מזל טוב לאבא הטרי

2shahar

New member
מה הקשר?

הוא היה בתקופה של מרד, חשב ככה ועבר לו.. את באמת מעדיפה שהוא לא יביא ילד לעולם?כי אני לא

goldy

New member
המישפט הריאשון בהודעה הוא התשובה../images/Emo13.gif

dar feldman

New member
אין קשר לשינוי

אם השינוי היחיד היה בעצם העובדה שהתחרט על דבריו והחליט להביא ילד לעולם ,אני בטוח שאיש לא היה כועס על כך. אני מאחל לו ולילד הרבה אושר ובריאות הלוואי שיהיה מוכשר כמו אביו ואף יותר. הכעס שלי על אביב גפפן נובע מהפיכתו לאיש הזיגזג. אנחנו רגילים לזה בדרך כלל אצל הפוליטיקאים שלנו שלפתע משנים עמדה תוך זמן קצר. אביב גפן היה פעם האיש שביקר אותם וידע בשנינות ובחוכמה רבה להססביר עד כמה הם, הפוליטיקאים אנשים לא אמינים. היום בעיניי הוא הפך לאדם כזה, לא אמין ולא אמיתי. אפשר לטעון כי הוא השתנה אך לא ייתכן שהוא הפך לאדם שונה לחלוטין. מתי שמעתם את אביב גפן שר או מדבר פוליטיקה? מתי שמעתם אותו מביע דעה אמתיתית בנוגע למצב אני לא ממש שמעתי אותו חוץ מבתכנית החיים האמיתיים. בכל מקרה אביב גפן של היום הוא איש שמה שמניע אותו זה כסף ולמכור כמה שיותר . להגיע לקהל הרחב ביותר ולעבוד על המכנה המשותף הנמוך ביותר. לטעמי אין ספק אביב גפן הוא אחד האמנים הכי מוכשרים אם לא המוכשר ביותר באמני ישראל אבל הפיכתו לקונצנזוס הלאומי ,זו הבעיה העיקרית שלו בזה אני מתבייש בשבילו. פעם הוא זה שהיה יורד על כל אלה שרצו להיות בקונצנזוס היום הוא אותם האנשים שעליהם לגלג בשיריו. בזה אביב גפן צריך לחוש שלא בנוח לא רק כלפי מעריציו ,כי מעריצים באים והולכים ובכלל הערצה זו תופעה טיפשית אלה בעיקר כלפי עצמו.

מעיין51

New member
אביב שינה עמדה..

מה חשבתם? שהוא יישאר עם ה"עמדה" שלו ועם הדעות שלו כל החיים? הילד התחיל בגיל 20, הוא התחיל בתור ילד, אני בטוחה שגם שאתה היית ילד היו לך דעות שונות.. זה מובן מאילו שהדעות של כולנו ישתנו בעתיד.. וזה מובן מאילו שהדעות של אביב גפן השתנו מ-דעות נאיביות של גיל 19 ל-דעות מחוזקות וברורות של גיל 30..

dar feldman

New member
את טועה

אכן אביב התבגר ודעותיו השתנו או שמא התמתנו. אין זה קשור למה שדיברתי עליו גם עמדותיי השתנו והתמתנו מאז ימי כבן נוער ששייך לשמאל הקיצוני היום אני עדיין איש שמאל אבל מתון בהרבה בדעותיי. איני מדבר על זה אני מדבר על כך שאביב גפן אולי יתמתן אבל דעות עדיין יש לו... למה שלא ידבר עליהן? למה שלא יכתוב שיר על מה דעתו כיום כפי שעשה בעבר? יתרה מכך בעבר הוא טען כי כוכב נולד זו תחרות פופולאריות שלא מכבדת את מקצוע השירה ולא ככה נולדים אמנים זה לא הפריע לו להפיק את הדיסק של נינט טייב- מלכת הנוער באותה תקופה. אותו נוער שעליו גיחך אביב גפן וטען שהוא בלי אופי. אביב גפן טען שלעולם לא ייתן לקהל להכתיב לו על מה לכתוב ומה לדבר ובכן היום אביב גפן מנסה לפנות לכל הקהל הזה למכנה המשותף הנמוך ביותר . הוא גם טען שלעולם לא יוציא את תקליטיו בחנויות שאינן קשורות למוזיקה היום ניתן לקנות את הדיסקים שלו בצמוד לדיסקים של שלמה ארצי זה שכל מה שמעניין אותו זה למלא את קיסריה. אז אביב גפן אולי יתשנה וכך גם עמדותיו, הבעיה שלי היא לא רק בזה אלה בעיקר כלפי העובדה שהתברגן, מה שמעניין אותו היום זו לא האמנות ולא המוזיקה ובטח ובטח שלא להיות נאמן לעצמו כי תאמינו לי אביב גפן עדיין אדם מאוד דעתני ומאוד פוליטי אבל מה שמעניין אותי זה להרוויח כמה שיותר כסף אין בזה כל רע אבל ממנו ציפיתי ליותר. הוא התברגן והפך להיות כמו כולם ועל כך האכזבה שלי ממנו

זה הילד שלי,אל תאמינו לאפחד!!11../images/Emo71.gif

מזל טוב להורים המאושרים, בטוחה שהילד בונבון קטן. מישו יודע איפה שני ילדה?

מעיין51

New member
התעוררתי באיכילוב, זה לא נעים

שם באיכילוב, האוכל לא טעים ואין ספק אני צריך להיזהר....... להפסיק באיכילוב להתעורר...... בלה איכילוב קיצור

תותע

New member
../images/Emo95.gifמזלטוווווווווב אבא תרנגול

"האם אתה רואה אותי כשאני רואה אותך האם אתה מבחין אצלי בין עצב ושמחה גרים באותו הבית ורוצים לצאת מכאן כל כך זרים וכל כך קרובים איש גדול ואיש קטן אבא תרנגול איך אתה יכול לא לשאול דבר ולדעת את הכל כמה גבוהה תהיה החומה עד שלא יעבור בה שום שיר כמה עוד זמן אתה חושב שנשאר לנו להכיר יצאנו אחד מתוך השני אז למה שלא נדבר כל כך לא רציתי אותך מורה אני רציתי אותך חבר אז אבא תרנגול... למה אני צריך לנחש למה את מצפה למה כל מה שיש לי לומר מתפוצץ לי בתוך הפה כמו אבא תרנגול..."

מסקרן אותי לדעת

כמה גדול יהיה הרווח בשיניו של הולד. (וכמה זמן יעבור עד שהוא יכתוב שירים על זה שאבא שלו אלכוהוליסט בוגד ושקרן) רק נקודות למחשבה... עמי נ.ב מזל טוב

למעלה