מזל טוב לאבא הטרי

אילת27

New member
מזל טוב לאביב ולשני אשתו על הולדת הצאצא/אית

הרבה נחת ואושר וברכה הרבה מאוד לילות לבנים ושוב פעם מזל טוב

זה הדבר הגדול הבא! מצאנו אותו!

תשעה חודשים של ציפייה נמשכת. תשעה חודשים של התרגשות גוברת. תשעה חודשים כשבסוף הם כבדים. תשעה חודשים של היווצרות חיים חדשים. תשעה חודשים שבסיומם קורה המופלא מהכל. הטבע עושה זאת שוב בגדול. חיים חדשים יוצאים לעולם. והנס הגדול שהם יוצאים מגוף האדם. השמחה, האושר וההפתעה כל פעם מחדש. כשמחזיקים בידיים תינוק חדש. הבכי הראשון שלו, העיניים המתרוצצות, הידיים עם האצבעות הקטנות. עוצרות לנו את הנשימה לכמה שניות. בנשימה הבאה אנו לו מבטיחים כי נלווה אותו כל החיים. הוא לא יידע מחסור לעולם ואהבה נרעיף עליו כל הזמן. לכם כהורים נאחל בריאות. שתהנו מהילד ותגדלו אותו במסירות. מזל טוב לאוצר שהתווסף!

2shahar

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gifשי|

אבי הדור המזויין, עכשיו ניראה אותו מתמודד עם זה
בהצלחה לוו!

R h o n e

New member
טוב אני מנחש כמה שמות

אביהו, יצחק, שלום, אביחי, אביזמר, ים, קסם, לב, נס, אבירם, אוהד, רון, רוני, רונן, ליאור, ירדן, עומר, ניר, דור, גל, גיא, רועי, יובל, עמית, אמיתי, אסף, יוסי, יהונתן, סתיו, ספי, קובי, קרניאל, צביאל, קוקסירבינאיאל, איציק,טדי, אלון, עידן, אלי, בני, יוני, חיים, אבי, זאב, אריה, ירון, תומר, זיו, סהר, סער, אלעד, אמיר, עידו, תאיר, יאיר, תמיר, גפן, דוב, דין, דורי, אלכס, אלכסנדר, אליהו, גיל, גילי, לידור, עומרי, אהוד, רותם, שלומי, דוד, דותן, דרור, בן, סימו, מאי, מאשה, משה, חביב, חגי, חן, הראל, עודד, חזי, חניאל, חנניה, איתי, ניתאי, אסי, עוזי, מתן, יהורם, דרור, דורון, בגירא, סוזי, יהושע, ג'וש, נתנאל, נתי, ג'קי, יקיר, שרון, טל כשאני אזכר בעוד אני אגיד....

R h o n e

New member
עוד >

רן, בר, עילי, מור, אליעזר, חן, דניאל, אור, אורי, ירדן, ועוד ועוד

אלכסהה

New member
מה אתה מפגר?

לא סתם אמרנו את זה, זה נכון וזה השם שלו. אבל תמשיך לחשוב מה שבא לך common dude

sHiRa LoVe iVri

New member
דילן גפן?

חח נחמד.. מ"וואלה!" ... "אם לא היינו דור מזוין, איך היינו מביאים ילד לעולם?" מה שנכון נכון...

אביב ושני המון מזל טוב../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

לתינוק המתוק היה נחמד בבטן הוא לא מיהר לצאת
אך כעת כבר נולד.. שיהיה במזל ובשמחה, רק אושר ונחת! אביב אמנם תמיד ישאר ילד נצחי אך יהיה גם אבא צעיר מגניב, יכתוב לילד שירים וימשיך להצליח ..זה יעשה לו רק טוב! אאיך אני שמחה בשבילם!!

למעלה