טוב השיעור שלי היום..../images/Emo20.gif
הגעתי וישר הכנתי את דיזל(לילדים) הכנתי עם אורן ושמעון ליין של 9 מכשולים- 6 in&out ואז צעד אחד מכשול,צעד אחד מכשול ועוד צעד ומכשול. כניסה בטרוט כל הזמן.. הילדים רכבו על דיזל וטאורה, עם טאורה היה קצת מהיר מדי אבל טוב, דיזל בהתחלה היה מהיר מדי ואז לא זז והתחיל לסרב, אז שמעון רצה שכרמל תעלה, הוא עשה כמה בעיות למרות שכרמל רכבה יפה וממש ניסתה.. אני עליתי עליו(גם בלי שוט..) והתחלתי ישר קנטר כדי לפתוח אותו, נכנסתי בטרוט איטי מדי, הוא סירב, לא הענשתי אותו או כלום, עשיתי מעגל, סידרתי אותו והוא נכנס מעולה, עשיתי תא זה פעמים והיה ממש נחמד, הילד עלה שוב ודיזל לא הפסיק לסרב על הראשון... בסוף שמעון עלה ו
קפץ איתו(נראה לי שמעון לא קפץ איזה שנים..) ואז אני הבאתי עליתי לאימון שלנו, התחלנו ישר את כל הליין, סתם 3 פעמים כדי שהסוס יקבל את הליין באוטומאטי(ליין זה הדבר הכי טוב כדי לעבוד על ישיבה) ואז שמעון אמר לנו להתכונן לכל דבר שהוא יגיד וישר לעשות את זה, אז אני נכנסת והוא אומר לי במכשול השני תעזבי ארכובה ימין, עשיתי את זה רק עם ארכובה שמאל.. פעם הבאה הוא אמר לי באמצע לעזוב מושכות, עזבתי לגמרי והמשכתי עם הידים באוויר(אוווירון.!!!!!!)
ככה עשינו כל מיני שטויות, בלי ארכובות, בלי ידים, ואז שמעון אמר רק לי להוריד את הארכובה במכשול 2 ולשים אותה חזרה בין 6-7 והצלחתי והיה כזה כיף!!!! ואז קצת העלנו, לא הרבה.. ואז עליתי על קאיה לליין אחד והיה משמ כיף!!! הדם ואורן יצאו לקירור של טיול קנטרים וטיול הליכה ואני וכרמל (שאגב קפצה מ-ה-מ-ם על טאורה) דיברנו במנז'.. היה כיף