יהיו עיניים שקדיות כמו של אבא שלו. כרגע הן ספק חומות ספק אפורות. אבל לכל המשפחה שלי יש עיניים משתנות. לחלק ירוקות-חומות ולחלק ירוקות-אפורות. מאוד תלוי במצב רוח, בעייפות, וכאלה.

מעיןבר

New member
../images/Emo95.gifילדים זה כאן../images/Emo95.gif

וסליחה שאני שוה "הרעה" אבל זאת ההזדמנות לרענן ולהזכיר - אנחנו לא פורום גידול ילדים.

new mermaid

New member
הסיפור המדהים על סבתי והקוזאק...

עידוד: אנחנו ניצחנו את הגנטיקה! אני עם עינים חומות כהות (נו, סבתא תימניה) והחצי עם ירוק-אגוז. הקטנה שלנו בת 3 וחצי ועינים כחולות-ירוקות מדהימות ביופין (כ-ו-ל-ם אומרים, לא רק אמא שלה האובייקטיבית
) החצי אומר שמנדל התבלבל או שבצנעא ביקרו קוזאקים

עמית@

New member
לא, זה הגיוני לגמרי.

אם יש כחול בשושלת של אחד מכם- הוא בהחלט יכול להגיח אצל הילדה, גם אני ויוסי עם עיניים כהות מאוד. וגם אבא שלי ואמא שלי ולאחותי עינייםכחולות בהירות.

למעלה