מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

GrEeNwOmAn

New member
היי חבר'ה כנסו...

היום אני הולכת לחווה לעזור בטיפולית! אה וגם ביום שלישי עושים לי בוק בחווה. שאני רוכבת... יאבא'לה. רציתי לשאול מה כדאי יותר שיצלמו אותי, כאילו דראסז' או קפיצות? אני יספר איך היה בטיפולית אבל תענו על כל מה ששאלתי!

TauraMan

New member
לא יודעת אם זה קשור אבל ../images/Emo20.gif

ההתאחדות שלחו לי סופ-סוף את הרוזטה של המקום חמישי מהתחרות שהיתה ביגור ב29/03 יאי!!! עכשיו יש לי את כל הרוזטות ממקום ראשון עד שישי!!!

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם לא יודעים איזה קטעים נכון לא מזמן דיברנו על הסוסי נחייה המניטוריים האלו!? המתוקים האלו?!?! אז היום גיליתי שמגיעים אלינו לחווה 4 כאלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומנם הם פרטיים ויהיו על פנסיון אבל בכל זאת!!!!!!!!!! אני מזה מתה לראות אותם!!!! יש שתי נקבות! זכר וסייח
שיוווווווווווו הם יגיעו ביום שני או שלישי!!!!! היום רכבתי ומיסי הייתה ממש בסדר (אחרי יומיים שלא רכבתי עליה!) ושיר ולידר עשו שיעור מזניב! בהתחלה לקחו להן תארכובות ואחרי רבע שעה הורידו להם תאוכף! שיר רכבה על טקילה ולידר על קרמבו! וזה היה כזה מגניב לראות את זה! רציתי גם אבל מיסי כבר הייתה עייפה!!! שתציהן ממש נהנו! ואז לידר ואני ירדנו ושיר המשיכה לרכב..... טיפלנו בסוסים ואז סיבנו ושימנו את הציוד שהשתמשנו בו! ואת של שיר (כי היא הורידה את האוכף!) ואז כשהיא ירדה היא טיפלה בטקילה ואז הוציאה את קיסרון להברשה! הוא היה כזה נעים וחלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הייתה מזה גאה חחח קרועה! ואז טיפלתי והברשתי וציחצחתי את ג'ינג'ר!!!!!!!!!!!!!! היה ממש כיף! והבעלים הקודמים של קרמבו באה שוב (היא ממש מתה עליו!) וסיפרה לנו עליו עוד קצת! שאמא שלו הייתה לבנה ואבא שלו כמוהו! ושהוא סוס שובב לאללה וזיהו....... היא ממש חמודה והיא באה ם שריטות על הפנים וסיפרה שהיא עלתה עלסוס בן שנתיים והוא נפל עליה!! בעעע
ועכשיו אני בבית! עוד מעט אני הולכת ללידר! ויש סוס פרא (שולט!!) בטלויזיה (ביס!) וזה סרט הכי טוב בארץ!!

Shai Felton

New member
../images/Emo170.gif

בשביל מה אתם צריכים סוסי נחיה? מוזרררר... בטח יכולים להיות איזה 10 בתא אחד
וכן יש סוס פרא בהום סינמה (61) אבל בדיבוב אז זה קצת חרע... קיצר ראיתי את זה וזה ממש שאווה לכו תראו....

הם לא שלנו!

הם שרטיים והם על פנסיון!..... אז למי איכפת! רק שיהיו שם ושיתהנגו בחמודיות!!!! מתה לראות אותם!! למי שיש כאלו בחווה מה הגודל שלהם בערך!?

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לנו יש כאלה והם ממש בובות

הם בערך בגודל חצי ברך.........הגזמתי בערך עד לברך וקצת....ממש קטנות וחמודות....

הם אשכרה נראים ככה!??!?

שיוווווווווו ומביאים לנו גם סייח! איזה כיף! סוס שאפשר להרים! איזה מוזר!!!!! אני בטח אצלם בהמונים!!!!!!!!! הם יכולים לעמוד מיתחת לטקילה הקטני מבלי בעיה!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אשכרה, מתי הסרט ובאיזה

ערוץ??? ותטיילי בקישור ששמתי...... ואז תמצאי סוסים קטנים.....

זה לא עולה לי!!!

הקישור לא עולה!!!!!!! אוף!!!!! הסרט המהמם הוא בערוץ הום סינמה! ***הערה*** לראות את הסרט ר-ק ואך ורק באנגלית! שמעתם?!?! יש לי את זה בעיברית וזה פשוט דוחה עד הקאה! באנגלית זה הסרט הכי מושלם בעולם!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לי זה עולה ומה זה הום

סינמה??? יש כזה ערוץ ביס? איזה מספר?

Shai Felton

New member
זה בהום סינמה../images/Emo170.gif

את צריכה להזמין את הסרט קודם....פפפ... אני אקליט את זה ב-22:00 באנגלית...

באמת תודה!!!

אחלה אתרים!!! עכשיו אינ אפילו יותר רוצתה לראות אותם כבר! זה נראה כמו הדבר הכי מתוק ומלאכי בעולם!!

TauraMan

New member
היום היה עמוס..../images/Emo20.gif

הגעתי וישר רצתי לבללידי לתת לו חיבוק ולהכניס אותו להברשה, פתאום גיליתי שכל הרגל האחרוית שלו מלאת דם, קראתי מהר לחופית והיא הזיזה את קאיה כדי שנוכל להוציא אותו ולשטוף את הפצע ופתאום היא ראתה שגם לקאיה יש דם על הרגל היא ישר רצה להביא ראשיה לקאיה, אני נתתי את בלייד לאבא של חופית ורצתי לבדוק את טאורה ,נפו ואלמוג, טיפלנו בשניהם, לבלייד אין חתך, זה היה דם מקאיה, לקאיה היה איזה חתך טרי במקום שאי אפשר לתפור
ניקינו לה את כל הרגל עד ששמעון חזר עם נופר וקלייר, אז חבשנו אותה והכנסנו אותה לתא, אורן וירדן סקרו את כל החצר ולא מצאו שום דבר שיכל לפצוע אותה ... אחר כך הברשתי את בלייד, והכנתי לו "עוגה" אז שיחררתי אותו והבאתי את טאורה, הוא היה בקצה של החצר וזאת הליכה ארוכה אז עליתי עליו ככה בלי אוכף ובחופשיות נתתי לו ללכת את כל הדרך שאני עליו, ממתק
הכנתי אותו ללונג'(הוא חרא בזה.. צריך להתאמן) אז גם לקחתי 4 מגנים ומושכות צד, הלונג' בהתחלה היה חרא ואז הוא היה חמוד, אז עליתי עליו והוא פשוט עבד מדהים!!!!!!!!!!!!! אפילו יש תמונות, קפצתי איתו ממש ממש קצת והוא היה מושלם!! כרמל הכניסה את אלמוג פנימה כדי לעלות עליו בלי אוכף ואני התחלתי לרדוך אחריו שאני על טאורה במנז' היה מה זה צחוקים! ואז היא עלתה(הביאה ראשית רכיבה וכובע) ורכבה קצת בלי אוכף, אז היא קפצה איקס קטן ואז אני עליתי ואז היא שוב עלתה ושוב אני ואז ירדן ושוב היא
חחחחחחחחח קיצור מחר בבוקר =טונה תמונות.. בערב ראיתי את הסרט הראשון של מטריקס כי השעו אותי ועוד כל מיני מהערב שהיה היום בבית ספר כי הברזנו מאיזה שיעור אז ירדנו לקניון לראות את הסרט החדש של מטריקס- סרט מעולה!!! מומלץ בחום!!! טוב אני צריכה לקום להאכיל בוקר עוד כמה שעות אז לילה טוב

למעלה