היום היה עמוס..../images/Emo20.gif
הגעתי וישר רצתי לבללידי לתת לו חיבוק ולהכניס אותו להברשה, פתאום גיליתי שכל הרגל האחרוית שלו מלאת דם, קראתי מהר לחופית והיא הזיזה את קאיה כדי שנוכל להוציא אותו ולשטוף את הפצע ופתאום היא ראתה שגם לקאיה יש דם על הרגל היא ישר רצה להביא ראשיה לקאיה, אני נתתי את בלייד לאבא של חופית ורצתי לבדוק את טאורה ,נפו ואלמוג, טיפלנו בשניהם, לבלייד אין חתך, זה היה דם מקאיה, לקאיה היה איזה חתך טרי במקום שאי אפשר לתפור
ניקינו לה את כל הרגל עד ששמעון חזר עם נופר וקלייר, אז חבשנו אותה והכנסנו אותה לתא, אורן וירדן סקרו את כל החצר ולא מצאו שום דבר שיכל לפצוע אותה ... אחר כך הברשתי את בלייד, והכנתי לו "עוגה" אז שיחררתי אותו והבאתי את טאורה, הוא היה בקצה של החצר וזאת הליכה ארוכה אז עליתי עליו ככה בלי אוכף ובחופשיות נתתי לו ללכת את כל הדרך שאני עליו, ממתק
הכנתי אותו ללונג'(הוא חרא בזה.. צריך להתאמן) אז גם לקחתי 4 מגנים ומושכות צד, הלונג' בהתחלה היה חרא ואז הוא היה חמוד, אז עליתי עליו והוא פשוט עבד מדהים!!!!!!!!!!!!! אפילו יש תמונות, קפצתי איתו ממש ממש קצת והוא היה מושלם!! כרמל הכניסה את אלמוג פנימה כדי לעלות עליו בלי אוכף ואני התחלתי לרדוך אחריו שאני על טאורה במנז' היה מה זה צחוקים! ואז היא עלתה(הביאה ראשית רכיבה וכובע) ורכבה קצת בלי אוכף, אז היא קפצה איקס קטן ואז אני עליתי ואז היא שוב עלתה ושוב אני ואז ירדן ושוב היא
חחחחחחחחח קיצור מחר בבוקר =טונה תמונות.. בערב ראיתי את הסרט הראשון של מטריקס כי השעו אותי ועוד כל מיני מהערב שהיה היום בבית ספר כי הברזנו מאיזה שיעור אז ירדנו לקניון לראות את הסרט החדש של מטריקס- סרט
מעולה!!! מומלץ בחום!!! טוב אני צריכה לקום להאכיל בוקר עוד כמה שעות אז לילה טוב