אין קשר לשינוי
אם השינוי היחיד היה בעצם העובדה שהתחרט על דבריו והחליט להביא ילד לעולם ,אני בטוח שאיש לא היה כועס על כך. אני מאחל לו ולילד הרבה אושר ובריאות הלוואי שיהיה מוכשר כמו אביו ואף יותר. הכעס שלי על אביב גפפן נובע מהפיכתו לאיש הזיגזג. אנחנו רגילים לזה בדרך כלל אצל הפוליטיקאים שלנו שלפתע משנים עמדה תוך זמן קצר. אביב גפן היה פעם האיש שביקר אותם וידע בשנינות ובחוכמה רבה להססביר עד כמה הם, הפוליטיקאים אנשים לא אמינים. היום בעיניי הוא הפך לאדם כזה, לא אמין ולא אמיתי. אפשר לטעון כי הוא השתנה אך לא ייתכן שהוא הפך לאדם שונה לחלוטין. מתי שמעתם את אביב גפן שר או מדבר פוליטיקה? מתי שמעתם אותו מביע דעה אמתיתית בנוגע למצב אני לא ממש שמעתי אותו חוץ מבתכנית החיים האמיתיים. בכל מקרה אביב גפן של היום הוא איש שמה שמניע אותו זה כסף ולמכור כמה שיותר . להגיע לקהל הרחב ביותר ולעבוד על המכנה המשותף הנמוך ביותר. לטעמי אין ספק אביב גפן הוא אחד האמנים הכי מוכשרים אם לא המוכשר ביותר באמני ישראל אבל הפיכתו לקונצנזוס הלאומי ,זו הבעיה העיקרית שלו בזה אני מתבייש בשבילו. פעם הוא זה שהיה יורד על כל אלה שרצו להיות בקונצנזוס היום הוא אותם האנשים שעליהם לגלג בשיריו. בזה אביב גפן צריך לחוש שלא בנוח לא רק כלפי מעריציו ,כי מעריצים באים והולכים ובכלל הערצה זו תופעה טיפשית אלה בעיקר כלפי עצמו.