מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo95.gifמה עשיתי בשיעורי הרכיבה../images/Emo35.gif

תכתבו כל מה שעשיתם בשיעורי הרכיבה השבוע או בכלל בזמן הקרוב.

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo95.gifהשיעור הפצצתי שלי אתמול...

אוקיי אז אתמול הגעתי לחווה תשושה ועייפה מל"ג בעומר, כי הלכתי לישון די מאוחר. אוקיי אז רכבתי על פליקס והדריכה אותי יעל זוהר המדהימה והיה לי שיעור ממש טוב. בהתחלה התחממנו והקפדנו מאד על הישיבה ועל מיקומן של הרגליםם והידיים והכתפיים והכל. אחרי זה היא שמה לנו קורות קרקע (קבלטים) ובאנו אליהם בהתחלה בטרוט ולאחר מכן בקאנטר, בהקאנטר פליקס עבר קורה אחת ובא לשנייה בקאנטר ולאחר הקורה השנייה עבר לטרוט, קשה לי להזיז אותו הוא כזה עקשן. טוב אז בסוף יעל אמרה לי שהלך לי ממש טוב, ושהיה לי מעולה. אז בקשר לטרוט שהוא עשה לי לאחר הקורה השנייה אז בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני הקורה השנייה עזבתי מושכה אחת והחזקתי את שתיהן ביחד אחת, ונתתי לו שני שוטים קטנים על הטוסיק.
חחח וזיהו ואז ששטפנו את הסוסים אז נרטבתי לגמריי, והייתה לי חולצה בצבע כחול ולא לבן! אההההמ..... וחשוב להזכיר טל הייתה על ורדה היא חיממה אותה ובול שהיא התחילה קאנטר אז ההסעה הגיעה. יאאיי, היא הייתה איתי בקבוצה! צ'או בינתיים... ותגיבו

טוי בוי

New member
יש לי שיעור מחר וביום שישי../images/Emo60.gif

יששש!!!! מחר עם נועם ויום שישי עם עדי היה ממש כיף אם אני לא יפול מטוי בוי מחר...חחח או טוי בוי או רמבו אני לא יודעת פשוט יוני אמור לרכב על רמבו ב-7 ואני ב-6 על רמבו שנינו קפיצות....אני יבקש מנועה להחליף לו סוס הוא היה על אידהו חצי הוא יסתדר עם כל סוס...חחחח או שאני פשוט יקח לי את טוי בוי כי אמרתי לאביבית לרשום רמבו וטי בוי בסימן שאלה...נראה מה היה חחח וטי בוי בטח היה לו שיעור לונג' כזה ב-3 כמו תמיד ...ואולי ב-5 אבל יוני ואני זה שיעורים קשים וטי בוי זה שיעורים ממש קלים אז נחיה ונראה מה היה... עדי נורא מעודדת אותי לקפוץ עם נועם אז אני לוקח מידי פעם שיעורים איתו וזה ממש כיף...חחח אוף לקחו את קלייד לשיעור קפיצות גם אז זה רק וא טוי בוי או רמבו

טוי בוי

New member
הטיה לי אתמול שיעור חבלז!!

דרסאג' על ג'רי והיה ממש ממש ממש טוב!!! עשינו הארחת צעד קו שבור מעגלים פניות וכל מיני והוא היה ממש חמוד וכמעט שלא רבנו על לרדת על המתג הוא היה מ-ש-ל-ם עםדי ביום שיש וביום חמישי היה לי שיעור עם נועם על רמבט הכוסון!!!!!! היה לי רע אבל נועם היה מוצה משישיבה והרכיבה שלי....

TauraMan

New member
טוב השיעור שלי היום..../images/Emo20.gif

הגעתי וישר הכנתי את דיזל(לילדים) הכנתי עם אורן ושמעון ליין של 9 מכשולים- 6 in&out ואז צעד אחד מכשול,צעד אחד מכשול ועוד צעד ומכשול. כניסה בטרוט כל הזמן.. הילדים רכבו על דיזל וטאורה, עם טאורה היה קצת מהיר מדי אבל טוב, דיזל בהתחלה היה מהיר מדי ואז לא זז והתחיל לסרב, אז שמעון רצה שכרמל תעלה, הוא עשה כמה בעיות למרות שכרמל רכבה יפה וממש ניסתה.. אני עליתי עליו(גם בלי שוט..) והתחלתי ישר קנטר כדי לפתוח אותו, נכנסתי בטרוט איטי מדי, הוא סירב, לא הענשתי אותו או כלום, עשיתי מעגל, סידרתי אותו והוא נכנס מעולה, עשיתי תא זה פעמים והיה ממש נחמד, הילד עלה שוב ודיזל לא הפסיק לסרב על הראשון... בסוף שמעון עלה וקפץ איתו(נראה לי שמעון לא קפץ איזה שנים..) ואז אני הבאתי עליתי לאימון שלנו, התחלנו ישר את כל הליין, סתם 3 פעמים כדי שהסוס יקבל את הליין באוטומאטי(ליין זה הדבר הכי טוב כדי לעבוד על ישיבה) ואז שמעון אמר לנו להתכונן לכל דבר שהוא יגיד וישר לעשות את זה, אז אני נכנסת והוא אומר לי במכשול השני תעזבי ארכובה ימין, עשיתי את זה רק עם ארכובה שמאל.. פעם הבאה הוא אמר לי באמצע לעזוב מושכות, עזבתי לגמרי והמשכתי עם הידים באוויר(אוווירון.!!!!!!)
ככה עשינו כל מיני שטויות, בלי ארכובות, בלי ידים, ואז שמעון אמר רק לי להוריד את הארכובה במכשול 2 ולשים אותה חזרה בין 6-7 והצלחתי והיה כזה כיף!!!! ואז קצת העלנו, לא הרבה.. ואז עליתי על קאיה לליין אחד והיה משמ כיף!!! הדם ואורן יצאו לקירור של טיול קנטרים וטיול הליכה ואני וכרמל (שאגב קפצה מ-ה-מ-ם על טאורה) דיברנו במנז'.. היה כיף

Shai Felton

New member
ממממ...../images/Emo170.gif

שיעור דראסז'... הייתי על אוטי. בהתחלה היא הלכה ממש יפה, והלך לי ממש לא רע. אחר כך נעם רצה (שוב) שאני יעשה שיעור שורה... בגלל שאף אחד אחר לא יכל לעשות אז עשיתי... וזה הרסה לי הכל... אוטי שונאת להיות מוקפת סוסים והיא נעשית לא שקטה כזאת, במיוחד שהסוס מאחורי כמעט עולה עליה. בקיצור אז אחר כך המשכתי לעבוד לבד ולא הלך
זה היה כל כך מעצבן!!
דורון - לא הגיוני שגם נופר וגם קלייר באו אלינו היום (הלכתי לפני שהם באו) כי נעם אמר לי שבאה רק סוסה אחת, גם אין לנו מקום שתיים. בקיצור אז מי שהיה אמור להביא אותן הגיע ממש מאוחר אחרי שכבר הלכתי... יש איזה 5 סוסות שבאות ביומיים הקרובים... גם מאפיקים ומעוד מקום.. אה ועוד משו - בשבועות יש איזה מופע/תצוגה של סגנונות רכיבה בארץ, זה בחוות אלונים (ווסטרן) ואנחנו נוסעים לשם (נעם יעשה ת'קטע של הקפיצות עם פיקולו) אז אם מישהו מגיע לשם.... למרות שלא נראה לי שיש סיכוי...

TauraMan

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif

לא הביאו אותן בסוף.. הן עדיין בגן שמואל..

Shai Felton

New member
../images/Emo105.gifהשיעור שלי היום../images/Emo105.gif

טוב אז היה ממש כייף!!! (מאמינים? חחחח... NOT) באתי מוקדם והברשתי את אוטי והיא הייתה ממש מבריקה. רק אחרי איזה שעה הלכנו למנז'. התחלתי דראסז' והיה יחסית טוב. היא לא הלכה מושלם. בהליכה היא באמת טובה אבל זה לא חכמה, היא הולכת על המתג וגם אקטיבי. אבל הבעיה היא כשעוברים לטרוט... היא ישר זורקת את הראש. בקיצר שמרתי אותה טוב עם יד חיצונית וזה מתחיל ללכת לי, אם היא זורקת ת'ראש אני ישר עוצרת ומתחילה מההתחלה.
אז הלך טוב ועשיתי מלא מעגלים קטנים לראות שהיא מקשיבה. אחר כך התחלנו לקפוץ... מה שהיה פעם גריד הפך לשלוש ערמות של קורות בשורה.. עברנו מעליהם... בטרוט ואז שוב בקאנטר ואוטי קפצה את זה ממש יפה. נעם הרים את זה בהדרגה.... וממש לא היה לי מושג מה הגובה של המכשול. בקיצור בסוף זה היה 3 מכשולים עם 2 צעדים בין כל מכשול, שהמכשול הראשון הוא 70 ס"מ השני היה 90 ס"מ והאחרון היה 110. אז היה כזה מעולה! לא חשבתי שאני אגיע למצב שאני קופצת איתה שוב גבהים כאלו... והיא ממש קטנה אבל קופצת הרבה מעל זה. אחר כך נעם אמר לי שקפצתי 110 ושהוא רוצה שאני אקפוץ את זה שוב אחרי שאני יודעת מה הגובה של זה... כי תמיד כשהוא מגלה לי אני מתחילה לסרב
וקפצתי את זה שוב .... (
) אחר כך היה איתי עוד מישהו שקפץ והוא לא ממש האמין שהוא קפץ 110 (נו באמת
) אז נעם הלך למדוד לו את זה... חחחח... להראות לו שזה כן 110 אחר כך הוא בדק מה הגובה של אוטי וזה 126... והוא אמר שהיא יכולה לקפוץ יותר גבוה. לפני שבוע בדיוק אז קפצתי איתה מטר, והוא אמר לי שה"שיא"(כן בטח
) שמישהו קפץ איתה היה 110 (לונכון!!! פעם אני גם עשיתי את זה
) ושאני צריכה לשבור ת'שיא(עלק!) אז הוא אמר ששבוע הבא קופצים 120
בחייים לא... אחרי שאני יודעת את זה.... טוב אז.... זהו... סורי על המגילה

GrEeNwOmAn

New member
כוסית שכמותך כנסי...../images/Emo95.gif

אם את לא קופצת את ה- 1.20 אני יבוא לשם ויקפיץ אותך עם אוטי, אני ירים אותה ואותך, את רק תשבי ישיבה קלה, אני הבילבית עם הצמות הבלונגיניות! הגינגיות , כי סתו עם הבולנג'יניות! נכון???

GrEeNwOmAn

New member
אוקיי הסבר...

ריגוש. אנחנו בטלנובלה אחת גדולה. סתיו בלונג'ינית ואני התחקיתי לבילבי והיא ג'ינגית יא כוסית!

השיעור...

השיעור האחרון שלי היה ביום שלישי. ובאותו יום היה לי טיול של שעתיים וחצי. הטיול היה ממש כיף אבל מפחיד בגלל שהסוס שלקחתי (טאקסי) הוא ענק ומשוגע-לא רגוע . בשיעור עשונו קפיצות (שלוש ברצף) והיה ממש כיף

וואיי היה לי מצד אחד ממש כייף אבל..

מצד שני ממש מפחידדדדדדד מחר אני יספר הכול!! כי אני חייבת לטוס לישון!! אני רק יגיד שהיה אצלנו היום ארוע של כל עובדי המלונות של שרטון מוריה בחווה.. והיה ממש ממש יפה!!! והיו צלמים שבאו לצלם!!! ולכבודם היה מופע קפיצות שהשתתפתי.. ומחר אני יספר איך היה...(הוא לא התנהג משהו!!!
!!!!!)

למעלה