מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

TauraMan

New member
אני לא בטוחה..../images/Emo20.gif

בסביבות 110 ס"מ אבל הוא קפץ פעם 130!!

מה אני עשיתי? ../images/Emo8.gif

עליתי שילשום (יום חמישי) על פולי. מול החווה שלנו, יש כביש ולידו הר. התחלנו להתחמם במגרש הקפיצות אבל הפעם לא קפצנו...
ואז נכנסנו למגרש הדרסז', פולי התחיל פשוט להתחרפן, הוא עלה לי על שתיים והתחיל רודיאו בכל פעם שנגעתי בו עם הרגליים. אחרי שהוא עלה כמעט לנר, המדריכה שלי החליטה שאני ארד ואחליף סוס. ופתאום, קלטנו איזה חכם פולי! על ההר מולנו הייתי שריפה! חחח, אז עליתי על מקנידו, והמדריכה שלי החליטה שזה נורא כיף לקשור לי את המושכות, אז נאלצתי לרכב עם מושכות קשורות וזה היה נורא! באמצע השיעור חטפתי התקף אסטמה נוראי... מה לעשות... כל הערב כמעט שלא הצלחתי לנשום
חחח, עד כאן לבינתיים, שלכם, פיצי.

˜Me˜

New member
יש לנו פונית בחווה ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

שהיא בערך מטר, +- חחחחחחח אני מסוגלת לחבק אותה עם הרגליים...

גם לנו יש את שוקו בחווה!! הוא...

ממש מתוקקקקקקק.... ואם אתם כזה הולכים מהר הוא הופך לטרוט חחחחח וגם עשו איתו גם קאנטרים שרצו לידו.... פחחח זה כזה חמווודד.. הוא בערך בגובה מטר... ונותנים אותו לילדים שרוצים לעשות סיבוב על פוני.. הנה תמונה של המתוקק

טוי בוי

New member
לנו יש את ג'סיקה ולכם אין../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

חחחחחחחחחח לא סתם הי 110+- בערך ממש חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וטי בוי הוא 140 בערך ממממממממממממממ מממממממממממממממ יייייייייייייייי

שיו איזה יום מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!

בערך בחמש וחצי לידר שיר ואני הלכנו לחווה! הם היו אצלי קודם ואז אליש באה לאסוף אותנו!! הגענו ואילן היה שם ואיכפתי את מיסי ורכבתי עליה! היא הייתה כל כך טובה ועדינה עם הפה בניגוד לאתמול!! שיר ביקה לעלות עליה! אז נתתי לה! חח זה לא נראה כאילו היא כל כך נהנתה אבל היא רכבה ממש ממש יפה עליה! לונורא!! ואז היא ירדה ושטפתי את מיסי במתקן שטיפה (החדש!!) ולידר ושיר הברישו את ג'ינג'קר קרמבוש וזארובל! היה ממש כיף........ ואז הגיעה טל תירוש (זאת שמתחרה עם לורד ה-מ-ה-מ-ם!) כדי לראות את האורווה היא פשוט לא הפסיקה להגיד כמה שהמקום יפה!!(חחח) היא אמרה שהיא מחכה שיהיו אצלינו תחרויות כי זה מקום מעולה והיא מתה שיהיו אצלינו תחרויות דרסאג'!!! והיא אמרה ששנה הבאה ביגור לא יהיו יותר! כי לא באים אנשים או משו! היא ממש התלהבה! וגם שחכתי לספר לכם שדניאלה הייתה בחווה לפני כמה ימים! היא באה בבוקר אז לא ראיתי אותה אבל היא גם התפעלה לטובה מהאורווה! וכשאמא שלי באה לקחת אותי היא הראתה לי שהיא קנתה לי חולצה מדהימ! ממש מיוחדת! אף פעם לא ראיתי חולצה כזאתי! נורא התלהבתי! והיא הזמינה לי עוד אחת (למרות שזה טיםה יקר מידי!חיחיחי) וזיהו.........

לורדדדדדד../images/Emo99.gif!!!!!

אני מתה על הסוס הזה!! כל כך יפהההההההה!! אוף כבר בקושי יוצא לי להיות בחווה אני משתגעת!!!!!!!!!!! הפסדתי הרבה...................... אני ממש רוצה ללכת אבל כל הזמן יש לי משו אחר...
אני ילך היום וישתדל גם מחר וביום שלישי.. אבל ביום רביעי אני נוסעת ל-5 ימים לצפון!! (
) ד"א... תאכלו לי בהצלחה!! מחר יש לי מבחני הדסההההההה!! כמה שעות בלי לזוז נראה איך אני יסתדר............

למעלה