מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

../images/Emo122.gifאוי......../images/Emo122.gif

אז מה נסגר עם קאיה?? מצאתם ממה זה!? ווטרינר ראה את זה!? תמסרי לה החלמה מהירה וגזר ממני!!!!!

TauraMan

New member
אני לא בדיוק יודעת מה אפשר לעשות../images/Emo20.gif

צילמתי את זה , אני אשים תמונה עוד מעט. דבר ראשון שטפנו וחיטנו את הפצע עם פולידין ומים. אחר כך שמנו לה פד עם פולידין וחבשנו עד ששמעון יגיע(הוא נסע להביא את קלייר ונופר חזרה) ושהוא הגיע הוא הסתכל על זה ואמר שאי אפשר לתפור בגלל המיקום של זה, שמנו לה שוב פד עם פולידין וחבשנו את כל הרגל בתחשובת אורווה, שמנו אותה בתא גדול והיא מקבלת חופש עד להודעה חדשה..

טוי בוי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאם זה חתך זה יגלים לבד../images/Emo60.gif

איפו הוא רק זה משנה כעיקרון חתחים מגלידים לבד עם מחתים ומחליפים להם תחבושות כול יום יומים לדוגמא אני טיפלתי וחבשתי את אנדרו ופריסטיג' שהיו פצועים ואנדרו החלים אבל את פרסטיג' הרגדימו הוא היה סוס זקן וחזק קצת קשה אבל טוב! היה לו פצע ענק חתח ממש עמוק בירך האחורית ואי אפשר היה לתפור או לחבוש שם ניסו חודש ואז הרדימו אותו....הוא גם היה צריך לעמוד באורווה 9 חודשים+- כך בלי תזוזה רק להחלפת תחבושות והברשה וגם זה הוא לא יכל לזוז מבלי כימאט להתהפך עלינו לי זה קרה פעממים שהוא ממש כמעט התהפך עלי חוצ מזה הוא כל הזמן שכמאט התהפך כי לא יכל להרים את הרגלל ולזוז וגם ההחלמה היתה סיכוי של 30% בערך שהוא יחזור לעשות מה שהיה עושה בבצפר וגם היו לו בעיות ברגליים גם כך וגם כך....ממש אהבתי אותו הוא היה ממש מממשממשמשמשמשמשממשמשמשמשמששמממשמשמ חמוד!!!! כל פעם שהיתי קוראת לו הוא היה עושה פרצוף כזה: נו מה את מחקה בואי ללטף אותי ממי!!!!!!!!

TauraMan

New member
אפשר לתפור בירך האחורית..../images/Emo20.gif

תפרו לדיזל שמה חתך...

טוי בוי

New member
תלוי איפו איפו שזה

היה אי אפשר היה זה היה עמוק ענק והו=יו שם 3 חתים בערך 1 ענק 2 יותר קטנים אבל גדולים .... אם לדיזל היה וטפרו לו אז זה אולי היה מהצד של פרסטיג' היה מקדימה של הרגל מתחת לפיקה...

TauraMan

New member
זה החתך לפני שחבשנו..../images/Emo20.gif

רק אחרי שניקינו עם מים להוריד את כל הדם הקרוש מסביב...

˜Me˜

New member
זה חתך די רציני... ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

אבל, פעם אחת, לאחד מהסוסים שהיו בקיבוץ היה חתך ברגל, ושטח בערך של 2-3 מ' היה מכוסה דם שלו... וגם לאחד הסוסים, מאיש שמן מאוד, הוא לא שם לב, ולסוס היה חתך בבטן[לא עמוק], מהאוכף. בערך באזור הזה
לא ירד לו דם, ורק עכשיו, בזמן האחרון, זה נהפך לצלקת...

TauraMan

New member
נו באמת את כבר ראית את זה..../images/Emo20.gif

וכן היא ממש מסכנה

טוי בוי

New member
זה יגליד לבד../images/Emo60.gif

זה לא ממש רציני זה עמוק ומגעיל אבל לא משהו שיהרוס אותה אם תחטו ותחבשו כול יום יומים זה יעבור ב-99%

TauraMan

New member
תמונות מאתמול!!../images/Emo20.gif

קיבלתי אישור מסתיו
הנה קאיה וזאוס "מתנשקים" הוא עמד שעה עם הלשון בחוץ מלקק לה את האף ואז היא התחילה לנשוך לו את הלשון..שובבים

TauraMan

New member
אני וטאורה ../images/Emo20.gif

רק שעליתי עליו לפני שבכלל הוצאתי את המושכות מהגרונית..

TauraMan

New member
סתכלו איזה צעד!!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

טאורה בלונג' כמובן בלונג' שמנו לו מגנים, איזה חתיך!!

TauraMan

New member
וזה היה מה זה קטעים.. כנסו../images/Emo20.gif

עלינו על אלמוג והתחלנו סתם לפול בזמן טרוט או קנטר בכוונה.. הנה כרמל "נופלת"

TauraMan

New member
טוב נו אחרונה באמת..../images/Emo20.gif

העין של טאורה.. קלטו את כל השומנים...

למעלה